ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om mig

PÅ DENNA SIDA FÖREKOMMER REKLAMLÄNKAR.

Hej vackra du!

Jag heter Helena Biehl. Jag är en typisk Skytt som gjort det mesta som en Skytt älskar: bott utomlands, tagit examen i och arbetat med juridik, studerat språk (och astrologi så klart!) och skrivit böcker. Släng sedan in en hint Lejon i blandningen och du får en särskild förkärlek för skrivande för barn och drama.

Jag hade länge drömt om att få skriva böcker när jag började blogga här under hösten 2013. Våren 2014 blev den drömmen verklighet och min första bok, Happytown, en astrologi/selfempowerment bok, släpptes i mars 2015. I slutet av augusti 2015 släpptes också den första delen i min barn/ungdomsbokstrilogi, Fortunatas Profetia. Sedan dess har även del två i trilogin publicerats.

I november 2015 skrev jag bokkontrakt med HarperCollins Nordic.  I november 2016 släpptes Låt stjärnorna leda dig till framgång. Uppföljaren Happy Life släppte under 2017.

Min senaste astrologibok, Astro- din guide till framtiden utkom 2022 på Bokförlaget Semic.

Några av astrologiböckerna har även getts ut på norska, danska och finska.

Samtliga böcker finns HÄR. (SAMTLIGA LÄNKAR ÄR REKLAMLÄNKAR)

HÄR finner du samtliga böcker av mig

Få mina astrologiska nyhetsbrev, varje vecka, samt GRATIS guide inom astrologi!

När du anmäler dig till mitt nyhetsbrev får du min gratis guide ”Astrologi och lagen om attraktion”. Som prenumerant av mitt nyhetsbrev får du ett veckobrev med den kommande veckans astrologiska aspekter INNAN de publiceras på bloggen.

Varmt välkommen!

Stjärnorna är utmärkta vägledare

Stjärnorna kan verkligen vara en utmärkt framgångsmanual för när man ska sätta fart mot sina drömmar! Jag har medvetet tagit beslut baserat på när och hur jag ska lansera webbkurser, skicka iväg bokmanus och satsa på livsdrömmar och kärlek, genom att titta i stjärnorna.

Här på Amelia skriver jag om hur stjärnorna rör sig just nu- var och hur planeterna ger oss alla tur och flyt samt var vi har utmaningar att ta oss an. Hoppas det ska inspirera dig.

Tack för att du tittade förbi här hos mig!

Allt gott,

Helena

PS. Vill du komma i kontakt med mig? Då kan du nå mig på lovableblog@gmail.com

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00