ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens kontor

/

Dagens kontor

Blir alltid så stressad av att man borde vara ute i solen så fort våren kommer. Tyvärr har vi ju sällan sol på innergården så jag måste lixom packa ihop allt och ta mig iväg någonstans för att vara i solen. För att vara ute i skuggan känns som någon korks anledning inte som att det är värt det. (Jag är koko- jag vet!)

Så idag när första jobba-i-solen dagen är här tog jag mig iväg till närmsta gröna plätten och kastade ut en filt direkt efter att jag hämtat upp ett paket i närheten. De där sakerna jag skulle köpa för vänta, nu tar vi valborgsmys först! Men det tog mig över en halvtimme att packa ihop de sakerna jag skulle ha med mig, att det ska vara då svårt…

//Fröken Kajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00