ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Dagens horoskop, onsdag 30 november, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Veckohoroskop för den 28 november- 4 december

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

FLERVECKORSHOROSKOP 14 november- 4 december

KÄRLEKSHOROSKOP 16 november- 10 december

***NYTT: Publiceringen av Årshoroskopen 2023 pågår!- Se om årshoroskopet för ditt stjärntecken har publicerats***

Dagens budskap från tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Väduren:
Kloka idéer och nya perspektiv hjälper dig att utveckla dig i karriären. Våga tänka utanför boxen. En investering i en ny dator , mjukvara eller telefon är möjlig.

Oxen:           

Möjligheter att göra mer av din talang kan finnas i en värld som rör media, publishing eller undervisning. Ny kunskap kan ge dig chansen till högre lön eller mer ansvar på arbetet.   

Tvillingarna

Det är genom att pröva oprövade vägar som du kan vinna ny mark och förändra det som inte känns bra. Ta en titt utanför de ”vanliga vägarna” för att nå dit du vill komma.

Kräftan

Samtal med en partner i affärer eller kärlek kan leda till en uppdaterad framtidsplan idag. Det är inget fel med att revidera vägen framåt.

Lejonet       

Brainstorm med en kärlekspartner eller gällande ett kreativ projekt kan leda till chansen att göra en förändring gällande din/er satsning framöver. Nu finns chansen till en ny strategi som är realistiskt hållbar.

Jungfrun

Små detaljer och stressiga scheman kan ha utmanat dig de senaste åren. Som ett evigt ekorrhjul. Idag har du fin, praktiskt hjälp av någon i din familj.

Vågen           

Din kamp för att hinna med allt du älskar, kan bli tärande. Idag kan tankar på hur du kan använda tiden på ett annat sätt eller förändra vissa prioriteringar, visa dig mot en lättnad. 

Skorpionen       

Pengar ger inte lycka men tillgången till dem, kan lugna sinnet. Tryggheten i att veta att du har för att klara dig och dina närmaste. Nyheter om pengar lugnar dig idag. 

Skytten

Framåt eller… inget alls? Idag tar du ett beslut rörande ett en kärleksrelation eller partnerskap i arbete. Det är våga, för att vinna, som gäller.

Stenbocken     

Det ser positivt ut gällande både hälsa och arbete. Dina ansträngningar och fokus på bägge områden, ger resultat. Fortsätta på samma sätt.   

Vattumannen     

Vänskap och kärlek går omlott i ditt liv just nu. En ny kärlek kan dyka upp via vänner eller bekanta. Behöver du kärleksråd? Be en kompis om råd. 

Fiskarna
Det pågår troligen mycket i ditt huvud gällande framtiden och din karriär. Kanske vill du hjälpa en familjemedlem att få struktur på tillvaron. Idag funderar du ut en praktisk strategi för hur du ska nå dina mål gällande de här områdena.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00