ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tack för alla fina kommentarer!

/

Kära läsare…

Tack, för alla fina och vänliga kommentarer som ni har skickat till mig. Det värmer verkligen att höra att ni uppskattar arbetet jag gör här på bloggen.

De senaste veckorna har jag legat i som en räv för att publicera och hålla er uppdaterade astrologiskt. Då känns det så extra härligt att höra att ni tycker om bloggen. TACK!

Under helgen som gick drog jag efter andan en aning. Jag låg lite lågt med med länkarna på Instagram och Facebook. Istället drack jag glögg och såg på Netflixserien ”Las chicas del Cable/Flickorna i växeln”. En spansk serie om kvinnor som arbetar i en telefonväxel i Spanien under 20-talet. Det är så förbaskat bra intrig och massor av kärlek och konspirationer. Man vara sveps med. En bonus är att hela serien ligger uppe så att man, om man gillar serien, slipper vänta ett halvår på att nästa del ska publiceras.

Igår begav jag mig med familj och vänner till Clarion Hotell för att lämna julklappar till barn via #ensamjulgran. Två fina julklappar la vi under granen på hotellet. I jultider känns det fint att fokusera på att dela med sig och sprida den glädje man kan.

Nu, dagens inlägg här på bloggen är det nya FLERVECKORSHOROSKOPET för perioden 5-27 december. Hoppas ni ska tycka om det!

Tack igen för era fina ord och för att ni läser här hos mig.

Fortsatt fin måndag till er alla!

Kramar

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Flerveckorshoroskop 5-27 december, 2022

/

Horoskop för de kommande tre veckorna

Flerveckorshoroskop för perioden 5–27/12

Väduren 21/3–20/4

Din styrare, Mars, befinner sig retrograd. Du kan känna dig lite utanför din bekvämlighetszon i ditt sökande efter alternativa vägar. Du befinner dig i din årliga karriärtopp från och med den 22/12 och tar viktiga beslut för framtiden.

Kärlek: Du är i planeringstagen. Du är redo att agera seriöst och förväntar dig detsamma av din partner. Singlar attraheras av äldre personer. Någon med en konservativ stil. Vid nymånen den 23/12 kan romantiken ta oväntade positiva kliv framåt. Julklapparna präglas av smycken och gåvor med klass och stil. En förlovningsring kan ha gått i arv i familjen i generationer.

Bäst just nu:  Jupiter återvänder till ditt tecken den 20/12. Det öppnar för en flera månader lång period av tur och nya livsmöjligheter.  Du har tur i pengar och får chanser att resa och lära dig nya saker.

Oxen 21/4–21/5

Turplaneten Jupiter återvänder till ditt tolfte hus för förberedelser och avslut, den 20/12. Du får en chans att vinka adjö till det som har varit för att under våren börja ett viktigt nytt livskapitel. Planer på att resa till utlandet, eller kanske sätta dig ned och skriva en bok, kan locka dig efter den 21/12.

Kärlek:  Du befinner dig i en period då sex och närhet är extra viktigt för dig. Intensiva känslor och passion är stark innan den 21/12. Njut av kärlekslivet för vad det är och lämna resten åt framtiden att utvisa.

Bäst just nu: Passa på att rensa bland både saker, minnen och relationer. Satsa på att omge dig med positiva vibbar på alla håll. Det är en bra tid för att betala av skulder. Vid nymånen den 23/12 startar en sexmånadersperiod som kan ge dig chansen att studera eller göra något helt nytt i karriären.

Tvillingarna 22/5–21/6

Ditt sociala liv glittrar. Du möter mycket nya människor och minglar på olika tillställningar. Dagen innan julafton väntar en nymåne som aktiverar ditt åttonde hus. Det kan inspirera dig till att våga ta ett viktigt känslomässigt kliv framåt.

Kärlek: Du befinner dig i din årliga topp för seriös kärlek och harmoniska utveckling i romantik. Efter den 20/12 finns kärleken bland vänner och dina bekanta. Singlar kan finna kärleken när de låter vänner matcha dem med sina vänner, eller när de söker efter kärleken online. Efter den 21/12 blir kärlekslivet väldigt passionerat och sexlivet blir mer aktivt.

