ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bröllopsdag

/

Idag är det vår bröllopsdag, hurra! Vi firar två år som gifta och i år betyder det pappersbröllop för vår del, här ska det firas! (Det finns lite olika listor i Sverige där vissa säger att bomul är år 1 och papper år 2 och vissa är tvärtom. I USA kör de papper första året men här i Sverige är bomull det vanligaste och i min värld låter det logiskt att det där första året som gifta är just bomull…. Att man börjar lite mjukt…. Och att år 2 är papper – dags för det lite tuffare! Så idag får vi väl äta på papperstallrikar, haha!)

Så, medan jag är på Grand hotell Saltsjöbaden och äter frukost kan ni som vill tjuvkika in på hur vår bröllopsdag såg ut för exakt två år sedan…

På förmiddagen 4-8-12

När jag klädde på mig 4-8-12

När jag och Rickard träffades för första gången 4-8-12

Vår fantastiska vigsel 4-8-12

På kyrktrappan 4-8-12

Lemonadminglet 4-8-12

Brudskålen 4-8-12

Fotograferingen 4-8-12

Bistro Kajson 4-8-12

Photobooth 4-8-12

Bröllopstårtan under bar himmel och nattklubben 4-8-12

Nu har ni att läsa idag, så kan jag checka ut i lugn och ro! Ikväll blir det skaldjursplatå på Mr French och imorgon är vi tillbaka igen! Ha en underbar 4 augusti mina vänner!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00