ANNONS

Horoskop 30 november- 6 december, 2020

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 49, 2020

Woman, Model, Posing, Outdoors, Fashion, Attractive

Populära tarotläggning för DECEMBER:

Kärlek/ relationer- vad väntar dig?

Karriär/jobb/pengar- hur det ser ut?

Väduren 21/3- 20/4

Veckan startar med en månförmörkelse i ditt tredje hus. Det är förändringstider i luften och det berör hur du kommunicerar med andra. Oväntade nyheter från ett syskon, en granne eller vänner kan dyka upp. Helgen bjuder på glittrande kärleksmöjligheter. Det känns så inspirerande och fullt av något som är tycks ödesmenat.

Oxen 21/4-21/5

Med en månförmörkelse i ditt inkomsthus, på måndagen, så kommer denna vecka präglas av förändringar och oväntade nyheter kring pengar och ditt ägande. Men även hur du ser på dig själv och dina förmågor, påverkas. Nu kan du göra en snabbvändning i ditt sätt att hantera pengar och vad du är beredd att arbeta för. Helgen ger dig chansen att möta kärleken, på ett nytt sätt. Du och din partner kanske talar om att prova en ny väg i livet, tillsammans. Onlinedating, för singlar, kan bjuda på en fullträff. Låt gärna vänner agera matchmakers. Om du inte faller för en vän förstås…

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är du som står i centrum vid månförmörkelsen på måndagen. Detta komma påverka dig personlig. Med din styrarplanet, Merkurius, i fin aspekt till Saturnus, Jupiter och Pluto, så har du fina möjligheter för att skapa en omvälvande förändring med goda förutsättningar att lyckas. Stabilitet, pengar och verklighetsförankring finns med i dina planer. Till helgen är du väldigt inspirerad. Något kring din hälsa och ditt arbete/karriär tycks ge dig en känsla av både hopp och lugn.

Kräftan 22/6-23/7

Månförmörkelsen på måndagen äger rum i ditt tolfte hus för avslut, healing och förlåtelse. Det är en privat process som pågår när det tolfte huset aktiveras. Du kan få besked från en läkare, bestämma dig för att lägga något i det förgångna bakom dig eller arbeta bakom lyckta dörrar med något som du ännu inte vill avslöja för världen. Ta din tid och låt dig inte stressas under den här veckan. Vänd dig inåt och lyssna.

Lejonet 24/7-23/8

På måndagen äger en månförmörkelse rum i ditt hus för kontakter, bekanta och vänner. Du kan få besked från en väninna att hon bestämt sig för en stor förändring i livet. Nyheter kring en samverkan eller engagemang med vänner kan, alternativt, medföra att du kanske funderar över om du ska fortsätta att engagera dig med vissa sociala cirklar av vänner och kontakter. Det är möjligt att internet eller tekniska lösningar/plattformar/sociala medier/har har något att göra med den förändring som väntar under veckan. Till helgen är du väldigt inspirerad gällande din karriär. Dags att drömma och fantisera, för att sedan realisera.

Jungfrun 24/8-23/9

Det kan ske en stor förändring på ditt arbete. Med en månförmörkelse i ditt karriärhus, på måndagen, kanske du hastigt får ta ett kliv upp och anta mer ansvar. En chef eller förändrade spelregler på jobbet, kan vara anledningen. Är du redo? Flexiblitet och, ja, du fixar det! Härlig kommunikation/ samtal med en kärlekspartner eller ny, mycket lovande person, väntar dig till helgen.

Vågen 24/9-23/10

Med en månförmörkelse i ditt nionde hus för internationella affärer, juridik och stora visioner, så väntar ett avslut på något som du lagt ned mycket arbete och tid på det senaste halvåret. Du kan få nyheter gällande en utbildning eller en rättsprocess, eller avsluta en ansökan om återbetalning av pengar för en resa eller inställd flygresa. Till helgen signalerar din styrare till drömska Neptunus. Är det känslan av total tillfredsställelse där hemma, julpynt och vackert som i en saga, som gör dig så glad och nöjd? Ingen dekorerar så fint som Vågen! Eller är det tanken på att du känner dig så nära att gå i land med en viktig (ekonomisk) dröm som gör dig så glad?

