ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sista söndagen i augusti

/

Hej, hej!

Förlåt att jag inte skrev igår men efter lunchen hoppade jag och syster på cykeln och cyklade över till Hornstull för en liten festival/marknad som var där. Mysigt att strosa runt i solen!

På eftermiddagen mötte vi upp E och tog en kaffe och snackade lite och senare hoppde vi över till ett öltält och det kom och gick lite vänner till alla. Jättemysigt!


När det var dags att cykla hem var det ruskigt kallt så jag var återigen lite nerkyld när jag landade hemma framför filmen Bröllopsfotografen på fyran. Har ni sett den? Småsöt svensk film får jag säga..

Idag finns det inte så mycket planer. Solen småskiner just nu men det ska tydligen regna sen, den enda planen idag är att lägga två timmar med min affärsplan! Jag ville kolla om biblioteket var öppet men deras dumma hemsida visar inte det!

Vad ska ni göra denna söndag, det är ju sista söndagen i augusti för tusan!

//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00