ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 28 november- 4 december, 2022

/

Veckans horoskop för alla stjärntecken

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop: Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkas stjärntecknen

FLERVECKORSHOROSKOP 14 november- 4 december

Kärlekshoroskop 16 november- 10 december

Årshoroskopen 2023- publicering pågår-se om ditt stjärntecken har publicerats

Väduren 21/3- 20/4

Du startar veckan med en mycket seriös inställning.

Du är redo att rulla upp ärmarna och ta kontroll och ansvar över arbete och plikter. En chef kan notera att du arbetar metodiskt och noggrant. Det råder en planeringskänsla kring ditt kärleksliv. Nu handlar det om att gå framåt och inte backa för rädsla. Du och din partner kan göra upp framtidsplaner och samtala mycket om er relationen. På söndagen vänder din andliga planet framåt. Din tro eller tillit kanske kan ha känts en aning oklar sedan slutet av juni. Kanske har du sökt i olika riktningar efter vägledning. Från och med söndagen kommer denna oklarhet att sakta börja försvinna.

Oxen 21/4-21/5

Solen reser genom ditt åttonde hus för personlig utveckling, delad ekonomi och passionerade kärleksaffärer. Din styrare, Venus, befinner sig i en opposition till Mars, planeten som styr över ditt tolfte hus för hemligheter och återhämtning. Man kan ana att du planerar för ekonomi eller någon form av satsning som du kanske ännu inte visar utåt. Det kan ha att göra med hur du vill leva ditt liv framöver. En pågående transformation som du först behöver hantera inom dig, innan du kan gå vidare och visa världen vad som är på gång. Neptunus är din vänskapsplanet. När den vänder framåt på söndagen kan en vänskap eller en grupptillhörighet som du kanske känt dig kluven inför, sedan i slutet av juni, börjar klarna.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är motiverad som sjutton när veckan startar. Mars i ditt tecken signalerar till Saturnus. En vision om att ta större steg i livet kan vara det som motiverar dig att göra upp en strategi för hur du ska ta dig vidare för att genomföra vad som kanske kan beröra en entreprenörssatsning, karriärval eller utlandsresa.  Du kan göra ett riktigt fynd om du vill köpa en resa till ett högklassiskt hotell. Samtal i kärlek går ut på att hitta en riktning i relationen.

Vad vill du? Vad vill hen? Vilken inställning har du till ditt kärleksliv. Allt för att hitta den bästa vägen framåt. I slutet av veckan kan alla tankar kanske göra dit lite förvirrad. Låt så vara. Det är tillfälligt och övergående.

Kräftan 22/6-23/7

Med ditt sjätte hus aktivt handlar mycket om att hitta en balans mellan vila och arbete. De små detaljerna på dagarna är de som avgör om du har en lugn dag med läget under kontroll, eller tappar balansen och känner dig stressad. Du kan inspireras att göra några förändringar för att bli mer effektiv i ditt sätt att ta hand om dig eller arbeta på dagarna. Kanske finns det tid att spara in? På måndagen kan du göra upp en strategisk plan för att hitta den struktur som fungerar bäst för dig. Balansen mellan hemmet och karriären kan behöva förtydligas. Samtal med din partner i slutet av veckan handlar troligen om hur dina behov får utrymme inom familjens behov. När Neptunus vänder framåt, på söndagen, kan planering kring resor eller en läkeprocess, som kanske gått lite knackigt framåt sedan i slutet av juni, sakta börja klarna.

Lejonet 24/7-23/8

Med ditt femte hus aktivt, befinner du dig i en årlig period av nöje och möjligheter till kärleksaffärer, flirt och skoj händelser med barn. Dina kreativa lustar får också fritt spelrum. När veckan startar möts Mars och Saturnus. Du kan se större möjligheter i arbetet. Kanske finns dem till och med i utlandet. Du är motiverad att arbeta för att lyckas med du drömmer om. Det kan vara klokt att utvärdera eventuella inköp under veckan. Din ekonomiska planet, Merkurius, befinner sig i kvadratur till Neptunus. Det kan vara svårt att se klart på inköp eller beslut i pengar och lån. På söndagen vänder Neptunus framåt. Som styrare av din zon för delad ekonomi, skulder och skatter, så kan tiden sedan slutet av juni ha lett till att en ekonomisk fråga om exempelvis ett banklån, varit satt på väntetid.

