ANNONS

Årshoroskop 2021: Vattumannen

/

Årshoroskop 2021 för Vattumannen

Zodiac Sign, Aquarius, Horoscope, Design, Astrology

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Läs årshoroskopen för både ditt Sol- samt ascendenttecken, för bästa tolkning för dig personligen.

Osäker på om du har ascendenten i Vattumannen? Här visar jag dig hur du tar fram ditt ascendenttecken.

Årshoroskop 2021

Karriär och ekononomi

Du tar mycket seriöst på dina framtidsambitioner i karriär, och i livet under 2021. Med Saturnus och Jupiter i ditt eget tecken sedan december 2020 så väntar dig ett positivt år för karriären. Arbetsuppgifter och uppdrag där du samtidigt kan bidra till att göra något gott, såsom genom välgörenhet eller insamlingar, så vore det toppen.

Ekonomiskt så väntar ett år som innehåller några månader av tjuvkik in i 2022. Under perioden mitten av maj- slutet av juli kommer Jupiter att besöka ditt inkomsthus. Det antyder att inkomster ökar eller att du gör en lyckad försäljning av något som du äger.

Överlag som kommer du under 2021 ge intryck av att leva ett materiellt rikare liv. Du kommer unna dig finare kläder, äta på bättre restauranger, resa i en högre klass och unna dig det bästa. Allt det här goda kan komma till dig genom andras goda omtanke; du kan få saker och kläder i present, bli bjuden på fina kalas eller på annat sätt få turen att få fina upplevelser.

Men, under perioden mitten av maj- slutet av juli, så kan det vara ditt bankkonto som fylls på genom ökad inkomst eller god försäljning av något som du äger. Den trenden som du upplever under dessa månader kommer sedan att återkomma i slutet av året, i december, och sedan fortsätta under hela 2022. Härligt, eller hur?

Det finns två saker som särskilt gynnar dig i arbete och pengar: att nätverka och samarbeta med andra (det faller sig naturligt för Vattumannen) och att kika närmare på alla former av tekniska finesser och onlinevärlden. Vattumannen styr över just det förnyande, tech-världen och att hitta vägar utanför det konventionella. När Jupiter under 2021 rör sig genom Vattumannens tecken kommer alla dessa områden att få ökad betydelse.

Den press och stress som världen upplevde då vi under våren 2020 blev tvungna att lära oss att arbeta på distans, kommer nu inte vara ett problem längre. Under 2021 kommer Vattumannen, och andra tecknen, att få klart flöde framåt när det gäller att hantera teknik, appar, hemsidor, zoom-möten och mjukvaror för tidseffektivitet.

Ett tredje område som kan bringa tur för Vattumannens ekonomi är investeringar eller forskning kring alla former av gaser, vätskor och användande av satelliter och luftutrymme. Vatten och reningssystem för vatten är också ett område värt för Vattumannen att titta närmare på.

Precis när 2021 ska bli 2022 flyttar turplaneten, Jupiter, in i ditt andra hus för inkomster och tillgångar. Det lovar att ge dig ett 2022 fullt av överflöd gällande pengar och det materiella. Perfekt när nyårsklockorna slår!

Kärlek och socialt liv

Vattumannens största utmaning under 2021 är risken att se lite dystert på livet. En onödig pessimism kan leta sig in i Vattumannens liv. Det är inte du, Vattumannen, det är Saturnus i ditt tecken. Saturnus är känd för att göra oss ambitiösa och noggranna med vårt arbete (vilket kommer märkas i din karriärframgång under 2021), men när det gäller att slappna av och ha kul så lägger Saturnus lite av en våt filt över en god stämning.

Under 2021 och de kommande åren därefter så kan Vattumannen behöva lägga lite extra kraft på att inte verka dämpade, deppade eller lustlösa. Vattumannen är igen isdrottning, men det finns en risk för att ni uppfattas så under 2021.

