ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för fredag, 4 november, 2022

/

Tarotkortens budskap för fredagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

7 i Bägare:

Det är dags att ta ett viktigt beslut. Kortet visar sju bägare fyllda med allt från vackra skatter, till förbannelser och utmaningar. Nu gäller det att hålla huvudet kallt och fokusera på vad som är viktigast för dig. Bägarna antyder att ditt val handlar om en känslomässig situation där du behöver fatta ett beslut. Det är inte helt lätt att veta vad som är det bästa i rådandet läget. Balansen mellan vad som är verklighet och vad som är din önskan, eller kanske fantasi, är extra viktig. Alternativ kan kortet vara ett budskap till dig att inte bara tala och önska om det du vill göra eller uppnå. Du måste besluta dig för att lyckas och sedan behöver du agera om det ska hända något.

Måttfullhet:

Det här kortet uppmanar dig till att fokusera på att stå stilla och få ordning och balans i livet. Precis som ängeln på kortet häller vatten mellan kopparna, för att det ska vara jämlikt fördelade, handlar din dag om att hitta ett läge av givande och tagande. Du kan behöva kompromissa för att uppnå det du vill, antingen det är på arbetet, i en kärleksrelation eller gällande ett mål du arbetar mot. Idag tar du dig vidare om du är redo att förhålla dig flexibel.

Då kan en ny väg framåt dyka upp. Rådet är att vara diplomatisk och tillmötesgående istället för att sätta ned foten och kräva att alla dina önskningar ska tillgodoses. När du följer flödet genom att hitta den gyllene medelvägen kan det också bjuda dig på en viktig spirituell insikt om ditt liv. Något du kan bära med dig som en viktig ledstjärna framöver.

2 i mynt:

Mannen på kortet hanterar två mynt i en avancerad balansakt. Du påminns om att det kräver kraft att hantera arbete och privatliv. Det är lätt att den ena, eller andra sidan, väger över för mycket. Se över hur du hanterar din tid så att du får ut det mesta av den och når en balans mellan dina plikter och dina behov. Idag kan du ha mycket att göra. Kom ihåg att det är bra att stanna upp, ta en paus och reflektera, istället för att stressa fram. Det här kortet kan också komma som en uppmaning till dig att lyfta blicken om du har känt dig fast i ekorrhjulet. Finns det kanske något annat sätt för dig att leva och arbeta på?

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00