ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 21-27 november, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 47, 2022

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop: Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkas stjärntecknen

FLERVECKORSHOROSKOP 14 november- 4 december

Kärlekshoroskop 16 november- 10 december

Uppdatering: Årshoroskopen 2023

Väduren 21/3- 20/4

Den här veckan startar Skyttens säsong.

Det är en tid då ditt nionde hus för äventyr, reslust samt expansion av kunskap, aktiveras. Måndagen är väldigt tursam och kan ge dig chansen att boka en resa med din älskling eller då du bestämmer dig för att ansöka till universitet. Det finns en del intuition i horoskopet också. Har du velat lära dig mer om hur du kan utveckla din andlighet? På måndagen kan få du en chans att boka in dig på en seans eller workshop med ett medium eller andlig vägledare. Kanske vill du använda din kreativitet till att skriva eller berätta om andlighet eller återhämtning. Även detta gynnas under måndagen. Onsdagens nymåne ger dig chansen att vända blad när det gäller en juridisk fråga, reseplanering eller studieinriktning. Nyheter och nya möjligheter inom dessa områden väntar dig inom kort. Jupiter är planeten som styr över Skyttens områden. När planeten vänder framåt, på torsdagen, kan ett projekt som har att göra med media, internationella relationer, resor eller ett ärende i domstol, äntligen börja röra på sig. Kanske har du väntat på det här sedan i slutet av juli.

Oxen 21/4-21/5

Ditt åttonde hus för passion, hemligheter, personlig utveckling och delad ekonomi aktiveras mer och mer. Måndagen kan bli en riktigt känslosam dag. Din familjeplanet och Jupiter signalerar till varandra. Kanske få du chansen att ta ett viktigt steg för ditt boende eller familjeliv. När Solen träder in i ditt åttonde hus och nymånen i samma del av ditt horoskop äger rum på onsdagen, väntar en nystartschans. Behöver du ett bostadslån eller står redo att köpa något tillsammans med din partner? Nymånen öppnar för en ny trend i ditt liv. Under det kommande halvåret kommer det som startar denna vecka, att utveckla sig under det kommande sex månaderna. Med en fin aspekt mellan Jupiter och din kärleksplanet, Pluto, kan en passionerad romans ta fart för singelns skull.

I kärlek, oavsett relationsstatus, handlar det om att våga för att vinna. Blotta känslorna och hoppa ut i det okända.

Tvillingarna 22/5-21/6

Det är en spännande och rolig tid på året för dig när Skyttens tid startar. I ditt horoskop styr Skytten över ditt seriösa kärleksliv, men även din sociala agenda. Måndagens underbara aspekt mellan Jupiter och Solen kan ge dig en riktigt glittrande start på veckan då du kanske går på dejt, fest eller närvarar på ett kul event med vänner eller dina närmaste. Fånga dagen. Konversationer kommer vara livlig och full av intressanta saker att lyssna till. Med en nymåne i ditt sjunde hus, på onsdagen, befinner dig i din årliga topp för kärlek. Det är mycket möjligt att du får chansen att starta ett nytt kapitel i kärlek under kommande veckor. Fina Jupiteraspekter till din jobb- och hälsoplanet samt din karriärplanet antyder att nyheter eller möjligheter du får kan beröra en chans till ett samarbete i affärer eller företagande. Kanske finns det internationella kopplingar till det som dyker upp.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt sjätte, ansvarsfulla och hälsosamma område, aktiveras under veckan. När Solen träder in i Skytten är det ditt sjätte hus som får allt ljus på sig. Måndagens nyheter kan föra med sig chansen att få använda din talang på ett mer synligt sätt, eller ger dig ett positivt besked på en jobbansökan. Extra märkbart blir det när nymåne i denna del av ditt horoskop äger rum på onsdagen. Nyheter om ett nytt arbete eller ett nytt sätt att arbeta, kan dyka upp under denna eller under kommande veckor. Har du haft tankar på att göra ett ingrepp eller en större hälsosatsning, finns det tecken på att du kan få hjälp eller inspiration från utlandet. En läkare, rådgivare eller ordning-och-reda-guru kan bli den som får dig att agera för att få koll på ekorrhjulet och ditt välmående.