En partner eller dina närmaste vänner eller släktning kan tycka att du behöver gaska upp dig samtidigt som du inte ser någon ljusning.

Vattumannens sjunde hus för kärlek är inte ett starkt hus under 2021. Det kan tolkas som att kärlekslivet bevaras som det är. Singlar förblir singlar och stadgade fortsätter med sin relation. Det finns inget större intresse av att göra något nytt och därför läggs energin istället på det område där det händer mest, planetmässigt.

Lyckligtvis så kommer Jupiter att gynna det sociala livet genom att föra in nya vänner och bekantskaper under 2021. Dina vänner kommer också att visa hur mycket de värderar dig och finnas där för dig när du behöver det. Under perioden mitten av maj- slutet av juli så kan det vara just en vän eller kontakt som hjälper dig att göra ett ekonomiskt fynd, vinst eller få ett nytt arbete med löneförhöjning. Kanske är det också så att en personlig bankkontakt eller ekonomisk rådgivare visar sig bli en god vän till dig under 2021.

Vid två förmörkelser, den 26 maj samt den 4 december, kommer en vänskap att testas. En god relation klarar prövningen, andra sållas ut. Likaså kan Vattumannen behöva finnas där för en vän som går igenom en dramatisk tid i livet.

Hem och familjeliv

Sedan Uranus flyttade in i Vattumannens hus för hem och familj, under våren 2019, så har det privata livet och boendet varit ett mycket skakigt och händelsefullt område. Flera bostadsflyttar, hastiga förändringar i familjekonstellationen och familjemedlemmar med starka humörsvängningar har börjat bli det nya normala för Vattumannen.

Uranus kommer att stanna i detta livsområde under 2021 och under kommande år också. Det är inte fråga om förändringar gällande boende och familj är att vänta, utan när.

Vattumannens horoskop antyder flertalet flyttar under åren som väntar. Det pågår ständigt en förnyelse av inredning, möbler och renovering. Det är som om en rastlöshet har letat sig in i hemlivet. Precis när du tror att du är nöjd, så ändrar du dig igen och tar sikte mot något nytt.

Perioden januari och februari är det särskilt möjligt att Vattumannen renoverar.

Familjebanden kan på samma sätt som hemmet, förändras över en natt. Definitionen av ”familj” efter uppbrott, separationer och nya inledda relationer, kommer att förändra innebörd för Vattumannen. De blir de som du väljer och uppfattar som själslig familj. Den konventionella familjen tycks inte som Vattumannens stil längre.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Årshoroskop 2021: Jungfrun

/

Årshoroskop 2021 för Jungfrun

Tidigare publicerade årshoroskop finner du HÄR

Zodiac Sign, Virgin, Horoscope, Design, Astrology

Årshoroskop 2021: Stjärntecknens tur för det kommande året

Läs årshoroskopen för både ditt Sol- samt ascendenttecken, för bästa tolkning för dig personligen.

Osäker på om du har ascendenten i Jungfrun? Här visar jag dig hur du tar fram ditt ascendenttecken.

Kärlek och socialt liv

Det väntar dig ett väldigt socialt år. Det är som en pågående uppåtgående spiral. Under 2021 är det superfokus på ditt sociala liv och kärleksrelationer. Under 2022 blir det ännu mer!

Jungfrun kommer sätta dessa områden framför andra. Du är fokuserad, lägger ned tid och energi på att få det som du vill.

Under alla partyn, bjudningar, firanden och fina middagar som Jungfrun bjuds på under 2021 så kommer det finnas många möjligheter att träffa en ny person. Stadgade kommer bli vana vid ett mycket mer hektiskt socialt liv.

Det är mycket möjligt att det är en form spirituell vibb eller andligt intresse som för Jungfrun samman med en ny person, eller ger en ny dimension till ett stadgat förhållande. Faktum är att Jungfrun behöver en gemensam grund för det spirituella med en kärlekspartner. Singlar såväl som stadgade. Seanser, spirituella mässor och meditationsgrupper- kärleken frodas kring dessa platser och händelser.

