ANNONS
PersonuppgifterCookies

Pappershögen

/

Godkväll vänner!

Idag har jag gjort ungefär det här:


Jag har suttit och skrivit ena blanketten efter den andra och kliat mig i huvudet över moms, egenavgifter och skatter! Herregud, jag ska starta eget! Jag kan knappt fatta det! Idag har det varit mer läskigt än vanligt. Vissa dagar är det säkert så att rädslorna slår över en, jaja. Imorgonbitti ska jag ha möte med Nyföretagarcenturm. Mitt första med min egen rådgivare! Läskigt, stort och spännande!

Jag var även iväg på en liten eftermiddagstripp till Myrorna med systern och Z och väl där sprang jag in i mina första kunder som fixade grejor till bröllopet vi planerar! Det är bra kunder det! 5,5 veckor kvar tills jag levererar mitt första projekt till kunden! Spännande och hektiskt! Dem ska jag träffa på onsdagkväll igen!

Och på tisdagkväll har jag ett möte över nätet med tjejen som tar fram min grafiska profil och min logga, snälla S! Det ska också bli spännande, jag måste fortsätta med hemsidan också, har stått lite still där två veckor nu. Svårt att pilla med allt när man jobbar fulltid!

Veckans schema:
Måndag: Morgonmöte Nyföretagarcentrum, jobb, träning
Tisdag: Jobb, 18 hål golf
Onsdag: Jobb och sen jobb med mitt eget företag när jag ska träffa kunder
Torsdag: Morgonträning? Jobb och sen tjejmiddag hos min mentor och kollega L
Fredag: Jobb och sen VIPmingel och fotboll på Råsunda med systerns sambo som jag bjudit med 🙂
Lördag: Kärleksdag med R!! Enda dagen vi kan ladda upp inför en vecka ifrån varandra!
Söndag: Träna och på kvällen kommer E hit och laddar inför vår Leksandsvecka som är veckan efter! Mer om den senare i veckan! Läskigt och spännande!

Nu måste jag sova!

Natti
//FrökenKajson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00