Lejonet 24/7-23/8

Livet har antagit en gladare ton, eller hur? Det startade redan i förra veckan och nu blir energin ännu starkare. På måndagen möts Solen, din styrare, och tursamme Jupiter. Något som du verkligen känner starkt för, kan gå vägen. Kanske gör du faktiskt ett väldigt fint inköp till ditt hem eller får nyheter om dina möjligheter i karriären som gör dig på topphumör. Du har tur i pengar. Kanske du ska kosta på dig en lottorad? Onsdagens nymåne äger rum i den kreativa delen av ditt horoskop. Under det kommande halvåret kan du få chansen att utveckla ett skapande projekt som har att göra med musik, måleri eller teater. Den del som aktiveras av nymånen styr också över kärleksaffärer och nöjesliv. En romans med en musiker eller person som arbetar kreativt kan få den gråa november att bli väldigt färgstark för din del. Lejon i fertil ålder som önskar sig ett plus på stickan, kan använda denna nymåne för att starta en resa mot graviditet. Det femte huset styr även över graviditet och barn.

Jungfrun 24/8-23/9

Du befinner dig i en period av året då din årliga topp för fokus på hemmet och familjen pågår. På måndagen kan nyheter om en graviditet eller ett beslut att försöka bli gravida, förgylla Jungfruns dag. Kreativa planer och planering för boende eller familj kan också pågå i det privata utan omvärldens insyn. I samband med onsdagens nymåne i ditt fjärde hus väntar en chans att ta ett viktigt nytt steg avseende din bostad. Vill du flytta, hyra ut, sälja eller köpa? Prova att bo utomlands en period? Köpa ett boende i utlandet? Utöka familjen? Nyheter och möjligheter som dyker upp, är tursamma. Var beredd att agera för att uppfylla dina önskningar gällande privatlivet. Det du startar under denna vecka kommer utveckla sig vidare under kommande veckor.

I samband med fullmånen i samma del av ditt horoskop, om ett halvåret, ser du resultatet av det som startar vid denna nymåne.

 Vågen 24/9-23/10

Med ditt tredje, kommunikativa hus, aktivt kommer det ske mycket och snabbt under denna vecka. Måndagens nyheter kan beröra pengar och möjligheter till samarbeten och att chansen att tänka i nya banor kring din budget. När nymånen väntar på onsdagen kan du få ett samtal eller mail som innebär att du ska delta i en konferens eller ge dig av på ett antal kortare resor. Kanske är det för att närvara vid en workshop eller möta upp vänner på ett vackert ställe i utlandet. Helt klart kommer det bli fartfyllt och ge dig en känsla av av äventyr och optimism. Det tredje huset är även känt som  kontraktshuset. Du har goda förutsättning om du ska förhandla i affärer eller om pengar eller lön. Det väger över till din fördel.

Skorpionen 24/10-22/11 

Det har varit full fart i ditt horoskop de senaste fyra veckorna. Det kan fortfarande ske oväntade grejer men den intensiva förmörkelseenergin avtar mer och mer. Nu är det istället ditt andra hus för inkomster, ägande och talang som får allt ljus. Måndagens tursamma möte mellan din inkomstplanet och styraren över din karriär och framtidsplanering kan ge dig nyheterna du har hoppats på i en anställningsprocess eller förhandling med chef eller headhunter. En karriärdröm kan vara på väg att uppfyllas och din ekonomi ser väldigt positiv ut. Nymånen på onsdagen markerar en nystart för dig i pengar och budget. Om du har slarvat med ekonomin är detta din tid på året för att lägga upp en ny budget. Du kan också få en möjlighet att sätta ned foten i en romantisk relation. Stå upp för dig och dina värderingar. Det kan bli vackert det här.