Andra intresseområden som kan förena Jungfrusinglar med en ny kärlekspartner är musik, poesi, skrivande, filmande och vårdande förmågor (sköterskor och läkare).

Under perioden mitten av maj- slutet av juli är högre utbildning och framgång något som attraherar extra mycket.  Jungfruns behov av att känna sig trygg och uppnå en familjekänsla med sin partner, är extra stor under dessa månader. Jungfrun kommer vara extra noga med att kärleksrelationen vilar på samma värderingar gällande familj, boende och tankar kring att skaffa/ha barn och familj. Denna trend kommer prägla hela 2022. Perioden mitten av maj- slutet juli är som en liten tjuvkik in i 2022 på det sättet.

Lyckliga kärleksmöjligheter väntar under maj-juli i närhet av hem och familjen. Inte ute på restauranger och barer. En familjemedlem, möjligen en mamma/modersfigur, kan ge viktiga kärleksråd eller initiera en blinddate för Jungfrun och det kan bli väldigt lyckat!

Under perioden maj- juli så kan Jungfruns familj växa på ett flertal olika sätt. En ny partner till en familjemedlem kan leda till antalet i familjen utökas. En graviditet eller personer som känns som fmilj, kan göra samma sak. Känslan är att familjen och hemmet blomstrar under maj- juli.

Karriär och ekonomi

Det är helt klart att kärleksliv och social kalender står högst på Jungfruns intresseområde för 2021. Pengar tycks inte driva dig. Jag tolkar det som att Jungfruns ekonomiska situation kommer att fortgå som den är. Status quo bevaras.

Under 2021 kommer dock turplaneten, Jupiter, att befinna sig i Jungfruns sjätte hus. (Det är endast under perioden mitten av maj- slutet av juli som Jupiter flyttar ut där för ett kort tag.) Det sjätte huset styr över arbete, dagliga plikter och effektivitet.

Under 2021 kan ett, men troligen två, bra jobbmöjligheter dyka upp. Det är troligen ett arbete med liknande arbetsuppgifter och liknande lön, men på ett nytt ställe. Om Jungfrun tar arbetet så kommer det inte innebär mer status eller högre lön, utan snarare en chans till nya arbetsuppgifter och variation. Det är Jungfruns förmåga att hantera de små detaljerna och särskilda system för bättre effektivitet (möjligen rent tekniskt, såsom kunskap inom viss mjukvara, appar, content management eller automatisering online) som öppnar dörrarna till ett nytt arbete.

Jungfruns karriärplanet, Merkurius, kommer befinna sig retrograd tre gånger under 2021. Under dessa tidsperioder så kan Jungfrun tänka över sina karriärval och kanske känna sig en aning förvirrade. Merkurius energier är inte till Jungfruns fördel när det gäller nya kliv i karriären. Dock är det bra tider för att överväga och justera karriärplaneringen. Finjustera det som redan inletts. Se över projekt som behöver färdigställas och finsplipas. Utanför dessa perioder så är det sedan fritt fram att ta nya kliv.

Merkurius kommer befinna sig retrograd under tiderna:

30 januari- 21 februari

29 maj-22 juni

27 september-18 oktober

En solförmörkelse som äger rum den 10 juni aktiverar Jungfruns karriärhus. Förmörkelser är kända för att öka takten och föra med sig ny, tidigare okänd, information. En chef eller nya lagar, regler eller bestämmelser i Jungfruns bransch, kan komma med nyheter som skakar om och skapar en känsla av drama. Det är som om alla reglerna för karriären, hastigt förändras. Agera så flexiblet som möjligt och häng med i det som sker.

En stadgad kärlekspartner till Jungfrun kommer också uppleva hastiga karriärförändringar, den 26 maj respektive den 4 december.

Hälsa

Tillsammans med arbete så är hälsa också ett område som berörs av Jupiter under större delen av 2021. Jungfrun är av naturen noga med sin hälsa och att rena kroppen från gifter.