Skorpionen 24/10-22/11

Ditt åttonde hus för personlig transformation, passion och att dela ditt innersta med någon annan, aktiveras av måndagens förmörkelse. Nyheter tycks beröra dig personligen när du ger uttryck för vad du önskar dig. Personerna som du talar med kan vara vänner, syskon, grannar eller en delägare. Du kan få som du vill här och ja, det kan bli intensiva känslor i luften också! Förmörkelsen avslutar något som du startade för sex månader sedan. Det är som om en cirkel når sin fullbordan gällande en stor, känslomässig förändring i ditt liv. Nu kan du se mot framtiden och planera för det nya som väntar.

Skytten 23/11-22/12

Vi befinner oss i förmörkelsesäsongen och förändringens vindar blåser. För din del aktiveras ditt kärlekshus av måndagens förmörkelse. Oväntade nyheter från en kärlekspartner eller någon av dina nära och kära kan överraska dig. Kanske hade du förväntat dig denna förändring i ett senare skede, men så snabbas tempot upp och händer nu. Din kärleksplanet är fint aspekterad till planeter i ditt andra hus för värderingar, pengar och investeringar. Det signalerar en positiv koppling mellan kärlek, nära och kära och pengar/ägande i ditt liv. Dags att göra ett uppgraderat byte av bostad? Eller flytta ihop? Att gå skilda vägar kan också dyka upp, i sådana fall är aspekterna goda för att göra det på ett respektfullt och ekonomiskt fördelaktigt sätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Ditt hus för dagligt arbete, rutiner, system för att arbeta, men också din hälsa, aktiveras av måndagens månförmörkelse. Nu kan du få en chans, tidigare än du hade förväntat dig, för att göra en jobbförändring. Ett arbete kan hastigt avslutas för att ersättas av ett annat. Likaså kan en kollega meddela att den slutar, snabbare än du trodde. Om du har haft på känn att du borde ta bättre hand om dig så kan den här veckan också ge dig en kick för att ta tag i hur du fortsatt ska ta hand omdin hälsa, träning, kost och mentalt arbete.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt femte hus för barn, kreativa drömmar, uttrycksfullhet och chansningar i livet aktiveras av månförmörkelsen på måndagen. Ett barn kan ge dig nyheter som du inte hade förväntat dig. Om du befinner dig i fertil ålder och önskat dig en graviditet så kan en resa mot ett plus nå en avgörande punkt. Har du det senaste halvåret satsat på en dröm såsom en hobby eller att få dansa, måla eller skapa något, kan projektet ta ett snabbt steg framåt. Det är förändring i luften och det är bara att hänga med i svängarna. För din del kan det innebära att inre processer som du har arbetat med under hela 2020 och de senaste tre åren, nu börjar sluts i en avslutande cirkel. Släpp det förgångna och planera framåt nu. Även om det bara är i ditt eget stilla sinne till en början.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt hem och din närmaste familj står i centrum för månförmörkelsen som äger rum på måndagen. De nyheter som väntar från/om familjemedlemmar eller berör din boendesituation kan trigga dina känslosträngar. Vila dagarna kring förmörkelsen. Håll ett öppet schema och ta in förändringarnas tid. En flytt eller förändring som du önskat dig, kan ske snabbare än du trodde skulle bli möjligt. En kvinnlig familjemedlem kan, alternativt, vara den som står i centum för nyheter som väntar.  Kanske meddelar hon att hon kommer att flytta till en annan stad eller på annat sätt tänker göra en stor förändring i livet. Till helgen uppstår en vacker aspekt mellan din styrare, Neptunus, och Venus. Ett syskon , vänner eller en granne ger dig kanske hjälp eller feedback på ett sätt som känns otroligt vackert och omtänktsamt. Du kommer känna dig inspirerad och full av glädje för den här kontakten var något som du verkligen behövde och längtade efter.

