ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för lördag, 5 november, 2022

/

Ledtrådar till din dag

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och lördagens budskap från tarotkorten:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

Courtship:

Det här kortet antyder ett aktivt socialt liv. Du kan introduceras till nya cirklar av vänner eller möta upp med personer du redan känner. I kärlekslivet betyder kortet att ett möte med en ny person kan bli starten för en spirande romans. Det är ingen ögonblicklig förälskelse som slår till, snarare en försiktig början. Kärleken behöver lite tid för att utvecklas. Tips: Säg ja till alla inbjudningar och möjligheter till att träffas och interagera med andra idag, både för kärlek, affärer eller socialt. Det kan leda till fina möjligheter i framtiden.

House:

Kortet visar boende, fastigheter, mark, byggnader, fastighetsaffärer… Nu handlar det om att skapa en trygghet, en struktur kring ett hus.  Kanske funderar du på att köpa ett nytt boende, eller investera i en fastighetsmarknad som visar på möjligheter att köpa till ett bra pris. Ett arbete inom fastighetsbranschen kan bli aktuell. Stabilitet och känslomässigt välmående för familjelivet är nära sammankopplat. Du prioriterar att skapa ditt liv så att det står på en stabil grund. Strukturen av ett hus kan även symbolisera en trygg inkomst- så att du kan ge din familj och dig själv en vacker och säker plats att bo på,  eller en relation där allt vilar på en stark och respektfull kärlek.

Lovers:

Ditt hjärta klappar i takt med någon annans. Kortet antyder en harmonisk kärleksrelation där respekt och trohet regerar. En väldigt varm vänskap, alternativt en glad och lycklig känsla kring en samarbetspartner, är också möjlig. Fokus är på en mycket lyckad tvåsamhet där bägge personer kompletterar varandra för det gemensammas bästa.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00