Bäst just nu: Din hälsa förbättras enormt efter den 21/12. Det kan höra samman med att du bestämmer dig för att släppa vissa saker eller kanske betalar av en skuld, vilket ger dig lättnad.

Kräftan 22/6–23/7

Den sociala delen av ditt horoskop är full av aktivitet. Du interagerar med andra och finns där för vänner och dina närmaste. Det ger dig chansen att möta mycket nya människor. En av dem kan vara någon som fångar singelns hjärta.

Kärlek: Det finns en stabil och lugn känsla i ditt kärleksliv. Ännu bättre blir det efter den 21/12. Stadgade talar om framtida planer. Singel? Du kan finna en person med samma värderingar som du.

Något som du har mycket gemensamt med. Nymånen den 23/12 kommer med en vacker chans till nystart i kärlek och socialt liv.

Bäst just nu: Din karriärzon får besök av turplaneten Jupiter från och med den 20/12. Du avslutar året på ett fantastiskt sätt. Du söker efter alternativa vägar framåt- du är beredd att testa sådant du inte gjort förut- och det tycks gå vägen.

Lejonet 24/7–23/8

Du är kreativ som få och det märks extra mycket i ditt liv nu. Fokus på det du älskar att göra, antingen det är nöjen, romantik eller samvaro med barn, är stor. Du är öppen för nya sätt att leva och arbeta och söker inspiration från olika håll. En utlandsresa kan bli aktuell att planera för, eller göra, när du kommer till den 20/12.

Kärlek: Framtidsplanering och förhoppningar får mycket utrymme i kärlek. Förlovningar och bröllop under jul- och nyårshelgen är mycket möjliga för Lejonen. Din kärleksplanet är aktiverad vid nymånen den 23/12. Singlar kan finna kärleken under de kommande veckorna därefter. Kanske blir det årets lyckligaste jul på det sättet. Det sociala livet är varmt och bjuder på många roliga möten och bjudningar. Ut och njut!

Bäst just nu: Söker du ett nytt arbete? Precis dagarna innan julhelgen kan du ha turen att få ett ja. Försök att få klart löneförhandlingarna direkt. Du kan få kontakt eller träffa en kärlek från tidigare under helgen den 16–18/12

Jungfrun 24/8–23/9

Årets festliga period startar den 21/12. Då kan du släppa fokus på hemmet och privatlivet och i stället ta dig ut och njuta av samvaron med andra, flirta och gå på roliga tillställningar.

Kärlek: Din kärleksplanet rör sig framåt. Långsamt kommer du märka hur romantiken blir bättre. Särskilt märkbart blir det efter den 21/12. Frågan är vad du önskar dig i en relation? Du verkar en aning oklar över hur du vill ha det. Ge kärleksbeslut mer tid.

Bäst just nu: Kreativitet, fertilitet och barn lyser starkt i ditt horoskop när julen startar. För den som önskar sig en graviditet kan nymånen den 23/12 ge chansen att lyckas. Födseln av nya kreativa projekt eller möjligheten att arbeta inom underhållningsindustrin gynnas också av nymånen.

Vågen 24/9–23/10

Du tar in mycket information och är aktiv bland människor. Kortare resor kan prägla din vardag till och med den 21/12. Därefter är du redo att gå in i familjebubblan inför julen. Hemmet och att få det mysigt och ombonat är viktigt för dig i jultider. Traditioner och nostalgi får dig att må bra.

Kärlek: Det är en spännande utveckling som pågår. Du tänker i nya banor och gör dig redo för ett nytt kliv. Efter den 20/12 är det möjligt att singeln ändrar relationsstatus eller förlovar eller gifter sig. Syskon och vänner kan visa sig vara de bästa matchmakers du kan tänka dig.

