ANNONS
PersonuppgifterCookies

Gissa vad jag gör?

/

Denna förmiddag testar jag baka macarons med settet jag fick av Andy i julklapp. Det tar tid och ska vara assvårt så jag räknar inte med att lyckas första gången (fast hoppas kan man ju!)

Idag är det den 30 december och för exakt ett år sedan strosade jag och Rickard omkring i Paris i solen och hade en helt magisk dag. Vad jag inte visste var att Rickard gick runt med vetenskapen att senare denna dag skulle vi förlova oss. Jag hade ingen aning men jag upplevde att vi hade en av de bästa dagarna någonsin. Och när han gick ner på knä på kvällen och friade så fick jag en chock, haha!

Detta ska vi fira idag, 1 år som förlovade!! Och vad passar bättre då än att lyckas med två ynka små franska macarons? Håll tummarna!

//Fröken Kajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00