ANNONS
PersonuppgifterCookies

Pluto i Vattumannen- Väduren

/

Pluto i det elfte huset

Kära Vädur,

Under 2023 kommer Pluto att besöka ditt elfte hus. Det sker under perioden 23 mars- 11 juni. Under de här månaderna kommer din attityd gällande karriär och till hur du relaterar till andra, att skifta.

Pluto är känd som underjordskungen, kraften som finns i lögner, maktbegär och hemligheter och personlig utveckling.

I ditt elfte hus finns dina livsdrömmar, dina vänner, potentiella samarbetspartners och välgörenhetsinitiativ.

Plutos resa genom ditt elfte hus kan ge dig en släng av att inte kunna släppa ett behov av att leva ut en dröm. Din intensitet för det ämne som du brinner för, kan vridas upp till höga nivåer. Det här kan påverka din relation till dina vänner eller nätverk. Särskilt om du vill insistera på att ditt synssätt, är det enda synsättet.

En vän kan visa sina rätta färger (inte på ett bra sätt) men en beskyddare kan också träda fram från skuggorna.

Plutos förändringskraft kommer transformera hur du relaterar till andra, till vilka du kallar dina vänner, hur du använder internet och hur du tar dig an dina livsönskningar.

När Plutos transit genom Vattumannen är över, om drygt 20 år, kommer du förändrat dina livsdrömmar. Det som du idag drömmer om, kommer troligen vara så förvandlat att du inte kan relatera det till vad du önskar dig idag, eller vara något helt annat.

Se upp för alla former av kraftmätningar med vänner eller med dina sociala cirklar. Om du får problem med en grupp, en bästa vän eller en personer som tidigare alltid varit ditt skydd, börja med att fråga dig vilken del du har i det hela? Allt kanske inte handlar om hur fel andra är, utan hur du har förändrats i andras ögon.

Ta dina livsdrömmar på allvar men låt det inte gå till galenskap. Om någon i din närhet antyder att ”det har gått överstyr”, se det som ett tecken på att backa undan ett tag.

När Pluto gör sitt förtida besök i ditt elfte hus, mars-juni 2023, kan du få vissa ledtrådar till vad de kommande 20 årens Pluto-transit i Vattumannen kan innebära.

Det är aldrig försent att ändra sig om man är på galen väg. Det är faktiskt Plutos signum, att man bör skippa en idé, tanke eller dröm man hade, för att låta en annan ta plats istället.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00