ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 5-11 december, 2022

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 49, 2022

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop: Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkas stjärntecknen

Kärlekshoroskop 16 november- 10 december

NYTT*** Flerveckorshoroskop för perioden den 5-27 december

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Väduren 21/3- 20/4

Du kan känna av ett sug efter att få rikta fokus inåt under början av veckan.

Kanske handlar det bara om att få sakta ned och reflektera kring dina egna känslor. Eller så får du lust att hoppa in i en spännande värld av fantasy eller andlighet. Torsdagens fullmåne äger rum i ditt tredje hus för kommunikation. Risk finns för hård ordväxling. om någon kritiserar dig, se om du kan vända saken till något konstruktivt. Finns det något du kan ta till dig av? Fredagens generösa vibbar kan locka dig att shoppa loss inför julen. Du är beredd att ta i från tårna gällande utgifterna. Hur mycket har du egentligen råd med? Med Venus i ditt tionde hus, från och med lördagen, handlar kärleken om att framtidsplanera med en partner, eller finna en ny person som önskar sig samma sak av relationen. Singlar kan attraheras av en äldre person med stor kunskap. En person som är respekterad och kanske lite av en tungviktare inom sin bransch. December kommer ge dig chansen att besöka en vacker och anrik plats, fylld med historia och traditioner. En förlovning eller vackert smycke, som möjligen är arvegods, kan överraskande dyka upp till julen eller nyåret.

Oxen 21/4-21/5

Solen reser genom ditt åttonde hus för delad ekonomi, skulder, lån och personlig utveckling. Med en annalkande fullmåne- som äger rum på torsdagen- i ditt andra hus för inkomster och personliga värderingar, kan den här veckan handla om hur du hanterar dina pengar och sådant du äger. Är du redo att skuldsätta dig ytterligare, eller kliva in i ett samägande? En klok person i din närhet kan ge dig goda råd för framtiden. Innan du hoppar in i något för snabbt, ta dig lite tid att utvärdera läget. Med Venus i ditt nionde hus, från och med lördagen, kan du stå redo att boka/ge dig av på en resa med din partner eller anmäla dig till en kurs på universitetet.

För singeln finns under kommande veckor kärleksmöjligheter i internationella miljöer såsom flygplatser och utlandsdestinationer.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din zon för seriös kärlek och samarbeten är aktiverad av Solen. Samtidigt väntar en fullmåne i ditt eget tecken. Den du är och vad du önskar dig, i förhållande till hur du behöver förhålla dig till andra, är det som behöver hanteras under veckan. Med fullmånen i konjunktion (på samma gradtal) som månen, kan samtal hetta till med en kärlekspartner eller någon som du har ett arbetsmässigt kontrakt med. Stabile Saturnus i din zon för juridik och vidgade perspektiv, kommer till din undsättning. En rådgivare inom juridik kan ge dig kloka råd för hur du tar dig vidare rent praktiskt om du behöver ta ett viktigare beslut gällande en relation i arbete eller kärlek. Kärleksplaneten, Venus, flyttar på lördagen in i ditt åttonde hus för delad ekonomi, lån och skulder. En passionerad era i ditt kärleksliv väntar. Under december kan du vara redo att satsa allt, blotta din känslor och fördjupa en relation ytterligare.  I sådana intensiva kärleksperioder är det verkligen klokt att låta en rådgivare sköta det praktiska kring ett samägande, lån eller sammanslagandet av pengar eller vågade investeringar.

Kräftan 22/6-23/7

Du är styrd av månen. Måncyklerna påverkar dig starkare än andra stjärntecken. Under den kommande veckan väntar en fullmåne i ditt tolfte hus för återhämtning, avslut och strategiskt planering. Något som du startade för ett halvår sedan, når sin kulmination. Med Mars i konjunktion till månen, och opposition till Solen i ditt sjätte hus för arbete och hälsa, kan nyheter eller information kring en anställning eller hälsorelaterad fråga, ställas på sin spets. En läkare eller rådgivare, men också en kärleks/affärspartner, står vid din sida och erbjuder goda råd och en lugnande inverkan. Ta vara på chansen att lyssna till hen om du behöver fatta ett viktigt beslut.

På lördagen flyttar Venus in i ditt sjunde hus för kärlek och socialt liv. December ser ut att bjuda dig på härlig samvaro med din familj. Kärleksmöjligheter finns kopplade till familjen och hemmet. Chanserna att möta en ny person finns på fester och bjudningar i hemmamiljö eller via familjens vänner och bekanta.