Under de kommande veckorna börjar det nu sakta gå framåt igen.

Jungfrun 24/8-23/9

Din zon för hemmet och familjen är aktiverat. Det är din årliga topp för att hantera boendet, inredning, flyttankar och relationer till din närmaste familj. Din styrare, Merkurius, möter både Mars och Neptunus under veckan. Ditt kärleksliv och det du delar med andra, känslor eller ägande, hamnar i fokus. Hur ser planeringen ut för framtiden ut gällande pengar, ansvar och relationen? Det här kan uppta dina tankar och dina samtal. Det kan gå både framåt, och bakåt. Om det känns oklart i slutet av veckan, kom då ihåg att det är tillfälligt och att det snart kommer klarna.

 Vågen 24/9-23/10

Det är troligen inte en lugn stund. Samtal, resor, förhandlingar, överenskommelser. Du har fullt upp med den antågande julen. Under veckan möts din styrare, Venus, med din kärleksplanet. Det kan finnas ett behov av att prata med din partner för att hitta en balans mellan dina behov, och din partners. Med din familje- och boendeplanet, Saturnus, aktiv, verkar det som mycket av kommunikationen handlar om boende och strukturen i familjen. Det är nu det gäller att få framåt, modigt och enade, mot framtiden. Du snörper troligen ihop säcken kring arbete, som varit aktuell sedan i slutet av juni. Under slutet av veckan kan det, tillfälligt, kännas lite extra snurrigt eller mycket. Det är övergående. Häng bara med i flödet.

Skorpionen 24/10-22/11 

Dina värderingar kan sättas en aning på prov. Eller åtminstone hamna långt upp på din att-göra-varje-dag-lista. Vad vill du stå för och vad är moraliskt rätt för dig? Med ditt andra hus aktivt, är ekonomi och ägande, också ett glödande hett tema just nu. Och det kan verkligen gå din väg framåt så fortsätt att agera för det du önskar dig i pengar, lön eller ägande.

På torsdagen kan saker och ting dras till sin spets gällande samtal om underhåll, bidrag eller överenskommelser i en skilsmässa eller bodelning. Samtalen kan handla om hur du och eventuella inblandade ska hantera pengar och lån, skatter och underhållsskyldighet, framöver. Gå framåt med högt huvud och rent mjöl i påsen- det är den bästa vägledningen för hur du ska hantera frågor som kan dyka upp. Du har turen med dig. Stå trygg i dina övertygelser och din ekonomi. Har du känts oklart kring en kärleksaffär, sedan i slutet av juni? Minnen från förr som poppat upp eller en dåtida person som snurrat till dina tankar? När Neptunus vänder framåt, på söndagen, kan saker och ting mellan er börja klarna. Inte på en gång. Men sakta går du mot en ny insikt gällande er.

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i in årliga topp. Ditt första hus är aktiverat och med förra veckans nymåne fick du en chans att välja en eller två saker som du verkligen vill satsa på inför det kommande halvåret. Vad det är, är upp till dig. När veckan startar uppstår en fin aspekt mellan din ekonomiska planet och Mars. Du har tålamodet och disciplinen att genomföra de förändringar du vill. Det arbete du gör, ger dig den utdelning du väntar på. Tankar, samtal och planering som du tar dig an kan också ha att göra med ditt kärleksliv. En ny frisk vind som blåser in. Det känns moget och vuxet. Till fredagen, då Venus, möter Saturnus, kommer du känna dig redo att satsa på kärleken. Du ser bortom rädslor och följer en röd tråd som får dig att känna dig trygg och grundad med den du älskar. På söndagen vänder Neptunus framåt. Om en situation kring ditt boende har känts oklar sedan i slutet av juni, kan du under kommande veckor börja se hur det klarnar.

