ANNONS
PersonuppgifterCookies

Det är så rövigt…

….när jag kvällen innan förbokar en taxi för över 600 spänn för att infinna mig kl 09.00 på andra sidan stan för att gå på IMS (influenser marketing summit) och den inte kommer! Ställde klockan på 06.45 för att jag duschade igår kväll för att spara tid, för att jag vet att kommer att gå och lägga mig med blött hår, vilket i sin tur kommer att  resultera i att håret ser ut som jag sovit i skogen när jag vaknar. Dvs, ställer klockan i tid för att hinna fixa håret för att hinna med den förbeställda taxin. När då taxibolaget några minuter innan upphämtning skickar ett sms som lyder:

Jag vill bara försöka förstå detta meddelande:

”tyvärr kan din taxi bli försenad”

-Jag ringde ju och ni bekräftade att ni ”inte har några lediga bilar i området” vilket betyder att det inte liksom FINNS en förbeställning utan en bil kommer när den blir ledig!!

”vi jobbar aktivt”

-svar nej det gör ni inte.

”föraren kommer hör av sig bla bla bla”

-nej det gjorde han inte.

”vi beklagar eventuella olägenheter som detta orsakar er”

-Beklagar ni verkligen det? Alla förstår ju som förbeställer en taxi att om ni inte beställer den på riktigt så blir den en olägenhet om den inte dyker upp pga en förbeställer ju en taxi på morgonkvisten för att hinna i tid till någonstans?

”med vänlig hälsning”

-skit på er bara.

Jag är en galen person när det kommer till tider. Dvs när jag vet att jag ska passa dem. Var galen i morse när taxin som hade förbeställt absolut inte hade förbeställts (för då hade den kommit) inte kom och jag fick i panik ringa en Uber som tog mig 20 minuter för sent till platsen jag skulle var på 20 minuter tidigare. Svor som en galning när jag kom dit och mötte några kunder och kollegor. Att jag sen fick ett samtal från min gynekolog som undrade var jag var 40 minuter senare  hör inte hit.

Dagen började mao väldigt stressigt men mynnade sen ut i en helt okej dag med talare och inspiratörer på agendan!

Dagens mest pinsamma: När agendan för dagen var slut så skrek moderatorn från scen: ”The baaaar is ooopeeeen”. Nä, det gjorde han inte men han sa: ”baren är öppen”. Men när det kommer till en bar så är det alltid härligt att referera till Cocktail och se en ung Tom Cruise framför mig som står och kastar spritflaskor till höger och vänster och överallt. När någon säger ”baren är öppen” och en är på ett event, speciellt där en biljett kostar samma summa som en taxiresa från Stockholm – Dalarna, så tror väl ända alla att drycken ska ingå!? Jag må vara naiv, men när vi kom fram till baren så stod alla lite utspritt i någon form av o-organiserad kö. Jag hade feeling och frågade mitt sällskap vad dom önskade ”vitt, rött, bubbel, bärs?”

jag hade liksom allt att erbjuda! Dom sa ”vitt & rött” så jag sträckte mig helt enkelt förbi folkmassan, knep ett glas rött och ett glas vitt som stod upphällt på bardisken och drog. Jag kom ungefär 6-7 meter innan en man grep tag om mig på axeln, han var absolut inte var lika charmig som Tom Cruise kan tilläggas. ”The wine is not for free” sa han och spände blicken i mig. Jag tittade på honom, tittade på vinet, tittade på mitt sällskap, tittade på inte Tom, tittade mig runt omkring och sa: ”ok, im sorry?” och funderade på att fejka en svimning men kände att det skulle bli ännu mer pinsamt. Fick tom jaga ikapp det andra glaset med vin som hade vandrat 10 meter tillframför mig i handen på personen jag hade gett det till för att ställa tillbaka det på bardisken i fullt rampljus framför alla andra gäster som stod och väntade på sin tur att betala för ett glas.

Dagens största miss: att jag inte tatuerade mig hos den tatueraren som ett företag hyrt in som bjöd på (gratis) tatueringar. Skit också.

Dagens andra största miss. Att jag inte tog en endast bild. Förutom denna. Emelie kommer hata mig för den, men det gör inget, jag älskar henne nämligen. Make no sense men ni fattar.

Tack å bock. Ska natta barnen nu och sen förbereda mig för gynekologen vars tid jag fick flytta till i morgon. Har även 3 andra möten i morgon (känns som 20) som ska bli väldigt spännande… giv mig styrka osv.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00