ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop för den 7-13 november, 2022

/

Veckans horoskop för alla stjärntecken

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop: Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkas stjärntecknen

Förmörkelsesäsongen pågår- det här kan du förvänta dig vid förmörkelsen i veckan och så här hanterar du den bäst

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Merkuriushoroskop: Det här fokuserar och pratar stjärntecknen om nu

Väduren 21/3- 20/4

Andlighet har blivit en stor grej för dig igen sedan Jupiter flyttade tillbaka in i Fiskarna den 28 oktober.

Jupiter återbesöker ditt tolfte spirituella hus. Kanske vill du besöka en spådam eller lära dig mer om esoterik. Den stora händelsen vecka är månförmörkelsen i ditt inkomsthus. Inte bara pengar påverkas. Flera planeter är under den totala förmörkelsen påverkan. Släpp allt som inte är absolut nödvändigt att göra och hantera endast det viktigaste. Något gällande din ekonomi och ägande är inte såsom du hade trott. Nu kommer universum visa dig var du behöver göra en korrigering gällande dina pengar och ditt ägande. I samma veva kan ditt kärleksliv testas. Och vänner kan gå igenom en dramatisk tid och behöva ett lyssnande öra. Det är allt annat än en lugn vecka med allt detta som sker. Veckan avslutas med positiva vändningar i kärlek och ekonomi. Du är redo att arbeta för den förändring du vill åstadkomma. En härlig kärlekshelg ger dig kraften du behöver.

Oxen 21/4-21/5

Tisdagens totala månförmörkelse äger rum i ditt eget stjärntecken. Du påverkas starkt och kan känna av ett behov av att göra om dig själv på något sätt; ändra riktning i livet eller kanske göra om din stil eller utseende. Hur vill du uppfattas av omvärlden? En händelse utom din kontroll kickar igång förändringen. Du har inget annat val än att agera. Flera andra planeter påverkas också. Merkurius, din ekonomiska planet, påverkas. Du kan ha missat något gällande din ekonomi. När du inser det, ser du behovet av att göra en korrigering. Arbets- och karriärförändringar kan ske i samma veva. Till helgen, när energierna börjat lägga sig, kan inspiration och nya vackra ting, både i arbete och kärlek, börja visa sig för dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Den stora händelsen den här veckan är den totala månförmörkelsen i ditt tolfte hus för återhämtning, avslut och andlighet. Flera viktiga planeter i ditt horoskop berörs av förmörkelsen. Månen är din ekonomiska planet.

När den förmörkas kan sanningen kring en ägandefråga eller inkomst, komma fram i ljuset. Du kan behöva göra en förändring. Din tro kan påverkas då det andliga, tolfte huset, är aktiverat. Det kan storma kring en guru eller andlig vägledare som du följer. Kanske ändrar du inställning till följd av nyheterna som dyker upp. Håll ditt schema öppet då drama eller hastiga vändningar även kan äga rum i ditt familjeliv. Din reseplanet, Uranus, påverkas. Det är klokt att avvakta med resor dagarna runt förmörkelsen. Studenter vid universitet, eller de involverade i rättsprocesser, kan få höra nyheter som leder till beslut om ändrad studieinriktning eller en vändning i en juridisk fråga. Till helgen väntar en magisk energi som ger dig en särskilt vacker utstrålning. En intensiv och djup koppling i kärlek dominerar veckoslutet.

Kräftan 22/6-23/7

Månen är din styrare, det leder till att varje månförmörkelse påverkar dig starkt. Veckans totala månförmörkelse påverkar alla stjärntecken på olika sätt. För din del äger den rum i ditt elfte hus för vänner, samarbeten och livsdrömmar. Här finns även teknik du använder och dina frihetsbehov. En vänskap kan hamna i centrum vid förmörkelsen. Relationen till en vän kan testas eller ditt samarbete med en grupp av människor kan behöva utvärderas och korrigeras. Teknisk utrustning kan ge dig utmaningar. Dator eller telefon kanske inte fungerar som det ska. Till helgen uppstår en inspirerande vibration. Tankar och samtal om att resa eller göra något nytt i livet kan dyka upp. Nöje och kärleksliv ger dig en känsla av trygghet och må-bra-känsla tillsammans med din närmaste familj. Kanske vill du bjuda in till en fest i hemmet.

