ANNONS
PersonuppgifterCookies

Drömpizzornas land

/


Hej,
Idag ska jag för första gången sen ryggen la av gå och träna… Det ska bli ett försiktigt försök där jag hoppas att jag kan fortsätta in i min normala rytm igen. Känns som jag gått upp 3kg på en vecka bara för uppehållet. BLÄ! Höstångesten för kropp, själv och hjärna kryper sakt på.. Jag lyckades hålla dörren stängd hela kvällen igår, det var underbart!

Har ni inte läst boken "Hjärtat får inga rynkor" så GÖR DET!

Imorgon ska jag och min chef ha utvecklingsmöte (jag försökte förklara att det heter/kallas utvecklingssamtal men han påstår att det bara är i skolan som det heter det…Nu är vi vuxna och då heter det utvecklingsmöte. Man har tydligen möte när man är vuxen. Han har fel.) så det ska jag förbereda mig för idag… Det ska bli högst intressant och jag ska försöka ladda mentalt (och skriftligt) på vad jag ska ta upp. Känns som jag hamnat i en vägkorsning nu där jag måste välja för att inte bli förvirrad… Jag kan tekniskt sett gå mittemellan men det är så mycket backar och snår där så jag kommer bli yr av förvirring… Jag känner nog faktiskt att jag måste välja en väg istället.. Hrmm..

Nu ska jag fråga kollegorna vad vi ska äta idag för jag är hungrig. Får väl äta något litet (men ack så dyrt) salladsblad idag eftersom vi var i drömpizzornas land igår… Mums!

Hörs sen
//J

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00