ANNONS
PersonuppgifterCookies

It´s the end of the summer…

/

Men så här såg det ut i början av sommaren:


Underbar bild som min syster tog i Skärgården när vi var där och hälsade på mamma och pappa som hyrt en stuga! Åh vad jag vill tillbaka till just den veckan igen för det var ljuvligt!

Men, nu är vi här. I slutet av augusti och jag ska iväg till Nyföretagarcentrum för morgonmöte med min rådgivare! Spännande, jag har packat ihop mina saker och lagt fram kläder igår så nu sitter jag hemma och jobbar med mitt andra jobb i väntan på att klockan ska slå nio och jag ska åka.

Idag får jag nog dessutom ett hum om hur länge mitt nuvarande företag har planerat att hålla kvara mig och när jag kan satsa fullt ut på företaget!

Måste kila!

Ciao
//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@johannakajson
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00