ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kärleksboken

/

Kärleksboken

Jag visade ju vår hemsida inför bröllopshelgen och lovade att om ni skulle vara riktigt snälla att ni skulle få kika in lite till i den, det tänkte jag att ni skulle få göra denna härliga söndag.

Vi har hur många sidor som helst i vår kärleksbok, man kan läsa senste updates (i veckan delade vi med oss av en uppladdningslista av härlig musik på Spotify), hur vi träffades, hur förlovningen gick till, vem vi var innan vi träffade varandra, festligheterna på helgen, var man kan bo och allt om våra fina föräldrar och vårt brudfölje. Och mycket, mycket mer.Det är så kul för nu har gästerna börjat OSA och några har skrivit i gästboken, man blir så glad när folk engagerar sig i det vi själva lagt ner hjärta och själ i att bygga upp. En kul text när de osar eller något kärleksfullt i gästboken, tänk vad enkelt det kan vara att göra lilla mig glad!

//Fröken Kajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00