Tilliten till att du har precis det du behöver, kan växa sig större. Det kan ge dig en stark känsla av att vara beskyddad och trygg.

Stenbocken  23/12-20/1

Du befinner dig i den tid på året då du väljer att dra dig undan lite mer än vanligt. Du mår bra av att reflektera över året som har varit och slutföra uppdrag som ligger på ditt borde. När Solen träder in i ditt stjärntecken, om några veckor, kommer denna förberedelseperiod vara till ända. Du kommer vara redo att kliva fram och bli mer synlig för världen igen. Under tiden kan spiritualitet eller förtroliga möten och samtal ge dig det du behöver. Din styrare, Saturnus, möter din familjeplanet, när veckan startar. Hemmet och relationerna med dina närmaste är där du lägger din kraft och ansvar. Med en opposition mellan Venus och Mars, på torsdagen, kan en hemlig kärleksaffär, möjligen med en person på jobbet eller där du tar hand om din hälsa och träning, hamna i centrum. Vad vill du egentligen? Vad känns bäst för dig? Dina intressen för spiritualitet eller tro kan ha gått spretat i olika riktningar sedan i slutet av juni. På söndagen vänder Neptunus framåt och du kommer börja känna dig mer säker i vad du vill lämna bakom dig i livet och vad du vill fortsätta att tro på och arbeta för.

Vattumannen 21/1-18/2

Den här tiden på året, är din mest sociala. Ditt elfte hus för vänner, bekanta och nya livsvyer, är aktiverad. På måndagen kan du känna en stor lust att lägga grunden för planering och ansvar för ett projekt som har att göra med studier, kontakt med vänner och syskon eller relationen till grannar. Du tar ditt ansvar för att göra ditt när det gäller att hjälpa ett barn eller ge kraft till en kärleksrelation eller en kreativ satsning.

Det är verkligen en ambitiös start på veckan. Du är redo att rulla upp ärmarna. Nyheter är glada på onsdagen. Kanske gör du ett riktigt fynd på elektronikhyllan eller får chansen att gå på ett roligt event med internationella vibbar, fullt av höjdare och framgångsrika.  Fredagen ger dig också en underbar chans att träffa vänner och mingla med bekanta. Fånga dagen och ha skoj- livet är för kort för att vänta. Din inkomstplanet, Neptunus, har befunnit sig retrograd sedan i slutet av juni. På söndagen vänder Neptunus framåt. Det kan bidra till lite tillfällig hicka, eller oklarhet, kring ditt ägande eller en vänskap. Det är övergående så dra inga för snabba slutsatser.

Fiskarna 19/2-20/3

Med ditt tionde hus för karriären och framtidsambitioner aktiverat, befinner du dig i en årlig topp för utmärkelser, befordran och uppmärksamhet för ditt arbete. Du kan också ha börjat få upp ögonen för större möjligheter än de du trodde fanns tillgängliga. Kanske öppnar du ögonen för utlandet eller för att se på din karriär och din framtidsplanering, på ett nytt sätt. Inspiration kan ha kommit till dig från en guru eller mentor eller trender från andra länder. Din styrare, Neptunus, vänder framåt denna vecka. Personliga tankar och beslut, som kanske fått dig att vrida och vända på perspektiven sedan i slutet av juni, kommer börja klarna. Som alltid när en planet vänder framåt, kan förvirringen eller oklarheten, känns extra stor. Se det som svallvågorna kring en båt som vänder. Det lugnar sig efter ett tag och då kan man sätta fart mot den nya destinationen man har valt. Ditt hem- och familjeliv samt din kärleksrelation kan påverkas av denna oklara känsla. Vad är det som pågår i ditt huvud och vad är det som egentligen händer? Dra inte för stora växlar på tankar och idéer som dyker upp. Använd hellre tiden till att få ur dig dina känslor genom att måla, skriva eller skapa.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00