Lejonet 24/7-23/8

Veckans månförmörkelse äger rum på tisdagen. Det är en kraftfull förmörkelse då det är en total månförmörkelse. Med aspekter till många andra planeter kan effekten av förmörkelsen påverkar flera olika delar av ditt liv.

Förmörkelsen äger rum i ditt  tionde hus för karriär och ambitioner för framtiden. Någonting viktigt kulminerar gällande hur du tar dig an din livsstruktur och arbete. Händelser i din bransch eller nyheter som en chef eller överordnad meddelar kan överraska och ge upphov till behov av att ändra på något. Din karriärplanet, Venus, påverkas. Detta betonar att något sker kring din karriär. Månen styr över ditt tolfte, andliga hus. Du kan ta dig an din andliga inställning och börja se saker från ett nytt perspektiv. Ett syskon, eller en kärlekspartner/affärspartner, kan gå igenom en dramatisk tid och behöva ditt stöd. Till helgen väntar positiva energier som lyfter vibrationerna. Musik eller konst kan ge dig en härlig upplevelse. En transformationsprocess i arbetet, eller gällande din hälsa, ger dig en känsla av att du har uppnått något stort, och viktigt för dig.

Jungfrun 24/8-23/9

Månförmörkelsen på tisdagen inverkar på flera olika delar av ditt horoskop. Förmörkelsen äger rum i ditt nionde hus för internationella kopplingar, resor och högre studier. Studenter påverkas och kan ändra inriktning på sina studier eller studiesäte, kanske till och med hoppa av dem helt.  Månen är din vänskapsplanet. En vän till dig kan gå igenom en dramatisk tid eller er vänskap sättas under lupp. Du står inför en viktig personlig förändring vid denna förmörkelse, då din styrarplanet påverkas. Du kan se dig själv i ett nytt ljus eller bestämma dig för att göra en viktig karriärförändring. Något kring ditt sätt att se på din ekonomi, kommer ikapp med dig. Du behöver göra en korrigering så att dina ekonomiska förväntningar är mer i linje med vad som är realistiskt.  Tankar och idéer kring din ekonomi kommer flöda fritt under helgen. Du kan stärka upp det som behöver förändras och det ger dig en stark känsla av transformation och välmående.

 Vågen 24/9-23/10

Din styrarplanet, Venus, påverkas starkt av den totala månförmörkelsen som äger rum på tisdagen. Förmörkelsen sker i ditt åttonde hus för transformation, delad ekonomi och personlig utveckling. Det åttonde huset styr över situationer där man lämnar något, för att vinna något nytt. Tankar kring livet och döden kan vara starkt närvarande. Du går igenom en sorts personlig pånyttfödelse. Du är redo att göra en personlig förändring, uttrycka dig på ett nytt sätt eller agera på ett sätt så att omvärlden ser på dig med nya ögon. En ekonomisk situation gällande delägande, skulder, skatter eller lån, kan bli föremål för en ändring i plan. En förändring i din karriär kan bli aktuell, då månen är din karriärplanet. De förändringar som du gör, är av godo. Händelser i din karriär kan verka turbulenta och du agerar för att göra det bästa av det. Något i hur du ser på livet, hur du lägger upp det, förändras vid förmörkelsen. Helgen är full av starka krafter i kärlekslivet. Din styrare, Venus, möter passionerade Pluto. Starka band och fördjupad kärlek kan gå via att du och en partner kommer närmare varandra och kanske gör fint i ert hem. Kanske lägger du upp en plan för att göra en förändring i hemmet och köper något fint till ditt boende.

Skorpionen 24/10-22/11 

För bara två veckor sedan, startade du en ny trend i ditt liv. Den energin kommer under de följande månaderna att leda dig till att du uppfattas och uttrycker dig på ett nytt sätt. Denna veckas totala månförmörkelse på tisdagen, äger rum i ditt kärleks och samarbetshus. Med Solen, Venus och Merkurius i ditt tecken befinner du dig i en tid då du njuter mer av livet och får se bevis för andras intresse och kärlek för dig. Vid månförmörkelsen påverkas inte bara ditt kärleksliv, utan flera andra planeter.