Lejonet 24/7-23/8

Med din ekonomiska planet i ditt sjätte hus ser du ut att hantera pengar och ekonomi på ett moget och ansvarsfullt sätt. Dina ansträngningar leder dig till goda resultat på bankkontot. I slutet av december väntar chanser till ett nytt arbete, eller nya frilansprojekt, för det Lejon som önskar. Den stora händelsen denna vecka är fullmånen i ditt elfte hus. Vänskap och sociala cirklar hamnar, såsom online eller i bekantskapskretsen, hamnar i fokus. Mars, krigarplaneten, befinner sig i konjunktion till månen och i opposition till din styrare, Solen. Någon kan kritisera dig för ditt arbete i kreativa kretsar eller skriva något till dig i sociala medier. En chef, kollega eller kärlekspartner kan hjälpa eller lugna dig. Fredagens möte mellan Venus och Jupiter, de två överflödsplaneterna, kan leda till att du shoppar loss rejält till helgen. Med Venus i ditt sjätte hus för arbete och hälsa, från och med lördagen, kan december föra med sig en romans med en läkare eller hälsopraktiker, eller en kontorsromans. Stadgade hjälper varandra i de dagliga rutinerna, vilket skapar en trygg känsla. Man hjälps åt i relationen.

Jungfrun 24/8-23/9

Solen reser genom ditt fjärde hus och du lägger mycket tid på ditt hem och åtaganden i ditt boende och med familjemedlemmar. På tisdagen flyttar Merkurius in i ditt femte hus för nöjesliv och kärleksaffärer. Mycket av kommunikationen och det du vill lägga din tid på, handlar om den annalkande julen och de tillhörande festerna och glöggmingel. Det kan bli en rätt flirtig och kul tid för dig i december.

Torsdagens fullmåne aktiverar ditt tionde hus. En arbetssituation eller ett projekt som du har lagt tid och engagemang på sedan ett halvår tillbaka, kulminerar. Kanske är det dags för en utvärdering hittills eller dags att sikta på nästa steg i arbetet. Mars, styraren av hemligheter i ditt horoskop, befinner sig i konjunktion till månen. Kanske får du höra talas om skvaller eller hör elaka ord. Låt det inte påverka dig. På lördagen flyttar Venus in i ditt femte hus också. Ännu ett tecken på att kärlek och roliga upplevelser står på din agenda under december. Ut och njut och unna dig att leva ut kärlek och romantik.

 Vågen 24/9-23/10

Ditt schema med många åtaganden, resor och kvicka agerande med mobil och över tangenterna, fortsätter. Den här veckan flyttar två planeter in i ditt fjärde hus för ditt hem och din familj. Fokus är på väg att sakta skifta mot hemmet och att återhämta dig. Solen startar din årliga topp för privatliv och lugn och ro, precis dagarna innan jul, tack och lov. Den här veckan kommer en fullmåne i ditt nionde hus att sätta fart på information och nyheter som har att göra med utlandet, resor, studier och juridik. Din partner i kärlek eller affärer kan säga något som gör dig en aning paff. Kanske känns det som att du får hårda ord för något som kanske inte är riktigt helt sant. Luta dig på familjens goda råd och ta det som sker med ro. Kanske finns det en strimma av insikt för dig att ta med dig för framtiden. På fredagen möts din styrare, Venus, med tursamme Jupiter. Man kan ana att du gör dig redo för att köpa något riktigt vackert och påkostat, eller gå på en vacker fest. För singeln kan december erbjuda möjligheter att finna kärleken i närheten av där den bor.

Lokala bjudningar, middagar hos vänner eller syskon och restauranger i dina kvarter, är där kärleken frodas och kan dyka upp.

Skorpionen 24/10-22/11 

Du har siktet fortsatt inställt på att hantera din ekonomi. Men under den här veckan kommer Venus och Merkurius att flytta vidare in i din sociala vänskapszon och ge dig chanser att öppna upp din kalender för träffar med vänner, grannar och syskon. Torsdagens fullmåne äger rum i ditt åttonde hus. En fråga gällande lån, bidrag eller skatter, som du ursprungligen började ta tag i för ett halvår sedan, når en avgörande punkt. En liten detalj kan vara det som gör att allt står eller faller gällande en möjlighet till lån eller chansen att börja dela ägande med din partner. En föredetta partner och du kan, alternativt, ha svårt att kommunicera med varandra. Försök att undvika hårda ord som du inte kan ta tillbaka sedan. En klok vän eller äldre person kan ge dig goda råd kring pengar och skulder samt andra typer av ekonomiska upplägg. På lördagen flyttar din kärleksplanet, Venus, in i ditt tredje hus. Kärleken frodas i närheten av ditt hem. För stadgade kan december blir en underbar tid för att göra en kort week-end resa.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i en personlig njutarperiod. Det går som du vill och önskar på de allra flesta plan. Människor visar dig sin kärlek och uppskattning och du kan ha flera beundrare som pockar på din uppmärksamhet. Det är bara att njuta och ta emot det fina som händer. På tisdagen kan du känna ett stort behov av att få landa i känslor. Att bara vara hemma och pyssla kan stå högt upp på din att-göra-lista.  Fullmånen på torsdagen äger rum i ditt sjunde hus för seriös kärlek och partnerskap i affärer. Minns du vad du startade gällande samarbeten och/eller kärlek, för ett halvår sedan?

