ANNONS
PersonuppgifterCookies

Glädje per meter!

/

Godkväll vänner!

Nyss fick jag ett samtal av mamma och pappa som tackade för lite lakrits som de hade fått på posten av mig! Det finns en kampanj som heter glädje per meter där man kan skicka kola eller lakrits per meter. Jättesöt kampanj!


Ikväll är jag själv hemma för mannen är i Skåne på konferens så jag jobbar med företaget, mailar kunder och betalar pengar till bolagsverket. Jobb på dagen och jobb på kvällen, phu! Hann träna ett hårt styrkepass på gymmet innan också!

Men snart, snart så ska jag stänga ner och några minuters egentid utan jobb eller eget företag där jag kan titta på tv eller bläddra i någon tidning och vara ledig innan jag ska sova!

Hoppas ni har en bra kväll!

//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00