ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vaken och redo!

/

Godmoooorgoon!

Nu har jag vaknat, försökt få ner svullnaden på mitt ena öga, checkat av mailen och ätit frukost! Ska sätta mig och ringa två telefonsamtal och pyssla klart med de där strutarna så länge. Så kan jag stryka någonting på min lista sen, det är ju inte dumt alls eller hur?!

Idag ska jag ha ett viktigt möte med en VD för ett stort eventbolag här i Stockholm. Så nu funderar jag som tusan på vad jag ska hoppa i för poweroutfit som jag känner mig trygg i. Klackar får det ju bli såklart!

Så länge vill jag säga tusen tack till alla er som har skänkt pengar till min insamling hos Rosa Bandet. Vi är nu upp i 1800kr och jag är otroligt glad för det engagemang och stöd som ni ger mig. Där är till och med några som jag själv inte pratat med på två år som så hjälpsamt har skänkt 100kr för att visa att ingen kan göra alls, men alla kan göra något!

Tusen tack!

//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00