ANNONS
PersonuppgifterCookies

Frukost med mig själv

/

Frukost med mig själv

Denna morgon gjorde jag en stooor frukostbricka och drog ut täcket i soffan för att ha en långfrukost med mig själv.

Jag tränar på att vara med mig själv och trivas med mig själv. Att bli kär i mig själv helt enkelt. En fin tjej som jag lärde känna på Entreprenörsjakten i fjol, Sanne Aronsson, är superduktig på att påminna en om detta på Twitter var och varannan dag och när Rickard nu stack iväg på golfresa med killarna så har det passat perfekt för mig att träna på att vara själv och bli kär i mig. Briljant.

Sannes bästa twitter de senaste dagarna som påminner oss om att stanna upp i vardagen

”Skriv kärleksbrev till dig själv, förlåt dig själv för fel, acceptera ALLA sidor av dig som fina, även de dåliga.”

”Tycker att alla människor borde spendera minst 5 minuter efter varje dusch att stå nakna framför spegeln och njuta av utsikten.”

”Inne i en period där jag prioriterar god sömn innan allt annat. Det är så nice att jämt vakna av mig själv.”

”Insåg just att jag har en alkoholistliknande relation till livsenergi. Blir alldeles för berusad, bakfull och kan inte låta bli att shotta.”

”Tittar på bilder från ”fint” event. Alla är svartklädda o likadana. Får mig att vilja slänga allt svart, grått, beiget i min garderob.”

”Slutar tänka hundra år framåt, tänk-om’s och tänker här och nu. Väljer.”

”Det här med att jag börjat banga BH. Det känns konstigt nog busigt. Och bus gör dagarna bättre.”


Min egenfrukost

Jag började den här dagen med jordgubbar, nu är snart de 1,5 liter jag köpte i fredags till min egenhelg slut! Denna söndag ska jag ut i vårvädret, gå en lång promenad, prata telefon med mamma en stund, kanke leka lite med syrran (som är så snäll och tar hand om mig när jag inte står ut med att vara ensam här) och kanske se en film eller två.

Jag skriver sällan för er innan jag ska bo ensam eller ens under tiden jag bor ensam, tycker det verkar dumt att hänga ut det på internet. Så därför blir det oftast att jag berättar efter att sovit ensam. Inatt drömde jag mardrömmar och sov inte alls bra. Det blir ju så konstigt när man är van vid att sova två och helt plötsligt är man ensam i lägenheten och sängen. Rickard har varit borta något nästan varje vecka i år men jag har ändå inte vant mig. Bara att fortsätta träna, träna, träna.

Denna helgen hade jag egentligen helst av allt kastat mig ner till Skåne istället för att bli lämnad här. Där finns alltid kärleksfulla vänner och familj att umgås med och det känns oftast hundra gånger bättre att åka dit när Rickard ska iväg än att stanna här. Men den här gången bestämde jag mig för att träna på att stanna och vara själv. Det känns för jäkligt kortsiktigt men jag vet att det är det enda rätta långsiktigt, vi har ju trots allt bott här i 3,5 år och jag anser fortfarande Skåne som mer hemma. Det måste det bli ändring på!

Nu är HÄR och NU hemma. HÄR bor jag och HÄR lever jag. HÄR ska jag trivas. Och jag ska trivas med mig själv.

//Fröken Kajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00