ANNONS
PersonuppgifterCookies

Årshoroskop 2023

/

Stjärntecknens 2023

Kära läsare,

Publiceringen av årshoroskopen 2023 har startat! Ni finner dem under taggen Årshoroskop 2023.

En liten notering: Jag har valt att fokusera på de områden som är aktuella eller på annat sätt aktiverade av planeterna för olika stjärntecknen under 2023. Det innebär att jag har skrivit om vissa livsområden, för vissa tecken, medan andra stjärntecken får horoskop som berör andra livsområden. Allt i enlighet med vad som, generellt, sker under 2023. Jag har alltså inte ”glömt” vissa livsområden för vissa stjärntecken.

Nu: jag skriver och publicerar så mycket jag hinner och hoppas ha samtliga 12 stjärntecken på bloggen senast nästa fredag.

I takt med att årshoroskopen publiceras: läs gärna för både ditt sol- samt ascendenttecken. Det ger dig en så bred bild som möjligt av vad som väntar dig.

Om du inte vet hur du tar fram ditt ascendenttecken, eller vill lära dig mer om hur du tar fram ditt personliga horoskop, kan du se hur man gör i den här guiden. Om du vill lära dig att se in i 2023 kan du också titta på min gratis onlineföreläsning HÄR.

År 2023 är ett spännande år med flera stora planethändelser. Pluto och Saturnus byter tecken. Mars fortsätter sin ovanligt långa transit i Tvillingarnas tecken.

Jag hoppas att ni ska tycka om årshoroskopen för 2023!

Fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00