Under 2021 kommer Jungfrun lägga mycket tid på att ta hans om sig lite extra.  Utan överdrifter- läs: undvik risken i att bli hypokondrisk, så kan lite extra omhändertagande av skelett, ben, tänder, hud och hår samt lever, höfter och lår, bli aktuellt under 2021. Massage av nacke och hals kan släppa på spänningar som satt sig i dessa områden.

0
21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop 19-25 oktober, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 43, 2020

Breeze, Summer, Girl, Model, Mountains, Vacation, Bliss

Väduren 21/3- 20/4

Lägg tid på att finslipa ett projekt eller plan, på måndagen. Men avvakta med att inleda något nytt. Kärlekslivet är spännande och fullt av goda överraskningar under veckan. Se särskilt vad som sker på måndagen och fredagen-lördagen. Onsdagen är vrålpassionerade och transformerande, till det bättre. Du kan känna hur du kommer närmare en stadgad partner, eller, om du är singel, springa rakt in i en ny spännande person. På söndagen kläcker du bra idéer och kommunicerar klart och tydligt gällande hem- och familjelivet.

Oxen 21/4-21/5

Din styrare, möter Jupiter och Saturnus under veckan som kommer. Så mycket godhet som kommer till dig. Möjligheterna som du väntat på, tycks nu inom ditt räckhåll. Markera särskilt måndagen och fredagen-lördagen som mycket positiva dagar för att ta kliv mot dina personliga drömmar och önskemål. Kärlekslivet kan verkligen få en skjuts framåt och uppåt! På söndagen kan du få ett kärleksmeddelande, eller själv uttrycka hur du känner, med den största klarhet. Kanske är det en tidigare kärlekspartner som du får/har kontakt med. En andra chans?

Tvillingarna 22/5-21/6

När din styrare, Merkurius, backar så är det en god tid för att se över dina livsmål och riktningen i livet. Oväntade nyheter i arbete kan dyka upp på tisdagen. Kanske kommer dold information fram i ljuset. Fram emot slutet av veckan kommer allt att klarna och reda ut sig. På söndagen är du glasklar, mentalt, och kommunicerar dina önskemål supertydligt. Långsiktiga planering för hem/familjeliv och pengar ser ut att ligga i planen för vad som sker under helgen.

Kräftan 22/6-23/7

Solen flyttar in ditt femte hus för kreativet, fertilitet/barn/graviditet och nöjesliv, på torsdagen.  Om veckan startar med lite stress mellan karriär och kärleksliv, så kommer slutet av veckan att kännas så mycket härligare.  Härlig samvaro med vänner eller en kortare resa kan förgylla din helg. Ett spännande sms, samtal eller mail glädjer dig på söndagen.

Lejonet 24/7-23/8

Goda nyheter i karriär väntar dig på måndagen. Även om du känt dig som om du befinner sig i ”stopp-läge” sedan en tid tillbaka så verkar det i alla som att det rör på sig, på något sätt. Med Solen i ditt fjärde hus för hem och familjeliv, från och med torsdagen, så väntar en månad då helst fokuserar på livet där hemma. Myser ner tid. Fokuserar på känslor och minnen. Kontemplerar en flyttmöjlighet. Till helgen, fre-sön, kan du få en strålande idé/nyhet och planera för en långsiktig lösning både för pengar, hem och karriär.

Jungfrun 24/8-23/9

 Nej, det är inte en tid för att rusa framåt med nya idéer just nu. Men, du har allt att vinna på att se över dina planer i livet. Kanske behöver du göra en liten ändring? Mycket ny information och möten med vänner och bekanta väntar dig från och med torsdagen. Varför inte köpa en spännande bok eller gå en inspirerande sprituell workshop, under de kommande veckorna? På söndagen möts din styrare med Solen- en dag så din intellektuella och kommunikativa förmåga är på topp. Behöver du prata ut med någon? Använd då söndagen, helt klart till din fördel!

