ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sista dagen i augusti…

/

Godmorgon!

Idag vaknade jag med en viss oro i magen. Jag kom nämligen på inatt att jag nog inte har någon nyckel till förrådet där mina golfklubbor står. Golfklubborna som jag behöver för att spela golftävlingen har betalt och är anmäld till i eftermiddag. ÅÅååhh, jag hade rätt! Jag kommer inte åt klubborna och jag kan således inte spela tävlingen!

Bittert!

Jaja, jag får jobba istället. Och jobba med mitt eget när jag kommer hem. Det är ju bra att jag får mer tid till det iaf, skickade två mail till kunder igår, varav ett är jag lite nervös över så jag hoppas att jag får svar redan idag!

Nu ska jag hoppa upp på min cykel och dra till jobbet för att berätta de pinsamma nyheterna för kollegorna… Återigen, pinsamt!

Hoppas ni får en bra dag! Nu ska jag vända min från motgång till medgång!

//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00