ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för söndag, 6 november, 2022

/

Ledtrådar till söndagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarotkorten:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 7-13 november (publiceras på söndagen kl 08:00)

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem ***NÄSTA FÖRMÖRKELSE: TISDAG 8 NOVEMBER*** Väldigt starka krafter i luften.

Från vänster:

Marriage:

Detta kort är underbart för kärlekslivet. Allt är väl och lyckligt. Ett frieri eller bröllop kan vara aktuellt.  Men korten talar också om möjligheten att starta något nytt tillsammans med en annan person. Det kan vara en vän eller ett partnerskap i affärer. Alla former av att enas med en annan, är gynnat. Kontrakt kan befästa det som man enas om.

Family Room:

Stanna hemma eller besök en vän eller familjemedlem i sitt hem. Med fokus på den trygga känslan av att sitta ned i ett vardagsrum och samtala om livet, hemligheter och aktuella händelser, så finns en fin koppling mellan ditt hem, ditt familjeliv och att må bra, idag. Symboliskt representerar kortet sådant som sker i avskildhet från omvärlden såsom ett möte bakom stängda dörrar eller en hemlig träff på ett hotellrum. Du månar extra mycket om att hålla barriären mot omvärlden uppe. Du behöver få landa i något som känns privat såsom att fixa där hemma, prata med din familj, nära vänner eller partner eller ha ett viktigt möte gällande något som ingen annan får veta om. Ännu.

False Person:

Se upp för någon som inte vill dig helt väl.

Det är smusslande och hemligheter kring en person som kanske arbetar för att du inte ska lyckas med något som är viktigt för dig. Kvinnan och mannen på bilden är förklädda. Det kan, alternativt, vara du som väljer att dölja en intention eller plan som du har, för att den ska få växa och blomstra ifred.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00