Bäst just nu:  Du känner dig trygg i utvecklingen av din ekonomi. Om du vill se ytterligare förbättring kan affirmationer och visualisering vara kraftfulla mentala hjälpmedel.  Nymånen den 23/12 ger dig en chans att starta något nytt i familjen. Det kan vara en graviditet eller planer på ett nytt boende eller renovering.

Skorpionen 24/10–22/11

Du söker efter nya, alternativa, vägar i både kärlek, hälsa och arbete. Fortsätt att ta in nya synsätt men fatta inga avgörande beslut förrän i mitten på januari. Kurser och resor kan bli aktuella efter den 20/12.

Kärlek: Personer som normalt sett inte attraherar dig, dyker nu upp mer och mer på din radar. Bara du kan känna in vad som verkligen passar dig. Kärleksmöjligheter finns nära ditt hem, i dina lokala kvarter, eller dyker upp genom syskon eller vänner. Singel eller stadgad så behöver du ha någon som du kan prata med.

Bäst just nu: Du får kärlekschanser som kan hålla för lång tid framöver.

Du tar det långsamt och varligt för att hitta rätt. Nymånen den 23/12 markerar starten för en viktig känslomässig ny era. Den kan hjälpa dig att tala om dina känslor.

Skytten 23/11–22/12

Solen reser genom ditt stjärntecken och ger dig din tid på året. Din hälsa och ditt välmående är stark. Du tar extra hand om dig och unnar dig säkerligen några vackra saker i december. Nyheterna vid nymånen den 23/12 ger dig lyckliga och glada kommande veckor. Pengar och ägande är ett mycket tursamt område. Du vänder blad och startar ett nytt kapitel gällande din budget.

Kärlek:  Du är uppskattad och du märker det. Den som tycker om dig visar dig att du är den enda som betyder något. Den 20/12 startar en väldigt flirtig och kul tid i livet. Du kan känna igen den från perioden maj-oktober i år. Du har pengarna på banken för att göra en spontan resa eller njuta extra av livet.

Bäst just nu:  Det flyter verkligen för dig. I både kärlek och karriär. Erbjudanden om arbete kan dyka upp, utan att du egentligen gör något för saken. Din årliga ekonomiska topp startar den 21/12. Goda nyheter om pengar och ditt ägande väntar under de kommande veckorna. Flera härliga resmöjligheter kommer dyka upp.

Stenbocken 23/12–20/1

När perioden startar befinner du dig i ett privat läge. Du mår bra av att dra dig tillbaka och lägger kraft på inre arbete för att ta dig mot dina mål. Den 21/12 startar din tid på året. Du är redo att komma ut och möta världen på alla sätt möjliga. Du blommar ut och blir social.

Kärlek: Stenbocken är väldigt attraktiv efter den 10/12. Du tar hand om dig och det strålar om dig. Uppskattande blickar och en känsla av harmoni råder i det romantiska livet. Du får kärleken, på dina villkor.

Du växlar mellan kalas och nöjen och sunda rundor på gymmet. Nymånen den 23/12 ger dig chansen att starta ett nytt kapitel i ditt kärleksliv. Relationsstatusen kan förändras för Stenbocken under de kommande veckorna.

Bäst just nu:  Med en vacker nymåne i ditt tecken samt Jupiters besök i området för ditt hem, kan en flytt och ett nytt spännande steg i livet, äga rum. Din familj kan växa och ditt hem kan bli större och vackrare. Även din plånbok kan bli mer välfylld. Vilka jultider!

Vattumannen 21/1–18/2

Du är alltid bekväm i att tänka i nya banor. Nu tycks det mer aktuellt än vanligt. Du märker det troligen på dina närmaste. De öppnar sig för outforskade vägar. Du får chansen att byta idéer med mycket folk och möta nya bekanta. Det inspirerar dig. Någon form av framtidsplanering tar fart den 23/12. Det kan röra en fysisk byggnad, eller strukturen för din nya livsplan. Väldigt positiva nyheter och utveckling väntar under veckorna som följer.

