ANNONS
PersonuppgifterCookies

Flerveckorshoroskop 14 november- 4 december 2022

/

Horoskop för de kommande tre veckorna

Dagens budskap från tarot-ledtrådar till vad som väntar dig idag

Veckans horoskop 14-20 november

Horoskop för perioden 14/11–4/12

Väduren 21/3–20/4

Andlighet har blivit viktigare för dig sedan slutet av oktober. Ta dig tiden att rikta uppmärksamheten inåt. Är du i balans med dig själv? Finns det något du önskar släppa eller ändra på? Vid nymånen den 23/11 tar du ett nytt spännande kliv i klivet. Kanske är du redo att tillbringa tid utomlands eller studera på universitetet.

Kärlek: Minns du vad som hände dig i kärlekslivet den 12–14 juli år 2021? Det får en fortsättning den 1/12. Framtida planer i kärlek görs upp den 1–3/12. Se framåt med tillit och satsa stort på det som ditt hjärta brinner för.

Bäst just nu:  Strålande kärleksdagar väntar den 14–16/11 samt den 20–22/11. Du har turen med dig den 21/11. Initiera något viktigt.

Oxen 21/4–21/5

Novembers nymåne den 23/11 öppnar för en möjlighet att starta ett nytt kapitel när det gäller delad ekonomi, lån eller skulder. Passa på att boka in ett möte med din bank eller ekonomisk rådgivare. Du får också en chans att satsa på din personliga utveckling och göra dig kvitt rädslor och mentala blockeringar.

Kärlek:  Markera dagarna 20–22/11 som dagar för att prata med din älskling. Samtalen är mjuka och balanserade. Singel? En ny person kan svepa in i ditt liv. Hen kan vara helt annorlunda än det du vanligtvis faller för.

Bäst just nu: Kärlekslivet blir mer passionerat efter den 16/11. Redan existerande relationer fördjupas. Nya möten kan kännas ödesmenade och väldigt passionerade. Svårt att stå emot!

Tvillingarna 22/5–21/6

En underbar dag för ditt kärleksliv väntar den 15/11. Njut av god mat, härligt sällskapsliv eller en ny dejt. Nymånen den 23/11 markerar starten för en ny era i ditt kärleksliv. Nyheter och en nystartschans väntar.

Kärlek: Din årliga kärlekstopp startar den 22/11. Under en månads tid får du chansen att fokusera på kärlek, romantik och seriösa satsningar med din älskling. Särskilt härliga dagar är den 20–22/11. Singlar kan träffa en ny person efter den 16/11.

Bäst just nu:  Din kärleksplanet vänder framåt den 24/11 och ger dig klarhet i relationer och samarbeten. Det som kan ha känts oklart sedan i slutet av juli, klarnar äntligen.

Kräftan 22/6–23/7

Din inkomstplanet flyttar in i ditt horoskophus för arbete den 22/11. Inkomster och värdeökningar av sådant du äger väntar. Mycket kommunikation kring arbete och hälsa väntar under perioden. Nyheter och chansen att starta ett nytt arbete, eller förbättra din hälsa och kost, väntar den 23/11.

Kärlek: Satsa på kärleksplanering för framtiden den 1–3/12. Du har tur, romantik och harmoni med dig. Backa inte av rädsla för vad som kan hända utan följ kärleken.

Bäst just nu: Ett genombrott i arbete eller hälsa väntar den 20–22/11. En resa för att träna eller ta hand om dig kan bli aktuell den 23/11.

Lejonet 24/7–23/8

Den allmänna känslan av glädje ökar. Den 16/11 kanske du skriver ett kontrakt eller reser. Livet kommer bli mer lustfyllt. Både i arbete och privatlivet.

Något glädjande, värt att fira, är på väg. Vid nymånen den 23/11 ser du tecken eller får nyheter som öppnar för ett nytt kul och spännande kapitel i ditt liv.

Kärlek: Flera planeter reser genom ditt flirtiga och sexiga hus. Du är sugen på att njuta och känna dig uppskattad. Ut och roa dig och se vad som händer. One-night-stands eller flera dejter med olika personer är möjligt. Särskilt härliga dagar väntar den 15/11, 20–22/11 och 2/12.

Bäst just nu: Den festliga och kärleksfulla tiden på året startar den 22/11. Kan du ta lite ledigt? En semesterresa skulle bli lyckad och full av fina kärleksmöjligheter.

Jungfrun 24/8–23/9

Din årliga tidstopp för familjeliv och nostalgi startar den 22/11. Du kan ha lite att lösa i privatlivet. Något från dåtiden som behöver hanteras innan du kan gå vidare. Nymånen den 23/11 öppnar för en möjlighet att starta en ny era i boende eller familjerelationer.

Kärlek: När din kärleksplanet vänder framåt den 4/12 kommer många tankar kring romantik och relationer med dina närmaste, att klarna. Du kan ha haft svårt att se klart eller fatta beslut sedan i slutet av juni. Det lättar nu.

Bäst just nu: Goda nyheter kring pengar och kärlek väntar den 20–22/11. Chansen att planera för en familjeresa eller möjligheten att tillbringa tid utomlands väntar den 23/11. Kanske återvänder du till en plats du inte sett sedan barndomen.

