ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julbakskväll…

/

Julbakskväll med mamma. Hejsan hoppsan,
nu sitter jag i soffan i min gamla, mjuka badrock som får mig att likna dumbo och myser. Här är tända ljus och brasan i högsta hugg. Okej det är inte en riktig brasa -men ändå! Ikväll så har vi bakat mormors julskorpor (världens godaste deg så återigen så åt jag tills jag fick magknip, och sen var jag bara tvungen att äta några när de var klara också!) och nu precis lärde jag även mamma göra julpralinerna. Idag testade vi att rullar dem i kako i slutet så blev de riktigt pralinlikna. Superfina!

Efter förmiddagsjobb och konferens med Emelie framför Ystads hav hoppade vi in i bilen och körde mot Lund. Där hoppade Emelie av till stationen och jag körde och hämtade farfar som fanns i Lund och sen körde vi hem mot Eslöv och fick oss en mysig pratstund. Väl hemma hos farfar kom mamma och sen stack vi och handlade lite.

Nu har vi tittat på The Good Wife och ätit lite tomtegröt som vi också gjort själva ikväll (vi känner oss så duktiga sååå). Vi TRODDE vi skulle titta Desperate Houswifes och Cougar Town men NOPE. Det var tydligen slut för säsongen. TYPISKT!!!

Jaja, nu ska vi somna framför en film. Hörs imorgon!

//Fröken Kajson

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00