Det är detta som nu når en punkt då det är dags att summera och gå vidare, eller släppa. Din planet för inkomster, pengar, ägande och personliga åsikter, signalerar till den rätt aggressiva fullmånen. Om hårda ord yttras, står du tryggt i dina åsikter. Det ger en lugnande inverkan om ett barn eller en partner, brusar upp. Ta inte åt dig för mycket av det som du kan få höra. På fredagen finner din generositet inga gränser när det gäller din familj. Alternativt är du redo att göra ett påkostat inköp till ditt hem. I december kommer Venus i Stenbocken-från och med lördagen- bidra till att dyrbara gåvor är ett sätt att visa kärlek och uppskattning. Det kan bli en rätt lyxig jul på det sättet, antingen du är den som ger, eller får. Platser, kalas och tillställningar du besöker har en mycket festlig och elegant stil. Kanske besöker du ett slott, herrgård eller speciell byggnad gjord av sten, is eller glas.

Stenbocken  23/12-20/1

Det händer mycket i ditt liv, innanför privata dörrar. Du kanske inte är den mest sociala varelsen just nu. Men, under denna vecka, börjar ett skifte ske. Merkurius och Venus flyttar in i ditt stjärntecken och glamour, telefoner som plingar och flirtiga blickar är på väg in i ditt liv. Du är redo att komma ut ur ditt privata näste lite mer än de senaste veckorna. Torsdagens fullmånen lyser upp ditt sjätte hus. En satsning på ett nytt arbete, ett nytt jobbuppdrag eller hälsosatsning, som inleddes för ett halvår sedan, når en avgörande punkt. Minns du vad du startade gällande dessa områden för sex månader sedan? Nu kan du se utvecklingen sedan dess och ta ett beslut om du vill fortsätta på samma väg eller om det är dags att ändra eller avsluta något. Härligt i denna vecka är när fredagen och lördagen kommer.

Shopping, umgänge med vänner och festligheter finns för dig. December kan bli romantisk, rolig och ge dig underbar bekräftelse på att du är omtyckt och uppskattad av både vänner och din kärlekspartner. Du kommer krönas till vackrast i zodiaken. Du får ett underbart flöde och serveras det du önskar. En riktigt härlig tid för dig.

Vattumannen 21/1-18/2

Man kan ana att det för din del blir en vecka då hanterar information, budgetfrågor och shopping utan att du visar det särskilt för omvärlden. Strategiskt planering och organisation inför framtiden, och julen. Fullmånen på torsdagen äger rum i Tvillingarnas tecken. Tvillingarna styr över kommunikation och nyheter och är de naturliga styrarna av ditt femte hus. Det skulle kunna brusa upp i relationen till ett barn, eller en kärlekspartner. Mars, krigarplaneten, befinner sig i konjunktion (på samma gradtal) som månen. Känslorna kan gå i taket och kanske handlar det om familjeärenden eller ett boende. Det som kulminerar vid fullmånen är en situation som du la grunden för, för ett halvår sedan. Minns du vad du gjorde då gällande barn, kärlek eller en satsning på ett intresse eller kreativitet? Nu är det dags för utvärderingar och beslut gällande hur den satsningen ska fortskrida. Om den ska det. Med Venus i ditt tolfte hus för hemligheter och avskildhet, från och med lördagen, kanske december inte blir vansinnigt social och utåtriktad. Men en kärleksaffär,  eller umgänge kan ske med dina allra närmaste förtrogna, långt utom synhåll för resten av världen.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan inleds med ett möte mellan din karriärplanet, Jupiter, och Merkurius. Nyheter och information som har att göra med hur du ser på framtiden och vad du känner är rätt att satsa på, kan få dig att dra dig undan och omvärdera läget en aning. Din fantastiska intuition kan gå på högvarv och ge dig inspiration och idéer.

Torsdagens fullmåne aktiverar ditt fjärde hus för hemmet och familjen men även din nostalgi. Minnen från barndomen och möten med personer som du inte sett på väldigt länge styrs av det fjärde huset. Det är området för dina känslomässiga rötter. En nystart gällande boende, minnen eller familjen, som skedde för ett halvår sedan, når en tidpunkt för utvärdering. Planer på en flytt, som du inledde för sex månader sedan, kan leda fram till att det är dags att beställa flyttbilar eller skriva under ett köpe/säljkontrakt. Din ekonomiska planet, Mars, befinner sig på samma gradtal som månen i ditt fjärde hus. Det antyder en viss stress eller nyheter om hemmet eller din familj som kan kännas knepig. Vardagens rutiner, din hälsa och kraven i din karriär- det är här det kan bli en utmaning för dig. Med stabile Saturnus i ditt tolfte hus för återhämtning och planering, finns det goda råd och lösningar om du stöter på patrull gällande boende/familj eller pengar/karriär. På fredagen signalerar tursamme Jupiter i ditt stjärntecken, till överflödets och kärlekens planet, Venus, i ditt tionde hus för framtidsplanering och ambitioner. Livet ser ljusare och vackrare ut igen. Lyxigare rent av. På lördagen flyttar Venus in i ditt elfte hus för vänner och socialt umgänge. Kärleken finns i sociala kretsar, via vänner och i onlinevärlden. December kan för din del bli en tid fylld av roliga möten, vackra tillställningar och fester med både gamla och nya bekanta.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00