0
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop vecka 49, 2020

/

Planetaspekter den 30 november- 6 december

Populära tarotläggning för DECEMBER:

Kärlek/ relationer

Karriär/jobb/pengar

Star, Constellation, Universe, Twin, Sun, Space, Cosmos

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få information om de kommande planetaspekterna direkt i din mailbox

Kära läsare,

Den senaste veckan har varit intensiv och nu går vi in i förmörkelsesäsongen. Det här kommer trigga hastig utveckling. På lång sikt, leder förändringarna oss i rätt riktning. Förmörkelser är kända för att öka tiden. Kollapsa tidslinjen man tänkt sig och istället få tempot att gå snabbare.

Men, den första förmörkelsen (de kommer alltid i par med två veckors mellanrum) ser positiv ut.

Måndag 30 november

Månförmörkelsen i Tvillingarna äger rum på grad 9 i Tvillingarnas tecken. Tvillingarna styr över kommunikation, nyheter, kortare resor, samvaro med vänner, kusiner och syskon och studier. Det är det intellektuella i våra liv som träder fram när Tvillingarna eller dess styrare, Merkurius, aktiveras.

Sättet på vilket som vi kommunicerar, möts och lär oss kommer att påverkas av denna månförmörkelse. Styraren av månförmörkelsen är Merkurius och med en positiv aspekt till Saturnus så bäddar detta för stabilitet. Saturnus kan också tolkas som myndigheter, stat och makthavare. Nyheter som kommer kan beröra bidrag, hjälp och pengar då Merkurius också signalerar till Jupiter och Pluto.

Det är något lyckosamt (Jupiter) kring pengar /Pluto) och utvecklingen mot en stabilare (Saturnus) situation som väntar.

Nyheter och kommunikation kan komma hastigt och oväntat gällande avkastning, värde för pengar och tillgångar samt , såklart, också vaccin och hantering av virus. Tidslinjen för det vi trodde skulle dröja ett tag till, sker nu istället ”NU” eller inom mycket kort.

Det är lite av ”dra ihop säcken”-känsla kring det som sker. En fullmånen för alltid med sig en kulmination, ett avslut. Processen som startade vid nymånen den 22 maj 2020, når nu sitt mål.

Minns du vad du startade eller inledde vid den tiden?

Det finns en del att önska såsom bidragspaket till företagare som lider i pandemin, långtidssjukskrivna och mer humana amorteringsregler för de som vill köpa en bostad.

Låt oss hoppas på det bästa.

Tisdag 1 december

Merkurius flyttar in i Skyttens tecken. Skyttens högtflygande tankar och visioner i kombination med kommunikationsförmågan kommer sätta fokus på att sätta nya mål inför framtiden.

Nyheter kring Skyttens ämnen, juridik, resor/resebranschen, utbildning och spirituellt ledarskap (gurus) kommer svepa in i våra liv under tiden som Merkurius besöker Skyttens tecken.

Kanske dyker en idé upp om att studera (igen)?

I december kan man upptäckta en intressant artikel eller inlägg på internet som leder vidare till en bok eller läromästare som kan kännas som om den medför livsskiftande inverkan.

För Skyttarna själva så kan kärlekslivet bli mer härligt. Merkurius är Skyttens kärleksplanet och när den flyttar in i Skyttens första hus så upplever man ofta en större harmoni socialt och i kärlekslivet.

Merkurius stannar i Skyttens tecken till och med den 20 december 2020.

Lördag-Söndag 5-6 december

Helgen den 5-6 december kan bli väldigt mysig, glittrande och full av en känsla av hopp.

