ANNONS
PersonuppgifterCookies

När retrograda planeter vänder framåt- gör detta

/

Retrograda planeter som vänder framåt

Kära läsare,

Denna vecka går vi mot avslutet av en tid då flera planeter varit retrograda. Mars har precis vänt framåt, Merkurius vänder på onsdag och Uranus vänder sent på söndagskvällen.

Något som är bra att ha i åtanke är att planeterna inte ”kickstartar” framåt. De är istället som om de sovit ett tag och behöver tid för att sträcka på sig innan de sätter fötterna i marken och kan börja vandra framåt igen. Ett bra tips är därför att ställa in sig på samma takt, för att vara i synk med planeterna.

Gör så här:

Funderar över vad som har hänt under tiden då planeterna varit retrograda. Vilka tankar kom upp? Vilka personer eller relationer hamnade mer i fokus än annars? Vilka påminnelser fick du från dåtidens du?

När planeterna vänder framåt får du chansen att hamna i fas med vad som känns rätt med tanke på utvecklingen under de veckor eller månader som planeterna backade. Här är det väldigt bra att titta in i sitt personliga horoskop för att se vilket livsområde som påverkats.

Kanske vill du rätta till något nu när det börjar flöda framåt igen? Kanske vill du ändra en plan som du hade för avsikt att slutföra?

Stressa inte något framåt utan ta din tid för att känna in vilken riktning du vill gå i. Se det som att du befinner sig i samma stillsamma uppvaknande som planeterna. Du behöver en lugn stund innan du går vidare.

Det är absolut så att man i vissa fall, exempelvis med Merkurius som vänder framåt, kan känna att det samma dag som den vänder framåt kan trilla ned svar och besked som man har väntat på.

Men man gör bäst i att glida in i den nya planethastigheten, istället för att springa in i den.

Efter många månader av retrograda planeter kommer det kännas att det rör på sig framåt. Det kan kanske till och med kännas lite avigt. Vi har ju vant oss vid en långsammare takt.

Med Solen och Pluto i en konjunktion på onsdag så kan gårdagen och de kommande dagarna vara fyllda av tankar på att göra om, förändra, avsluta eller göra om på nytt. Plutos energier är intensiva och nu när Solen lyser upp underjordsplaneten kan det faktiskt kännas en aning prövande.

När man har planeternas händelsemönster klart för sig kan det kännas lättare.

Ha en fortsatt underbar måndag!

Kramar

Helena

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00