ANNONS
PersonuppgifterCookies

DIY-tips: Gå bort present

/

Tog lite datorpaus hela söndagsförmiddagen och pysslade i hemmet med levande ljus och höstpiffning. Skönt för hjärna och själ…

Kvällen hos lilla famljen i deras nya hus igår var supermysig och deras stjärnskott Lilly var ett riktigt litet charmtroll som underhöll oss stora dela av kvällen. Och att sitta i ett hus med en massa levande ljus… Man kan väl säga att suget efter hus inte direkt dämpades efter gårkvällen! Hur som helst så hade vi som vanligt en härlig kväll med mycket snack och jättegodmat.

Och som tack för att vi fick komma på middag och en liten inflyttningspresent blev vi inspirerade av vår gå-bort-present om vi gav Maira och Mike för några helger sedan, nämligen att plocka ihop ett urval av lite extra lyxiga godsaker på Cajsa Warg och sätte ihop i en fin burk. Denna hittade vi på Granit och efter att man njutit av allt gott kan man använda den både till att ha slevar i köket eller plantera en blomma på altanen…

I den bruna struten är där ett gäng goda ostar och blomman köpte vi på torget för att den passade så bra med höstfärgerna jag satt ihop. Dessutom kunde jag inte låta bli att sätta till två papperssugrör till äppelmusten för de ger sån fin effekt! Visst blir man glad av ihopplocket?

Unga Fru Kajson

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00