ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Dagens horoskop, torsdag 9 februari, 2023

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag🧘‍♀️

Årshoroskop 2023-så här blir det nya året för stjärntecknen

🔮🔮Dagens budskap från tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

⭐⭐⭐Veckans horoskop för den 6-12 februari

🔥🔥🔥Mars har vänt framåt! Läs var stjärntecknen kan märka av att takten i livet ökar!

Aktuellt nu: När retrograda planeter vänder framåt- gör detta!

FLERVECKORSHOROSKOP för perioden 6-26 februari

De stora förändringarna som väntar i mars 2023

🌙🌕 Fullmånen och nymånen i februari 2023. Datum och aspekter. Planera redan nu.

Väduren 21/3–20/4

Tillsammans med någon annan, mår du bättre. En affärspartner kan bli egenföretagarens perfekta väg framåt. Förtroliga samtal med din kärlekspartner, eller vänner, ger dig den känslomässiga back-up du behöver.

Oxen 21/4–21/5

Idag handlar livet om balans. Check på ordentligt förberedda måltider, effektiv planering med dina närmaste för att få ihop ekorrhjulet och ett schema som inte blir överfullt av måsten.

Tvillingarna 22/5–21/6

Om du har levt livet lite för mycket på den säkra sidan kan dagens energier pusha dig att våga följa ditt hjärta och det du känner stort intresse för, mer. Följ upp möjligheterna att visa upp din talang, eller låta dig svepas med i en kärlekshistoria.

Kräftan 22/6–23/7

Bästa sättet att möta världen på ett starkt och kraftfullt sätt, är att lämna ett lyckligt hem. Om du har känt dig stressad kan samtal och tid med dina närmaste, kanske till och med att reda ut en fnurra på tråden, hjälpa dig att känna dig mer balanserad.

Lejonet 24/7–23/8

Chansen att komma i fas med en vänskap som spårat en aning kan ske lättare än du tror. Hör av dig, ta en promenad eller kaffe och bestäm dig för att stryka ett streck kring det som varit. Om du är aktiv online, kan ett nytt grepp kring hur du vill arbeta eller uttrycka dig, bubbla inom dig. Utforska detta mer och gör upp en strategi!

Jungfrun 24/8–23/9

Sprider du din fokus och ditt engagemang lite för vitt eller tunt just nu? Idag kan du samla ihop energierna så att du prioriterar det som verkligen ger dig kraft, eller pengar, tillbaka för dina ansträngningar. Gör upp en plan på att rensa schemat på onödigheter och energitjuvar.

Vågen 24/9–23/10

Du har motivationen och skärpan för att fatta ett viktigt och personligt beslut. Har du gått som katt kring het gröt gällande en kärleksrelation eller ett samarbete så kan detta bli dagen då du vet hur du ska göra för att hitta harmonin som du söker. Lösningen är troligen enklare än du trott.

Skorpionen 24/10–22/11

En återkoppling med någon från dåtiden kan få dig att tänka till. Hur kan du stärka dig själv, känslomässigt? Svaret kan finnas i det som dyker upp i ett nära och varmt samtal idag.

Skytten 23/11–22/12

En samvaro med andra själar som brinner för samma sak som du, kan väcka en stark transformationskraft inom dig. Vem hade trott att ett TED-talk kunde inspirera dig att börja strukturera om livet eller att en person som du bara mött ytligt skulle visa sig ge dig ett så värdefullt råd?

Stenbocken 23/12–20/1

Du kan räta upp balansen mellan dig och andra på kontoret igen. Har du vant medarbetare vid att du alltid städar upp och fixar eller preppar för dem? Sätt ned foten, bestämt och vänligt, genom att diskret sluta göra det där lilla extra som andra också kan göra. Det kan bli som den tystaste revolution som får dig att må toppen!

Vattumannen 21/1–18/2

Sakta ned sinnet genom att ta dig tiden att sitta ned, meditera, lyssna på dig själv. Din kropp kan pocka på uppmärksamhet som du ignorerat. Idag får du chansen att komma i balans med dig själv.

Fiskarna 19/2–20/3

Du har fokus på en personlig transformationsresa du gör. Det kan handla om dina egna tankar till din attityd och hur du hanterar sådant som blockerar dig eller en rent fysiskt läkande resa. När du sitter i lotusposition eller vilar dig kan ett barn eller en kärlekspartner poppa in som en virvelvind. Du kan hamna en aning ur fokus för en stund men ganska härligt ändå. Livet, Fiskarna, livet.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00