ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stockholmsenergin

Herregud vilka härliga dagar jag hade i Stockholm! Fyllda med så himla inspirerande möten och härliga människor så jag åkte hem fulltankad med kärlek, idéer och pepp! Vi bodde på Story Hotell denna gången och frukosten var faktiskt skittråkig frukost helt ärligt så det blir det inte igen eftersom jag ÄLSKAR hotellfrukostar!

Jag började med en chailatte på väg upp till Stockholm, något jag sällan dricker men ju är SÅ GOTT på just Espresso house! Jag och min kompis Emelie drack det vaaarje morgon på väg till IHM Business School när vi gick utbildning där i Malmö.. Jag kom in med tåget från Helsingborg där jag bodde just då och så möttes vi på Espresso House där hon jobbade så hon köpte allt med personalrabatt och så köpte varsin riktigt söt chailatte. Och ibland Scones. Lyxens lyx!

När jag kom fram såg jag ut så här och hoppade in i en inspelning med Red Talk om endometrios. Det var jag och en tjej som heter Linn Byström som intervjuades om vår endometriosresa och jag har aldrig träffat Linn innan men vi var tydligen tvillingsjälar i endo-resan. Det var otroligt befriande att få sitta och prata med någon som upplevt allt från att stå dubbelvikt av smärta någon annan hade åkt in akut och trott det var blindtarmen medan en själv genomförde ett jobb med samma smärta till alla kirurger som sagt klantiga saker, hur det är att gå på dubbeldos hormoner eller hur det påverkar en ung tjej att hela sin ungdom få höra att man överdriver och hittar på om sin smärta… och så vidare och så vidare.

Så det blev fina samtal och jag hoppas jag får träffa Linn igen!

Och Red Talk är ju världens smartaste idé, två unga tjejer som tagit fram en box med gratis tamponger och binder som företag kan köpa in och ha på sina toaletter – det borde finns gratis på varenda företag, skola och idrottsanläggning!

Sen hade jag möte med Annie och hela gänget på Mildh Press som är ett presskontor för fantastiska svenska och danska märken främst. De tar in så coola entreprenörer så jag blir alltid TOK-inspirerad varje gång jag är där…

Där klädde de på mig detta otroliga settet från Costa Mani bland annat som jag blev STORMförtjust i! Det är inte ett märke jag haft koll på innan men där var massor med plagg som var som gjorda för mig!

Efter det mötet gick jag vidare till Ett Hem där Amanda på LWL hade ett event tillsammans med Clarins så där serverades jag ett glas champagne och fick spana på julboxarna från Clarins och alla vackra diamanter… En LYXIG del av jobbet helt klart! Och jag blir alltid lika glad när jag träffar Amanda-  tänk att hon jobbar med diamanter hela dagarna… Dröm ju!

Alltid lika lyxigt och trevligt på Ett Hem! När jag hade pratat klart med Amanda och Suzanne på Clarins så mötte jag upp Rickard på dejtnight på restaurang Hantverket. SÅ GOTT!!

Då tog Rickard denna bilden på mig och det var enda bilden jag tog. Men trust me – boka in ett restaurangbesök på Hantverket. Du kan tacka mig sen! Och ta laxtartaren till förrätt för tusan!

Dagen efter hade jag morgonmöte med den spännande ny socialamedierplattformen Hummy som lanseras snart… Jag tror verkligen detta kan vara något för oss mina vänner!

Inga filter, man FÅR inte ens retusha sina bilder i den appen så det blir mer verklighetsbaserat- hur bra? Inga likes och sånt som ska jagas utan den är till för att UMGÅS och inspiera från verkliga livet. Som handen i handsken för denna ofiltrerade influencer minst sagt. Jag hoppas på att jag och ni får hänga i den inom kort – jag ska få bjuda in er innan den släpps för allmänheten nämligen!!

Jag tog mötet på Bank hotell där jag hade ett annat ärende och där var SÅ fint – åh där vill jag bo någon gång!! Och på Grand hotell – två drömhotell för mig men de är ju så gaaalet dyra… Någon gång ska det hända!

Jag svängde förbi Svensk Tenn och inspirerades av deras jul och köpte faktiskt 2 julkulor innan jag svängde in på hotell Diplomat där en gammal kär kollega väntade som jag inte sett på 7-8 år. Men som också är som en själsvän i energi och klokskap så vi hade en FANTASTISK lunch och ska nog samarbeta under nästa år med Coach Kajson då vi brinner för att hjälpa folk hitta rätt typ av hjälp.

Och sen var det dags att åka hem. Helt slut av alla intryck men påtankad med energi ändå.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Vad behöver du säga nej till nu?

/

Dags för lucka nummer 2 i Kajsonsjulkalender som du kan läsa mer om här. Sätt dig ner och skriv ner svaren…

”Vad behöver du säga nej till nu?”

Eller vem behöver du säga nej till just nu? Varför känns det svårt att säga nej? Vad behöver du för att få kraften att säga nej? Vad säger du ja till och får tid till om du säger nej? Hur kommer du må när det är gjort? Jag vet att du klarar det – ett nej till något annat är ett stort JA till dig själv. Det är du värd!

