ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för torsdag, 3 november, 2022

/

Tarotkortens budskap för torsdagen

Välj ditt kort och scrolla ned för tarotkortens ledtrådar till vad som väntar dig under dagen:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

Great Fortune:

Lycka, möjligheter, glädje, expansion, fyrverkerier och skratt. Något oväntat vackert och tursamt sker dig idag. Om du har funderat på att göra en satsning av något slag, använd dig av dagen idag. Detta är det mest tursamma kortet i hela tarotleken. Lyckan ler mot dig!

Mature woman:

En kvinna, lite äldre till åren, är vis av erfarenhet och kunskap. Hon lyssnar på dig och kan ge dig goda råd. Kvinnan kan vara en mamma, styvmoder, svärmoder, gudmödrar, mormor eller farmor. Det är, alternativt, möjligt att du får råd av en kunnig kvinna inom affärsvärlden. Om du känner dig vilsen i ett val, råder kortet att du ska söka hjälp och vägledning av en person som du har respekt för och som är känd för sina goda råd. Det kan också vara du som spelar den här rollen av rådgivare idag. Om du har valt det här kortet är det den här energin som kommer in i ditt liv idag.

Gift:

Det är lite födelsedagskänsla över det här kortet. Givande eller emottagande av något fint. I en trygg och varm miljö, som kan vara sällskapet av dina närmaste, eller ditt hem, får du gåvor, hjälp eller stödet du behöver. Det kan också vara ett erbjudande om ekonomisk hjälp eller ett nytt arbete eller befordran.

Ta emot det som kommer till dig idag. Det är av godo. Om du är gåvogivaren kan du känna igen dig i att den vackraste gåvan är att se glädjen hos mottagaren.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00