ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för måndag, 7 november, 2022

/

Tarotkortens ledtrådar till vad som väntar under måndagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 7-13 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem ***NÄSTA FÖRMÖRKELSE: TISDAG 8 NOVEMBER*** Väldigt starka krafter i luften.

Från vänster:

Main Female:

Kortet visar en elegant klädd dam. Hon har kärlek i åtanke. En kärlekshistoria som hålls hemlig är i hennes tankar. Det kan även vara en kärleksrelation som ännu är helt ny och behöver tid för att utvecklas. Kortet symboliserar en kärlekspartner och fokus på romantik under dagen.

Wealthy Man:

Idag kan du vara gäst på en särskilt fin fest. Personerna du möter kan leva ett liv i lyx och flärd, eller festen ge den känslan. En man kan korsa din väg. Han är framgångsrik med massor av kontakter och är någon som ”alla” ser som ett riktigt kap. Han kan vara en son, en pojkvän eller en make. Det är hans entreprenörsaktiga energi och lyxiga livsstil som utmärker sig.

Message:

Goda nyheter väntar. Det är meddelanden, samtal eller mail i rörelse idag. Du kan vara den som är den som gör dig redo att skicka iväg ett viktig meddelande eller ringa ett samtal. Oftast är dock kortet ett tecken på att du är den som får ta emot någon form av information eller meddelande som är upplyftande och positivt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00