Jag kommer inte svara på alla luckor här utan skriver i min insiktsbok men just denna frågan blev så tydlig för mig när jag läste den imorse. Jag behöver säga nej till träning fastän jag SÅ gärna vill gå på det idag. För jag är förkyld och fick dessutom lock för örat när jag flög hem igår så jag har ont i örat. Just nu sitter jag med hackad vitlök i örat och hoppas på att det ska spraka till snart…

Jag behöver säga nej till träning hela helgen så kroppen får fokusera på att bli frisk igen så jag har gått in i appen och avbokat även helgpasset jag normalt sätt hade hoppats på att kunna gå på ändå. Skönt att landa i att det blir 0 träning de närmsta 3 dagarna. Men massor av C-vitamin och varmt ingefärsvatten.

Jag sa också nej till en samarbetsförfrågan igår med 2 andra som ville göra ett coachprojekt som lät superkul men när jag läste frågan ”vad behöver du säga nej till just nu” så kände jag direkt att jag vill inte binda upp mig och ha förväntningar på mig från andra just nu i jobbet. Det har gått för kort tid i min fria arbetstid efter att ha varit uppbunden i långa projekt senaste 10 åren. Jag ska ju dessutom lansera ett projekt i januari så för att kunna göra det på ett njutbart och ostressat sätt behöver jag säga nej till andra ”kul idéer” som ska startas upp.

Åh så skönt att landa i dessa grejerna!

Vad behöver jag mer säga nej till… Jag var klok nog att säga nej till novemberbadet i havet – det var STORT för mig som har otroligt svårt att inte hålla det jag sagt att jag ska göra för jag får för mig att man inte får ändra sig. Men jag har badat minst en gång i månaden i flera år och ALDRIG tillåtit mig att missa men så kände jag i november när det inte hade kommit något naturligt tillfälle – att jag är fan vuxen nu. Jag känner inte för det. Jag kan bara skita i det. Och det är okej. Jag är inte misslyckad, jag har inte lurat någon, jag behöver inte skämmas – jag gör ju detta för min skull. Det bara blev inte. Och det är okej. Det var STORT för mig!

Så – vad behöver DU säga nej till just nu?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

#KAJSONSJULKALENDER

/

Årets #Kajsonsjulkalender är här!

Jo, det får bli en #KAJSONSJULKALENDER i år igen och som vanligt behöver man inte öppna alla luckor utan det är en fri lista där man kan skriva av sig i de ämnena man känner för. I år är det otroligt viktigt att veta att denna julkalendern är inte i syftet att blogga eller lägga upp på sociala medier främst utan den är till mig och er för SJÄLVUTVECKLING. Bara en självkärlekspresent till sig själv helt enkelt. Vill man så kan man såklart resonera och dela med sig bland kommentarerna här på bloggen, på sin egen blogg– eller under hashtaggen #kajsonsjulkalender på instagram som vanligt.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Det har varit en bloggjulkalander från start där läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern. (Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro). Årets julkalender funkar bra som bloggjulkalander också men jag har som sagt fokuserat på att göra den till reflekterande frågor för oss alla att bära med oss för att utforska var vi står, vad vi trivs med och vad vi vill förändra till det bättre i våra liv.

Jag är SÅ pepp, jag älskar ju julen och att få göra en julkalender som ni är så många som tar del är verkligen helt fantastiskt och jag är så glad att ni frågar efter den varje år.

ÅRETS BLOGG-JULKALENDER med tema:
”Coach Kajsons frågeställningar för självkännedom, självkärlek och självutveckling”

Temat handlar helt enkelt om att i varje lucka ta till sig frågan bakom luckan och ta sig tiden att lyssna in vad ens kropp, själ och sinne svarar på den… Kanske väljer du att göra det på instagram eller i en blogg men kanske väljer du att bara göra det för dig själv. Då skulle jag tipsa dig om att ha en insiktsbok – alltså en helt vanlig anteckningsbok – att skriva ner dina tankar och reflektioner i… Det är alltid så spännande att se olika tolkningar och inget är rätt eller fel, du läser titeln på luckan och svarar utifrån hur du tolkar frågan.

I år skippar vi förhandstitten på luckorna så att ni får möjligheten att bara vara spontant i era insiktsböcker precis när frågan kommer här och på instagram.

(Önskar du få alla luckorna innan för att förbereda blogginlägg så maila mig så skickar jag dem till dig)

Dags att öppna första luckan i #Kajsonsjulkalender och jag vill påminna dig om att det är bra att skriva ner dina svar i en insiktsbok eller i anteckningarna på mobilen för att få ut mesta möjliga av kalendern i självinsikt och självutveckling. Att bara tänka det brukar försvinna snabbt men om du samlar alla svar och tankar på ett ställe så tror jag du kommer få stor nytta av årets julkalender när du går på julledighet sen…

Att i mellandagarna fånga upp vad det är dina innersta tankar och funderingar, drömmar och skav egentligen sa till dig under kalandern och då kanske vi kan jobba vidare med coachanade inlägg som hjälper dig ta stegen mot det du kom fram till? Så, ge dig själv den här tiden varje dag att reflektera och skriva ner svaren på varje lucka och fastnar du någonsin så är här en otroligt bra fråga att ha top of mind: ”Vad handlar detta om?”.

Den frågan kan du alltid ställa dig när du sitter och kikar på vad du skrev ner för svar.

Jag önskar dig en fridfull december, en kärleksfull jul och massor av lugn och ro, skratt och glädje.

Du är värd exakt den julen just du behöver i år!

Lucka nummer 1: ”Hur drömmer du om att din jul blir och känns i år?”

Hur vill du må i jul? Hur vill du ha det? Vad längtar du efter? Vad har du saknat tidigare år som du kan ta steget att uppfylla i år? Behöver du be om hjälp eller stöd från någon för att underlätta att det blir så?

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00