ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 6-12 februari, 2023

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 6, 2023

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

***Min favoritserie – tema synskhet och förnimmelser- just nu- gratis film HÄR***

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken- så blir året

Datum för den stora TURDAGEN 2023

Kärlekshoroskop för perioden den 27 januari- 20 februari

MISSA INTE- 3 dagars utmaning för att sätta och nå mål under 2023

Mars rör sig äntligen framåt! HÄR får stjärntecknen se mycket händelser och action nu och under kommande veckor.

FLERVECKORSHOROSKOP för perioden 16 januari- 5 februari- (nästa flerveckorshoroskop publiceras på bloggen den 5 februari)

De stora förändringarna som väntar i mars 2023

Fullmånen och nymånen i februari- datum och aspekter. Planera redan nu.

Saturnus utmaningar från och med mars 2023. För mest personlig tolkning, läs för både ditt sol- samt ascendenttecken. 

Datum för Saturnus i Fiskarna 2023-2026

FULLMÅNE IDAG >>> Fullmånehoroskop HÄR- det här kulminerar för stjärntecknen under de kommande dagarna

Väduren 21/3- 20/

Veckan startar med fullmåneenergier i full gång. En situation som berör ett kreativt projekt, en hobby eller en kärleksaffär, når sitt avslut. Måndagens vackra energier antyder att det råder omtänksamhet och läkning kring de nyheter eller kommunikation som berör dig.  Kärlekslivet är fullt av oväntade händelser i mitten av veckan. Låt dig svepas med och tacka ja till spontana inbjudningar eller en dejt. På fredagen går du till botten med en ekonomisk fråga. Du hittar en lösning som du kanske inte sett tidigare. Om du har väntat besked gällande ”maktens korridor” såsom en fråga kring jobbstruktur eller ärende som berör lagar, regler och/eller din karriär eller chef, kan det tillika vara det som dyker upp.

Oxen 21/4-21/5

Du står redo för en förändring gällande ditt hem och din familj. Energin är aktiv under de första dagarna av veckan och leder fram till en summering av de intentioner gällande ditt privatliv som du satte för ett halvår sedan. På onsdagen möts din styrare, Venus, med din karriärplanet. Det här kan leda fram till en överraskande utveckling gällande ditt arbete och ambitioner för framtiden. Onlinevärlden eller samarbeten med nätverk eller grupper kan komma på tal. På fredagen kan ett samtal om partnerskap granskas ned till minsta detalj. Detta blottar hela sanningen kring ett arbetskontrakt eller ekonomisk uppgörelse med en kärlekspartner. Du finner de lösningar och svar som du behöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare är aktiv under veckan. Med en fullmåne i ditt tredje hus på söndagen den 5 februari, råder det troligen febril aktivitet kring nyheter och kommunikation, kanske till och med resor inom landet. En kurs kan nå en avgörande vändning, eller slut. Med en vacker aspekt mellan Merkurius och Neptunus på måndagen råder en känsla av avslut och läkning i ditt horoskop. Du ser tillbaka, avslutar och är redo att gå vidare. En oväntat positiv händelser väntar på onsdagen. Chansen att planera en utlands resa eller flirt kan dyka upp när du minst anar det. På fredagen möts Merkurius och Pluto i ditt åttonde hus för delad ekonomi och transformation. Hälsa, arbete och pengar- du har något av dessa områden under lupp. Om du sökt svar på en hälsofråga kan du finna det du söker. Om du saknat vissa pusselbitar kring pengar och arbete, kan lite efterforskningar ge dig svaren du söker. En myndighet eller person som känner till lagar och regler kan vara den som hjälper dig.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt åttonde hus för kirurgiska ingrepp, delad ekonomi och passion är aktiverat av Solen. Fullmånen den 5 februari gav dig nyheter gällande pengar och hur du ska använda din talang eller ta dig vidare gällande en önskan om att få visa upp mer av dig själv. När veckan startar kan Merkurius och Neptunus möte ge dig nyheter eller öka dina reslust. Kanske är det dags för dig att se om det finns chans att planera in en sommaresa. Chansen att besöka eller träffa vänner som kanske bor i utlandet kan dyka upp under mitten av veckan. Ett bröllop eller firande kan vara anledningen till att du börjar kolla kläder och flygresor. Ditt kärleksliv kan hetta till på fredagen. Kommunikation med en partner, eller nyheter om en affärspartner, kan avslöja något som du inte kände till sedan tidigare.

Du ser hela sanningen.

Lejonet 24/7-23/8

Fullmånen i ditt eget tecken den 5 februari, leder dig mot en viktig personlig målstolpe. Du startade resan för ett halvår sedan, i månadskiftet juli/augusti förra året, och nu ser du resultatet av ditt arbete sedan dess. Måndagens möte mellan din ekonomiska planet och styraren av ditt hus för krediter och delat ägande, berör samägande, lån och kontakter med din bank. Det råder en känsla av avslut av en ekonomisk fråga som du behöver se gå i mål. Överraskande och positiva nyheter väntar i både kärlek och karriär på onsdagen. Pengar och romantik glittrar för dig. Tillåt dig att vara spontan om du får en oväntat middagsinbjudan eller dejt. Fira dina framgångar i arbetet. På fredagen slår sig Merkurius och Pluto samman. En grundlig koll på din bostadsekonomi kan vara det som avhandlas. Du benar ut alla de små detaljerna och hittar svaren du behöver för att komma vidare gällande den ekonomiska fråga som du hanterar denna vecka.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt arbetssamma sjätte hus är aktiverat av Solen. Du kan vara noga med allt från att hålla dina hälsolöften till att få koll på alla de små detaljerna på kontoret. Nyheter på måndagen kan beröra din relation till en person som du valt att företräda dig, såsom en läkare eller advokat eller konstnärlig agent. Något vackert flödar in i ditt liv i starten av veckan. På onsdagen möts kärleksplaneten och Uranus och ger dig en överraskning som du inte hade förväntat dig. Det är, alternativt, möjligt att en händelse relaterat till arbete och pengar är där du överraskas såsom vid en löneförhöjning eller besked om att du fått ett nytt arbete eller uppdrag. Med ditt femte hus för barn och kärleksaffärer aktiverat på fredagen kan nyheter och information som berör en hjärtefråga ge dig alla svaren du sökt eller undrat över.

