ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, fredag 4 november, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Veckans horoskop 31 oktober- 6 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Horoskop: Merkurius i Skorpionen- det här pratar och fokuserar stjärntecknen på just nu

Väduren 21/3- 20/4

Du tillåter dina djupaste känslor att komma fram idag. Det kan gå via meditation, en promenad eller en stund då du fokuserar tillbaka på allt som varit. En spirituell och utvecklande dag.

Oxen 21/4-21/5

Stämningen tillsammans med andra är toppen idag. Ta alla chanser att hoppa in i en grupp, samverka, umgås eller spinna idéer med dina vänner eller bekanta.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du tar ett stort steg mot att uppfylla något som varit ett viktigt mål för dig. Det kan vara att få till en livsstruktur som du saknat, eller få en chans i karriären som du strävat mot en längre tid.

Kräftan 22/6-23/7

Din äventyrslusta kan få dig att sätta dig ned för att planera en resa, nu eller för det kommande året. Du känner ett behov av att få göra och se nya saker. Kanske vill du lära dig mer om ett ämne som verkligen intresserar dig.

Lejonet 24/7-23/8

Ibland är den enda vägen framåt, att först backa och släppa det som varit. Du kan ta upp en viktig känslomässig tråd med den det berör eller bestämma dig för att våga gå rakt genom en rädsla du har haft. Befrielsen när du inser att rädslan egentligen bara var en rökridå, kan bli enorm. En ny början visar sig snart. Känn alla känslorna och se transformationen det leder dig till, Lejonet.

Jungfrun 24/8-23/9

Kärleken kommer in i ditt liv. Den kan komma från någon som bor i ett annat land, eller som befinner sig i en värld av kunskap och teorier. Stadgad? Ta chansen att planera för en kärleksresa eller någon annan form av äventyr med din älskling.

Vågen 24/9-23/10

Du är enormt peppad och inspirerad att ta tag i alla de små, men viktiga detaljerna, för att lyckas i vardagen. Det kan handla om din hälsa men också dina rutiner. Många bäckar små, blir till slut till det du önskar.

Skorpionen 24/10-22/11

Romantiken ler mot dig. Det kan bli en riktig flirtig och sexig fredag. Den du flirtar med kan ha kopplingar till utlandet, universitetsvärlden eller arbeta inom publishing. Stadgad? Passa på att boka in en middag på en restaurang med internationella vibbar, gå på en musikspelning, teater eller annan upplevelse som får er att känna det som att ni besöker nya världar.

Skytten 23/11-22/12

Familjen, hemmet och trygghet. Idag arbetar du bäst hemifrån eller ägnar kanske lunchen åt att köpa hem något vackert. Varför inte tända ljus och överraska din älskling med en härlig middag hemma? Eller slå till på en familjemiddag med dina närmaste? Känslomässig närhet och kanske lite prat om det som varit får dig att må toppen.

Stenbocken 23/12-20/1

Du har mängder av idéer och inspiration. Hur ska du uppfylla dem alla? Nå ut till vänner, bekanta, syskon och grannar och ta dina tankar till nästa nivå.

Du kommer ha kontakt med mycket folk idag. Romantiken har lite globala vibbar. Planerar du och din älskling en resa, eller är det en hemlig flirt med någon från ett annat land som lockar dig?

Vattumannen 21/1-18/2

Du är redo att ta fram kreditkortet och köpa allt för att piffa till något som du äntligen nått fram till. En livsdröm är plötsligt tillgänglig för dig, efter mycket arbete. Nu är du redo att satsa allt. Men, lite sans med pengarna skadar inte. Det kanske kommer ännu finare saker, på en annan plats eller butik, imorgon eller om en vecka. Då vill du ha kvar pengar att shoppa för, eller hur?

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget att vänta på. Ut och bort med alla rädslor eller väntan på ”det rätta tecknet” från universum. Följ ditt hjärtas röst och du kommer rätt. Som minst kommer du bli fri från känslan av att befinna dig i en väntan utan slut.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00