ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop vecka 24, 2023

/

Planethändelser den 12- 18 juni, 2023

På stjärnhimlen vecka 24, 2023

Torsdagen 15 juni

Merkurius (Tvillingarna) kvadratur Saturnus (Fiskarna), grad 7

Spänningen mellan kommunikationsplaneten och Saturnus gör detta till en dag som bäst spenderas i ensamhet. Det går att åstadkomma mycket på egen hand i detta koncentrerade tillstånd. De små detaljerna och de noggranna steg man behöver ta för att genomföra en plan, är lättare att se om man sätter sig ned själv. Att skriva under ett kontrakt eller förhandla om villkor i en överenskommelse, avvaktar man bäst med.

Lördagen 17 juni

Merkurius (Tvillingarna) sextil Venus (Lejonet), grad 11

Saturnus retrograd, grad 7

Det är en mycket charmig dag. Flirtiga blickar, varm och innerlig kommunikation och en attraktiv utstrålning gör detta till en strålande dag för att gå på dejt eller ut och röra på sig i det sociala livet.

Saturnus vänder retrograd i Fiskarnas tecken. Planeten som styr ordning och struktur samt ambitioner och karriär, vänder framåt först den 4 november. Då har planeten rest tillbaka till grad 1 i Fiskarnas tecken. Perioden juni-november är en bra tid för att se över ambitioner och planer, utvärdera och notera det som sker, men avvakta med viktigare beslut gällande exempelvis karriären.

Söndagen 18 juni

Nymåne i Tvillingarna, 27 grader

Nyheter och fakta står i centrum när denna nymåne äger rum. Kortare resor och studier under universitetsnivå, likaså. Nu är tiden för att inleda planering för pendling eller bilresor under sommaren, eller de kommande månaderna. Kanske lockar ett socialt event i kombination med en resa?

Tvillingarna styr över kontakten man har med vänner, syskon och grannar. Det gör detta till en bra tid för att göra upp en planering med någon av dessa. Ett syskonmöte någonstans i landet? Grannfest i juni? En utekväll med vännerna?

Det är fartfyllt och roligt med Tvillingarnas energi. Merkurius och Venus bidrar med en väldigt oemotståndlig energi i kärlek och socialt liv. Perfekt för mysiga konversationer.

Saturnus befinner sig i en kvadratur (se den 15 juni) till nymånens styrare, Merkurius. Det betonar vikten av att undvika formella kontrakt och överenskommelser. Och gynnar självstudier eller liknande.

Neptunus och nymånen arbetar inte tillsammans. Den information som vi får höra kan vara svår att utvärdera. Ännu ett skäl att avvakta med att skriva under den streckade linjen.

Jag önskar er alla en underbar kommande vecka!

Kramar,

Helena

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00