Skytten 23/11-22/12

Åh, nu är den här, DIN tid på året! Kanske har du redan märkt av skiftet- från inre tankar och processer till glatt, flirtigt och utåtriktat? In med mer kul i livet och mer av att vara dig själv igen! På måndagen vinkar Solen från den sista graden i ditt tolfte hus, till din styrare, Jupiter, i ditt fjärde hus för boende och känslomässiga rötter. Du kan få goda nyheter som berör ditt boende eller familjeliv. Kanske känner du att övervinner ett viktigt känslomässigt steget som du hade kvar att tackla efter de senaste fyra intensiva veckorna. Sen går det bara framåt och uppåt. Solen träder in i ditt tecken på tisdagen och din utstrålning blir oemotståndlig. Nymåne i ditt tecken, på onsdagen, ger dig chansen att påbörja ett nytt kapitel i livet. Sätt intentionen att göra något som du verkligen vill göra. Det är en nymåne i ditt första hus. Det sätter dina personliga önskningar i centrum. Med signaler från Jupiter till både Pluto och Neptunus finns det en koppling mellan din spiritualitet,  magkänsla och din ekonomi. Är det kanske dags att borsta av den där boken om manifestation och attraktionslagen igen? Den kreativa musan kan också komma på besök och viska om en spännande ny idé till bokmanus eller annan form av skapande.

Stenbocken  23/12-20/1

Så var det dags för den tid på året då ditt tolfte hus aktiveras. Denna del av ditt horoskop är till för att samla dig inför allt det nya som du kommer starta när Solen reser genom ditt eget stjärntecken. Innan du kan gå vidare behöver du titta tillbaka och utvärdera. Kanske finns det projekt som behöver avslutas eller förlåtelse och avslut som krävs. Det är inte den mest social tid på året men den är väldigt värdefull för dig. När nymånen i ditt tolfte hus äger rum på onsdagen kan en viktig förlåtelseprocess tar sin början.

Det är också en period då du kan fokusera på att läka någon del av dig själv. En internationella inspiratör eller andliga guru kan ge dig en kick och inspirera dig. Jupiter befinner sig just nu i ditt tredje hus för sociala medier, böcker och kurser. Grupper och chattar med spirituella vänner, healing eller andliga work-shops kan bli något som du njuter av och satsar på att utveckla mer av under kommande månader.

Vattumannen 21/1-18/2

Lite nya vibbar, lite nya cirklar? Ja, med Solen i ditt elfte hus för nya vägar i livet- för mer frihetskänsla- kan du få en riktig kick under de kommande fyra veckorna. Samarbetsmöjligheter med någon som kommer från utlandet eller som är ”klok som en bok” kan dyka upp vid nymånen på onsdagen. Det elfte huset styr över livsdrömmar och smarta nytänkande idéer för att uppnå det man vill. Om den konventionella vägen inte fungerar- den ”som alla använder”- uppfinner du en egen väg istället. Det är där frigörelsen finns. Frilansande, samarbeten eller internet och den automatiserade tekniken kan visa sig innehålla lösningar på livsdrömmar du har. Har du en författardröm, en utbildningsönskan men har gett upp tanken på att nå igenom nålsögat hos förlagen eller höga antagningspoäng? Se över din möjligheter online eller utomlands. Du kanske kan bli den nya självpubliceringsdrottningen eller hitta en utbildning utomlands som ger dig kunskapen du söker.

Fiskarna 19/2-20/3

Man kan ana nya horisonter i ditt liv. Ditt tionde hus för karriär, ambitioner och livsstruktur för framtiden, aktiveras. Med Jupiter, i ditt eget tecken, i en fin aspekt till Solen i den sista graden i ditt nionde hus kan måndagen bli en dag då du skiftar fokus. Kanske ser du ett nytt, större perspektiv som ger dig en väldigt positiv känsla av att du har fler möjligheter i livet, än du tidigare trott.

Jupiter styr över din karriär, utmärkelser, erkännande i din bransch och chansen att ta dig till nya nivåer. Det går framåt och uppåt för dig. Glada nyheter om en läkeprocess kan också vara det som lyfter starten på din vecka. Onsdagens nymåne aktiverar ditt tionde hus. Det du startar vid en nymåne utvecklas under kommande veckor och månader. De nyheter och möjligheter som dyker upp under denna veckan ha att göra med en chans att arbeta inom publishing eller media, i en rättslig instans eller inom den juridiska världen eller resebranschen. En plan på att kunna tillbringa mer tid utomlands, undervisa eller agera mentor eller starta en utbildning, kan ta form vid denna nymåne. Det här kan kännas som ett nytt spännande äventyr. När fullmånen i denna del av ditt horoskop äger rum om ett halvår, kommer du kunna se resultatet av det som startar denna vecka.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00