Vågen 24/9-23/10

Förra veckan var knepig, stressig och full av oväntade ändringar och knas med teknik.  Ditt tålamod testades till max. På måndagen möts din styrare, Venus, med lyckoplaneten, Jupiter och allt vänder. Till det bättre. Du finner en mer harmonisk känsla och lugn gällande hem och plikter. Det är rent av läkande för dig. Helgen bjuder dig på en chans att göra upp en framtidsplan som ger dig ännu mer lugn i bröstet. Detta lovar gott och verkar realistiskt, tänker du troligen. Det rör något som har att göra med ditt boende och familjerelationer. Ett meddelande/mail/samtal som rör en hemlighet väntar på söndagen.

Skorpionen 24/10-22/11

Du får alla chanser till en härlig kärleksvecka- på dina villkor! På onsdagen möter din styrare, Pluto, kärleksplaneten, Venus. Passion och het åtrå kan blossa upp supersnabbt. För dig i en stadgad relation så kan ett nytt steg i relationen leda till att du upplever att ni kommer närmare varanda än någonsin. Från och med torsdagen kommer Solen lysa upp ditt eget stjärntecken. Det är din tid på året. Vad vill du göra under det kommande året? Nu är en bra tid på att ta reda på det och sedan planera för hur du gör det rent praktiskt. På söndagen kan du få en riktig snilleblixt eller få ett meddelande eller nyheter som inspirerar och ger dig nya idéer.

Skytten 23/11-22/12

När din styrare, Jupiter, möter den lilla turplaneten, Venus, brukar det vänta dig goda nyheter och möjligheter. Så sker på måndagen. Goda nyheter gällande pengar och karriär glittrar för dig på måndagen. Till helgen kan du bli bjuden på ett kul party där inget har sparats på. Det är också möjligt att du får nys på en ny möjlighet att nå en av dina högt flygande ambitioner och att du hittar en väg för att lyckas. På söndagen tycks tankarna och idéerna mala runt för fullt och du kan komma på något riktigt smart.

Stenbocken 23/12-20/1

Turplaneten, Jupiter, signalerar till kärleksplaneten, Venus, på måndagen. Ett meddelande från en person från utlandet, eller en internationell relation kan ta fart. På onsdagen tar du ett utvecklande kliv i arbetet. Det du gör, eller inser att du kan göra, leder till att du känner dig mer i linje med dina mål och önskan om att nå högre, mer och bättre i livet.  En resa, eller internationell kontakt kan ha något med saken att göra. Mängder av vänner och nya kontakter kommer strömma in i ditt liv under kommande veckor. Lördagen är toppen för dig. Du mår så himla bra och känner dig på RÄTT väg!

Vattumannen 21/1-18/2

Vad är det du planerar för gällande pengar och delat ägandeskap, på måndagen? Något ser ut att gå i lås men du verkar ligga väldigt lågt med det. Alternativt får du reda på en hemlighet på i början av veckan. Från och med torsdagen så lyser Solen upp ditt karriärshus. Det väntar dig hektiska veckor med mycket fokus framtidsplanering och karriäraktivitet. En nyhet eller kommunikation gällande just arbete väntar dig på söndagen, alternativt, på måndagen den 26 oktober.

Fiskarna 19/2-20/3

En kul nyhetet om en fest, firande eller social tillställning, eller faktiskt händelse på måndagen, ger dig en kul inledning på veckan. Coronatristessen kan för en stund kännas väldigt långt borta. Unna dig lite lyx i livet också! En oväntad händelse gällande pengar, fastighet, ägande kan överraska dig på onsdagen. Nya idéer och livsperspektiv kommer in i ditt liv under den kommande månaden. Händelser med en vän eller bekant kanske är det som får dig att vidga dina tankebanor och/eller överväga att våga nya kliv i livet. På söndagen kan ett beslut om en utlandsresa eller studieplan bli aktuell.

0
106

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00