ANNONS
PersonuppgifterCookies

En ljuvlig promenad…

/

Tjohej!

Efter en förmiddag i soffan med googlingar till jobb gav jag mig iväg till Nyföretagarcentrum i Gamla Stan och hade möte med min rådgivare. Idag var det mycket arbete med siffror och budget och nu får jag inte komma tillbaka förrän jag lagt alla budgetar. Då ska vi ha genomgång, hjälp!

Efter mötet skulle jag besöka fyra eventuella lokaler för att spana in om jag kan ha event där i höst så då valde jag att promenera runt mellan dessa. Gamla Stan är ju så otroligt vackert och mysigt med alla små fik, restauranger och butiker… Varför är jag inte där oftare? Sen promenerade jag över till Dramaten, Östermalm, ett litet stopp i Humlegården, över till Birger Jarlsgatan och sen Kungsgatan upp för att ta tunnelbanan hem… Bra vardagsmotion där!

På min lilla vandring såg jag att SIAs skyltfönster redan var fullt med julsaker och julgranar. REDAN?! Okejdå, jag kan säga att jag föll som en fura för det och var tvungen att slinka in och med glittrande ögon se alla vackra julsaker. Åååhhh… Vet ni att för exakt ett år sedan idag åt jag mitt första julbord för det året så det är inte såå fel ändå! Kolla själv här.

Väl hemma har jag suttit i telefon med olika restauranger och lokaler för eventet i höst och nu ska jag bara försöka sortera och välja ut vilka jag ska gå vidare med och vilka mer jag behöver försöka. Jag vet ju dock redan ett ställe jag älskar och som jag tror enormt på så där har jag bokat möte på fredag. Och prelbokat redan… Att killarna jag pratade med var urtrevliga skåningar gjorde ju bara skaen bättre!

Nu ska jag ringa lite på mitt konsultuppdrag! Måste få ihop två timmar med det nu tror jag…

//Fröken Kajson

Just det ja, så var det dagens också, det blev det enklare varianten med jeans!


0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00