ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om mig

PÅ DENNA SIDA FÖREKOMMER REKLAMLÄNKAR.

Hej vackra du!

Jag heter Helena Biehl. Jag är en typisk Skytt som gjort det mesta som en Skytt älskar: bott utomlands, tagit examen i och arbetat med juridik, studerat språk (och astrologi så klart!) och skrivit böcker. Släng sedan in en hint Lejon i blandningen och du får en särskild förkärlek för skrivande för barn och drama.

Jag hade länge drömt om att få skriva böcker när jag började blogga här under hösten 2013. Våren 2014 blev den drömmen verklighet och min första bok, Happytown, en astrologi/selfempowerment bok, släpptes i mars 2015. I slutet av augusti 2015 släpptes också den första delen i min barn/ungdomsbokstrilogi, Fortunatas Profetia. Sedan dess har även del två i trilogin publicerats.

I november 2015 skrev jag bokkontrakt med HarperCollins Nordic.  I november 2016 släpptes Låt stjärnorna leda dig till framgång. Uppföljaren Happy Life släppte under 2017.

Min senaste astrologibok, Astro- din guide till framtiden utkom 2022 på Bokförlaget Semic.

Några av astrologiböckerna kommer även att ges ut på norska, danska och finska.

Samtliga böcker finns HÄR. (SAMTLIGA LÄNKAR ÄR REKLAMLÄNKAR)

HÄR finner du samtliga böcker av mig

Jag lär dig skapa framgångsrika webbkurser!

Vägen mot min dröm att försörja mig på min penna och mina kunskaper online startade efter att jag läste en bok vid namn The Laptop Millionaire, år 2011.

Redan då förstod jag att skapandet av passiva inkomster, såsom de man skapar genom att sälja webbkurser och information online, var nyckeln till ekonomisk frihet för många kvinnliga onlineentreprenörer.

Det tog ända fram tills hösten 2018 innan jag kom igång med webbkurser. Men det markerade verkligen den vändning som jag hade väntat på och önskat mig sedan år i november 2011!

Under mindre än 18 månader så lärde jag mig allt kunde om att sälja information och webbkurser online. Läsare, vänner och bekanta började fråga mig om HUR jag gjorde för att skapa så fina intäkter på webbkurser?

Sommaren 2019 lanserade jag min egen hemsida, helenabiehl.com

Nu ser jag det som mitt kall att hjälpa andra kvinnor att transformera sitt liv och sin ekonomi genom att arbeta online och då främst genom att skapa egna webbkurser.

HÄR FINNER DU MINA AKTUELLA KURSER (OBS REKLAMLÄNK)

Få mina GRATIS goodies inom astrologi och onlinebusiness!

På min hemsida finns bland annat gratis guider och information för dig som är intresserad av att bygga en framgångsrik onlinebusiness baserad på webbkurser:

Gratis onlineföreläsning med mig om att skapa, marknadsföra och sälja framgångsrika webbkurser. (Föreläsningen är 58 minuter lång och leveras omgående per mail.)

5 smarta strategier för att lyckas med din WEBBKURS (även om du inte gillar ”teknik” eller avskyr tanken på att sälja.)

Där finns också min gratis guide ”Astrologi och lagen om attraktion”. Som prenumerant av mitt nyhetsbrev får du ett veckobrev med den kommande veckans astrologiska aspekter INNAN de publiceras på bloggen.

Varmt välkommen!

Stjärnorna är utmärkta vägledare

Stjärnorna kan verkligen vara en utmärkt framgångsmanual för när man ska sätta fart mot sina drömmar! Jag har medvetet tagit beslut baserat på när och hur jag ska lansera webbkurser, skicka iväg bokmanus och satsa på livsdrömmar och kärlek, genom att titta i stjärnorna.

Här på Amelia skriver jag om hur stjärnorna rör sig just nu- var och hur planeterna ger oss alla tur och flyt samt var vi har utmaningar att ta oss an. Hoppas det ska inspirera dig.

Tack för att du tittade förbi här hos mig!

Allt gott,

Helena

PS. Vill du komma i kontakt med mig? Då kan du nå mig på lovableblog@gmail.com

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00