Vågen 24/9–23/10

Du som älskar att ha ett uppbokat schema för att träffa vänner och mingla med andra får en härlig tid. Den 23/11 flöda nyheter in och din kalender kan bokas upp för både middagar med kompisar och syskon och signering av viktiga papper för köp eller försäljningar. Se vad som sker kring turdagen den 21/11.

Kärlek: Något som du startade eller diskuterades den 12–14 juli år 2021 återkommer den 1/12. Nu är tiden för att planera framåt tillsammans. Är din speciella person verkligen rätt för dig? Gå då framåt utan rädsla.

Bäst just nu:  Seriösa satsningar framåt dominerar. Gör dig redo för att hålla många bollar i luften, både mentalt och praktiskt. En bostadssatsning eller resa med en kärlekspartner är möjlig i slutet av november.

Skorpionen 24/10–22/11

Du befinner dig i de sista dagarna av din årliga njutarperiod på året. Använd dagarna fram till och med den 22/11 till att göra personliga satsningar. Vid nymånen den 23/11 väntar en chans att ta tag i din budget och ekonomi. Kanske väljer du att lägga överblivna pengar på en resa eller bestämmer dig för att starta en reskassa för framtida resor.

Kärlek: Din kärleksplanet får flera fina möten. Relationer och romantik kan kännas extra härlig den 15/11, 21/11 samt den 2/12. Våga gå framåt. Friskt vågat, hälften vunnet!

Bäst just nu: Din årliga inkomsttopp startar den 22/11. Efter den 24/11 tar du kontrollen över en ekonomisk fråga som kan ha fått dig att tvivla i pengabeslut sedan slutet av juli.

Skytten 23/11–22/12

Intensiteten av förmörkelserna börjar lägga sig och det är dags för din årliga tid på året. Efter den 22/11 strålar möjligheterna för dig. Du är redo för ett nytt livsäventyr. Vid nymånen den 23/11 väntar ett tidsfönster för att satsa på det du önskar dig. Nyheter och möjligheter med tur, väntar. Bokar du en resa till ett land långt borta?

Kärlek: Det är mycket som talar för att Skytten möter kärleken i sin födelsedagstid. Flera planeter ger dig tur och flöde i romantik. Kärleken är på dina villkor. Samtalen är mjuka och vackra den 21/11. Det som sker dagarna kring 20–25/11 kan bli något som du minns för alltid.

Bäst just nu:  Ett livsbeslut kan ha gäckat dig sedan i slutet av juli. Kanske har du upplevt att livet varit satt på stopp en aning. Efter den 24/11 klarnar det och du kan börja agera för förändring. Ett tursamt besked eller händelse i pengar och arbete väntar den 1–2/12.

Stenbocken 23/12–20/1

Området för återhämtning och avslut aktiveras. Du njuter mer av att dra till tillbaka och fokusera på att rena livet. Det kan handla om att avsluta arbete som blivit liggande, planera framåt eller släppa en livsfas för att starta en ny. Vid nymånen den 23/11 får du chansen att ta viktiga beslut i en ny riktning.

Kärlek: Ta ett steg ut i det sociala livet den 15/11. Mat, miljöer och chansen att njuta av kärlek ser fantastisk ut. Ett nytt steg i kärlek kan bli synligt för dig den 23/11. En ny relation kan börja utvecklas i hemlighet.

Bäst just nu:  Du befinner dig i en andlig period. Meditera, sök rådgivning från ditt inre eller från andliga vägledare. Du föredrar att njuta av livets goda på hemmaplan eller där du får vara ifred med vänner och en kärlekspartner.

Vattumannen 21/1–18/2

Livet blir fartfyllt och fullt av möten med nya ansikten. Dina intressen kan föra dig samman med nya personer som du kan prata och klicka med utan ansträngning. Vid nymånen den 23/11 kan ett samarbete med någon annan, eller satsning på en livsdröm, uppenbara sig. Nu är tiden för att gå utanför din bekvämlighetszon.

Kärlek: Planeterna som styr över flirt, romantik och seriösa relationer ger dig härliga dagar den 20–22/11. Passa på att boka in en dejt, fira kärleken med din partner eller ge dig ut i sällskapslivet. De miljöer och platser som du besöker lovar att andas lyx och det ljuva livet.

Bäst just nu: Det är möjligt att du har funderat i olika banor gällande pengar och ägande sedan i slutet av juni. Efter den 4/12 lättar förvirringen och du kan börja ta ekonomiska beslut med större säkerhet.

Fiskarna 19/2–20/3

Du kliver in i en väldigt aktiv tid för att planera framåt, ta nya steg i karriären och satsa på dina ambitioner.

Den 23/11 kan du få ett nytt arbete eller ta del av nyheter som berör en möjlighet att förverkliga en dröm. Du kan få bekräftelse eller en otrolig möjlighet i karriären.

Kärlek: Gör upp planer för att fira kärleken den 20–22/11. En fest eller kalas kan ge singeln chansen att träffa en ny person. Det strålar av glädje och bubbliga känslor. En romans med en person som är äldre eller mycket framgångsrik i sitt arbete, är möjlig.

Bäst just nu: Ta dig an strukturen i ditt liv. Sitter alla delar på plats som du önskar dig? Om inte, ta aktiva steg för att planera för framtiden. Personliga beslut i livet som kan ha fått dig att tveka sedan i somras, lättar markant i månadsskiftet november/december.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00