Venus i trigon till Neptunus kommer ge oss en blandning av konfetti, drömmar och fantasifulla miljöer. Under normala omständigheter hade jag skrivit att det är en perfekt helg för fest och firanden. Men, med tanke på vår begränsade möjlighet att röra oss och mötas med andra så tror jag att filmens värld och upplevelser som går via böcker och skärmar, kan vara det som ger oss stor glädje.

Neptunus är också förknippad med spiritualitet så varma insikter och medkänsla som får oss att må bra, väntar.

Som alltid, låt oss hålla tankarna positiva.

Jag önskar er alla en givande och positiv kommande vecka!

Kramar

Helena

0
46

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Fredagstarot 27 november 2020

/

Tarotkort för dagen.

fre 27 nov 2020

Välj ditt kort och scrolla ned för att få ett budskap

>>>

>>>

>>>

fred 27 nov 2020

3 i Svärd:

Tre svärd genomborrar ett hjärta. Smärta kan ha åsamkats dig genom någon annans handlingar, ord eller avsikter. Det kan handla om en kärleksrelation men kan även vara en situation där du har tagit extra illa vid dig av någon annans åsikt om dig, ditt liv eller vad du gör för livsval. En stark känsla av besvikelse, sorg eller förlust invaderar ditt hjärta. Men, det finns goda nyheter- detta är endast en del av livscykeln där livet handlar om att finna balansen och tappa den och sedan finna den igen. Om och om igen. Du har klarat tidigare utmaningar i ditt liv och precis som du gjort det tidigare, så kommer du att komma ut på andra sidan igen. Ser du molnen på kortet? Precis som molnen på himlen kommer skingras och släppa fram solen igen, så kommer du också känna sol och glädje och kärlek i ditt hjärta igen. Kortet påminner dig om vikten av att släppa och gå vidare istället för att älta det som har varit. Antingen du kunde påverka det eller inte. Du är starkare än din smärta. Livet är kort- gå framåt- det väntar dig något vackert om du bara tittar upp!

Ess i Bägare:

Bägaren på kortet svämmar över av kärlek och medkänsla. Idag kan du få känslan av att du står i det härliga flödet av glädje och kärlek. ALLT kan kännas som kärlek idag.

Idag kan bli en viktig dag då du bestämmer dig för att öppna ditt hjärta och bara följa dina känslor. Det behöver inte bara vara på ett kärleksmässigt plan. Du kan också känna att du är redo för att ta emot omtänksamhet, knyta an till andra människor och lyssna till din magkänsla. Ett ess antyder att något nytt kommer in i ditt liv. Som ett erbjudande till dig. Men det är upp till dig om du ska tacka ja till att utvecklas mer både spirituellt och emotionellt.

Var redo för att ta emot en ny typ av relation in i ditt liv, och hjärta. Antingen det rör sig om en ny kärlekspartner, en ny vänskap eller en ny familjemedlem (ett ess i bägare kan betyda nyheter om fertilitet/graviditet och födelse). Njut av det härliga flödet av blommande kärlek, nya sätt att känna lycka och, kanske, ge uttryck för en kreativ förmåga som du älskar att ägna tid åt. Det ditt kreativa sinne föder idag kan ge dig oerhört stor tillfredsställse. Du kommer också notera att ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Dela din omtänksamhet och glädje med andra för att smitta dem med din härliga energi!

9 i Mynt:

Det här kortet symboliserar självständighet, pengar och lyx. Om du valde detta kort kanske du idag får uppleva en känsla av att du ”reder dig själv” på bästa sätt. Du fixar pengarna, kunskapen och strategin för att bygga upp ditt eget rike. Din trädgård och dina tillgångar blomstrar. På ett inre plan kan du känna dig i samklang med naturen och dig själv. Din förmåga att disciplinera dig, har lett dig till din situation idag. Du mår bra och är nöjd över det du har åstadkommit.

1
57

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00