Det leder till att flera olika scenarion är möjliga under denna vecka. En stadigvarande relation kan utsättas för ett test eller en prövning när ny information kommer fram i ljuset. Detta gäller även i samarbeten med affärspartners. Det som kommer fram leder till att du behöver agera flexibelt, framåt. Det finns ingen väg tillbaka vid tiden för denna förmörkelse. Eftersom Venus påverkas av förmörkelsen utgör ditt kärleksliv en viktig del i händelseförloppet. Men med Merkurius och Uranus aktiva också kan en vänskap hamna i blåsväder eller oväntade vändningar i ditt hem- eller familjeliv också pocka på din uppmärksamhet. Jupiter har backat tillbaka in i ditt femte hus för flirt och kärleksaffärer. En person från dåtiden, möjligen med en internationell koppling, kan dyka upp. När helgen kommer möts Venus och Pluto och ditt kärleksliv blir sexigt och väldigt intensivt. En relation kan fördjupas och samtal om kärlek är uppriktiga och fyllda av starka känslor. Ett möte med en ny person kan kännas ödesmenat.

Skytten 23/11-22/12

Din styrande planet, lyckosamme Jupiter, backade den 28 oktober tillbaka in i ditt hus för hem och familj. Du fokuserar troligen mycket på ditt hem och din känslomässiga balans sedan dess. Ett hem- eller familjeprojekt som var aktuellt under början av året, men där du kanske tappat fokus, kan vara något som du tagit upp igen. Den stora händelsen under veckan, för alla stjärntecken, är den totala månförmörkelsen som äger rum i Oxens tecken på tisdagen. Det är en mycket kraftfull förmörkelse som kan leda till förnyad energi och möjligheten att bryta igenom barriärer som hindrat dig tidigare. För din del aktiverar förmörkelsen ditt sjätte hus för hälsa och dagligt arbete. En förändring i ditt arbete kan bli aktuell, nya sätt att arbeta kan dyka upp eller förändringar med kollegor och anställda påverkas. En hälsofråga kan dyka upp och få dig att börja leva sundare eller ta hand om dig bättre.

Energierna kring en förmörkelse, särskilt en total månförmörkelse, är ofta stora och dramatiska. Information som kommer kan verka större eller svårare än den är under tiden för förmörkelsen. När dammet har lagt sig, ser du saker och nyheter för vad de är. Nyheter kan ha varit låtit  mer dramatiska än de faktiskt visar sig vara när allt lugnat sig. Du kan ha djupare tankar kring livet och döden. Din kärleksplanet, påverkas också. En kärlekspartner kan gå igenom en stor förändring eller utmaning och det kan leda till att er relation påverkas. Mot slutet av veckan väntar ett vackert möte mellan Merkurius och Neptunus. Omtanke om varandra, passion och läkning står på agendan. Chansen finns att du återkopplar till någon eller något, och når ett avslut. Detta leder dig också till en ny början. Om du får chansen att ge dig ut och njuta av möten med vänner och nya bekanta under helgen- gör det. Det sociala livet kan bjuda på äkta magi och, möjligen, står någon från dåtiden bredvid dig i det du gör eller speglar den du möter.

Stenbocken  23/12-20/1

Den totala månförmörkelsen som äger rum på tisdagen, äger rum i ditt femte hus för barn, fertilitet, kreativitet och artistisk talang. Barn kan gå från en fas till en annan eller en kreativ satsning ta en oväntad vändning. Håll ditt schema öppet för det fall att du hastigt behöver ta hand om något relaterat till de områden jag skrev om inledningsvis. Din karriärplanet påverkas vilket antyder att nyheter om ditt arbete, eller gällande regler eller struktur i din bransch, är påverkad. En chef kan meddela oväntade nyheter och kanske är det du som hastigt behöver ta över en stor del av hens ansvar. Du kan till och med känna dig manad att ta ett stort steg i din karriär och byta bana.

