ANNONS
PersonuppgifterCookies

Supénight

/

Igårkväll bjöd jag fästmannen på lyxig 3rätters som blev SÅ JÄKLA GOD så det inte är klokt!!

Förrätt: DIY räkcrostini (mosad avokado med guacamolesmak, handpillade räkor och crostini)

Huvudrätt: Oxfilé med rotfruktscrisp och klassisk béarnaise. (superfin oxfilé stekt i bara lite salt, béa, 3 sorters cocktailtomater ihophackade och smala potatis och morättsringar i olivolja)

Dessert: Semifreddo á romerska bågar. (hemmgjord italiensk glass med apelsin och nougat smak)

Inte illa va? Kanske inspiration till nyårssupé för er?

Och fint dukat och mycket härligt prat. En riktigt mysig kväll!! Efter middagen tränade vi vals för första gången, riktigt roligt och mysigt och Rickard var imponerande taktfast! Vi ska nog kunna valsa oss igenom vår brudvals 4 augusti minsann!

Vid middagen låg där även ett litet överraskningspaket på Rickards stol för att han varit så fantastisk vårt första år som förlovade. En superlyxig fluga från Burberry, det är han värd!!

Den ska vi träna på att knyta denna morgon…

Tack babe för ett fantastiskt år som förlovade!

//Fröken Kajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00