Kärlek: Din kärleksplanet reser genom den dolda delen av ditt horoskop. Kärleken är något som du behåller väldigt privat. En hemlig ny kärleksaffär kan ta fart för Vattumannen. Den 22–23/12 är positiva kärleksdagar då oväntade händelser gör dig glad.

Bäst just nu: Det råder ingen brist på idéer. Med expansive Jupiter i ditt kommunikationshus från och med den 20/12 kan du göra många kortare resor, hantera mycket information och bli mycket mer aktiv med telefon och dator, under de kommande månaderna.

Fiskarna 19/2–20/3

Karriär, eller om du inte arbetar, framtidsplanering, är något som är väldigt aktuellt i ditt liv. Du tar stora kliv framåt. Den 20/12 får detta område ännu mer kraft när planeten som styr dina ambitioner flyttar in i din inkomstzon. Under de kommande månaderna väntar framgång i att bättra på din ekonomi eller göra en lyckad ekonomisk investering.

Kärlek: Ditt sociala liv och din familj hör samman med ditt kärleksliv. En förälder kan ge dig kloka kärleksråd. Karriären kan vara där singeln finner ett nytt kärleksintresse. Personer med status och gott rykte attraherar singeln. Att ta med sin stadgade partner på affärsevent och företagsfester hjälper både karriären och kärlekslivet.

Bäst just nu: Ditt sociala liv blir hyperaktivt efter den 21/12. Traditionella julfester och årliga middagar dyker upp på schemat. Du hänger med i allt som sker men låter en ny kärleksrelation få mogna fram i sin egen takt. Klokt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för måndag, 5 december, 2022

/

Tarotkortens ledtrådar till vad som väntar under måndagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och måndagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 5-11 december

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna nu- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP 16 november- 10 december

Årshoroskop 2023

Från vänster:

Drottning i Bägare:

Drottningen kommer med en varm och omtänksam moderenergi. Om du har valt det här kortet så kommer de här energierna färga ditt sätt idag. Du kanske lägger extra kraft på att lyssna eller ta hand om någon annan. Dina inre känslor guidar dig väl i hur du ska tala eller hantera en person. Det är tryggt för andra att tala med dig då de vet att du tar deras känslor på allvar. Även om du får höra andras bekymmer så tynger det dig inte. Du kan konsten att skilja på dina känslor, och andras. Rådet för dagen är att lyssna till din magkänsla och låta den vägleda dig. Du kan känna dig till allt från vilken riktning du ska ta i ett arbetsprojekt, till hur du ska vägleda någon annan. Du är stark och kan agera som en helare idag.

3 i Bägare:

Om du har valt tre i bägare väntar en känsla av underbar gemenskap och glädje. Precis som kvinnorna på kortet så omger du dig med vänner, festar och firar och roar dig i gemenskap med andra. Det är en rolig och hög stämning kring kortet. Du kan få en bekräftelse på att dina närmaste och dina vänner verkligen visar att de finns där för dig. De är ditt team av folk som beskyddar dig och hjälper dig, precis som du gör detsamma för dem.

Du kan känna dig inspirerad att samla dina vänner, glömma plikterna för ett tag, prata, skratta och bara vara med dina tjejkompisar. En särskild middag, kalas, firande eller bröllop kan markera den här dagen. Det finns även en kreativ förmåga kring detta kort. En idé eller en vision om att skapa ett nätverk/gå med i ett nätverk eller samlas kring ett skapande projekt kan kännas starkt idag. Dags att anmäla dig till konstkursen eller skriva poesi? Gör något av saken!

4 i Mynt:

Du har skapat en trygghet genom att spara pengar, arbeta hårt och inte slarva med utgifterna. Det får dig att må bra men det finns en risk för att du är för fokuserad på pengar och att inte förlora dem. Din budget kan vara så sparsam att du inte kan roa dig och njuta av det du har åstadkommit. Kortet råder dig att släppa lite på dina konservativa värderingar och leva lite mer. Sätt undan så att du känner att du klarar dig men sätt också undan pengar till ett kul- och-leva-loppan-konto, för varje månad. Vad är livet utan något skoj?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00