 Vågen 24/9-23/10

Ny vecka, ny giv. Omständigheter kring en kärleksaffär kan ha fått dig att behöva ta en ny väg framåt, än den du tidigare hade planerat. Det behöver inte vara dåligt, bara annorlunda. Överraskande till och med. Den här veckan kommer leda dig till läkning och chansen att komma vidare gällande emotionell balans och ditt privatliv. Nyheter och information kan beröra ditt hem eller din familj. Nu faller bitarna på plats. På onsdagen kan du se att något är på gång. På fredagen väntar nyheter och händelser som kröner hela veckans utveckling. Ekonomisk besked eller nyheter från en delägare av en fastighet kan vara det som ger dig lösningen eller stunden som du väntat på ett tag. Från och med lördagen, och under kommande veckor, kan det dyka upp en chans att resa utomlands. Ta den möjligheten!

Skorpionen 24/10-22/11 

Det är en aning nostalgiska vibbar i ditt horoskop. Solen reser ditt fjärde hus och kopplingen mellan dina känslomässiga rötter och behovet av att gå vidare och planera framåt, är starkt. Vänner från förr kan dyka upp och vackra minnen kan trösta dig och leda dig framåt. Du är redo att släppa för att vinna nytt. På onsdagen möts din kärleksplanet med Uranus. Ett oväntat möte eller samtal med en person från tidigare kan visa att det fortfarande finns något emellan er. Följ flödet som uppstår. Om du har frågor att reda ut gällande arv, skulder eller skatter kan du få alla svaren du behöver, på fredagen.

Skytten 23/11-22/12

Med en fullmåne i ditt nionde hus för mediavärlden, publishing, högre studier och utlandet, den 5 februari, befinner du dig i en avslutprocess gällande något av dessa områden. Ett kreativt projekt kan gå i mål, en bokdröm kan nå en avgörande händelseutveckling eller en resa mot en universitetsexamen vara mycket nära.

Under veckan som kommer är Merkurius, din kärleks- och partnerskapsplanet, aktiv. Nyheter som berör din partner eller någon som du vill inleda ett samarbete med, kan dyka upp. Våga tänka i nya banor- utanför boxen- så kan du hitta en mycket spännande väg framåt. På fredagen kan du få reda på en hemlighet som berör kärlek och smusslande bakom lyckta dörrar. Alternativt kan det vara ditt eget kärleksliv, eller ett affärssamarbete, som bjuder dig på en spännande händelseutveckling. Är du redo för detta, Skytten?

Stenbocken  23/12-20/1

Åh denna personliga transformationsprocess, hur tar du dig an den? Med fullmånen den 5 februari i ditt åttonde hus är det en tid för dig att släppa, läka och gå vidare framåt. Det kan vara en intensiv tid som kan kännas prövande när den pågår men som blir lättare ju förr man fattat beslut om vad som ska få hänga med in i framtiden, och vad som ska stanna i det förgångna. Nyhetsbäraren Merkurius reser de sista graderna genom ditt eget stjärntecken den här veckan. Du kommunicera och läker på samma gång. Den konstnärliga världen kan hjälpa dig att må bra, hitta känslor eller sätta ord på det du vill säga. Onsdagen kan bli oväntat flirtig. Det kan vara mellan dig och en vän eller person som bor i dina kvarter som det plötsligt klickar till. Merkurius och Pluto i ditt tecken på fredagen gör dig till rena rama detektiven. Det du vill ha reda på, får du reda på.

Vattumannen 21/1-18/2

Du befinner dig i mitten av din årliga soltopp. Solen reser genom ditt stjärntecken och du fokuserar på dig och mår troligen rätt bra av den start som du har fått på det nya året. Med en fullmåne i ditt hus för partnerskap och kärlek, den 5 februari, kan en seriös kärleksrelation, eller ett partnerskap i affärer, nå en avgörande punkt under de första dagarna i veckan.

På onsdagen möter din styrare, Uranus, Venus och oväntat positiva nyheter dyker upp. Det kan handla om ditt boende eller något glatt som händer någon i din familj. Klurig, men kul, planering inför framtiden råder på fredagen. Du kanske hanterar formella ärenden som måste skickas in till en myndighet eller diskuterar detaljerna inför en renovering som kräver noggrann planering för att bärande väggar eller annan viktig struktur för en byggnad uppfyller lagens krav.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är bara en dryg vecka kvar tills det är dags för ditt astrologiska nyår. Fram tills dess tar du hand om dig, avslutar och läker. Det är som en slags förberedelseprocess för att du ska bli redo för det nya året som väntar från och med din födelsedagstid. Fullmånen den 5 februari satte din hälsa och ditt arbete i fokus. En process gällande att söka arbete eller för att bli starkare och friskare, som startade för ett halvår sedan, kulminerar nu. Nyheter i början av veckan är goda och det finns hoppfulla känslor i luften. Du läker, mår bra och känner dig berörd av något som gör dig tacksam. En glittrande överraskning på onsdagen får dig att känna att det flödar av tur, kärlek och möjligheter. Fredagens detektivvibbar kan leda till att du får reda på tidigare okänd information om en vän eller en grupp personer som du tillhör, såsom en förening eller nätverk.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00