Om du har undvikit att hantera någon del av din ekonomi eller missat något i din budgetplanering eller gällande ditt ägande, kan siffrorna visa dig att du behöver göra en förändring. En hälsofråga kan bli också bli aktuell och du känna att du inte kan ignorera att börja ta bättre hand om dig. Under helgen kan du känna att en väg till läkning, eller ökat välmående, går via att släppa dåtiden eller prioritera din andliga sida. En alternativ terapi, såsom healing eller reiki, kan locka dig.  En vän eller person som du möter online kan också ge dig en spännande kärlekshelg.

Vattumannen 21/1-18/2

Du befinner dig i din årliga högsäsong för framtidsplanering och fokus på karriär och ambitioner. Med en total månförmörkelse i ditt hus för hem och familjeliv men även känslomässiga rötter, kan tisdagen präglas av att du snabbt behöver hantera ett oväntat ärende gällande din bostad eller en familjemedlem. Med din styrare, Uranus, direkt påverkad vid förmörkelsen, tycks det som att det som sker vara något påverkar din stil och sätt att uttrycka dig mot omvärlden också. Du kan genomgå en personlig transformationsprocess och visa en helt ny sida av dig själv under kommande månader. Tankar på hur du vill uppfattas av omvärlden kan uppta din tid. Månen är din arbets- och hälsoplanet. Nyheter om din egen hälsa eller förändringar på din arbetsplats eller med arbetsuppdrag och kollegor, kan överraska dig. Händelser kring barn, kreativitet och hobbies kan också påverkas. Det är klokt att låta saker och ting lägga sig innan du kan se lugnare och klarare på det som sker och vad det verkligen innebär. Det är ett gott råd att inte fylla schemat mer än nödvändigt dagarna kring förmörkelsen. Det ger mer utrymme för att kunna agera flexibelt om du hastigt behöver agera gällande något av de områden jag nämnt.

Till slutet av veckan väntar positiva planetmöten som kommer med hopp, glädje och känslomässig balans. Familjerelationer kan stärkas och samtal kring ägande och pengar är positiva. Kärleksmässigt bjuder helgen på en harmonisk och trygg känsla. En vacker gåva, till, eller från, dig, kan glädja.

Fiskarna 19/2-20/3

Din karriärplanet, Jupiter, backade tillbaka in i ditt eget stjärntecken den 28 oktober. Tiden sedan dess kan du ha uppmärksammat planer på framtidsplanering och dina ambitioner som var aktuella under årets första månader.  Detta är ett viktigt område för dig under kommande veckor. Frågor som kan kännas oklara nu, klarnar om några veckor. Den stora händelsen den här veckan är den totala månförmörkelsen i Oxens tecken. Den äger rum i ditt tredje hus för syskon, grannar, studier och kommunikation. Om du arbetar inom PR och försäljning eller som lärare, författare eller journalist, kan veckans nyheter påverka dig då hastig anpassning kan krävas. En studieplan kan förändras, en plats för studier ändras eller nyheter om händelser i dina lokala kvarter, komma oväntat. Bilar, datorer och telefoner kanske inte fungerar som de ska. Ha en plan B redo för det fall du behöver resa med tåg eller bil. Fiskarnas kärleksplanet påverkas. Behovet att ta dig fri och ta ditt kärleksliv till en ny nivå kan gå via en ny attityd i kärlek, om du är singel, eller beslutet att det är dags för nästa steg i en relation. Det kan kännas som att det sker saker på bred front i livet vid denna typ av förmörkelse. Många planeter påverkas. Vid tiden för förmörkelsen kan känslor och händelser kännas väldigt stora. När dagarna passerar efter förmörkelsen hamnar saker i ett mindre dramatiskt perspektiv och det lugnar sig. Dra inte för störa växlar förrän du har fått alla fakta och tiden att ta in nyheter eller oväntade händelser.

Nyheterna vid förmörkelsen kan upplevas som oklara. Under helgen möts Merkurius och din styrare Neptunus. En lättnad kan börja leta sig in. En viktig del vid denna förmörkelse kan vara att din tro eller spirituella övertygelse förändras. Under helgen kan inspiration eller viktiga insikter ge dig tecken och signaler på som ger dig lättnad och lugn. En vän eller bekant kan betyda särskilt mycket för dig under helgen. Det kan uppstå starka känslor till någon som du hittills bara tänkt på som en vän.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00