ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, torsdag 3 november, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Veckans horoskop 31 oktober- 6 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Horoskop: Merkurius i Skorpionen- det här pratar och fokuserar stjärntecknen på just nu

Väduren 21/3- 20/4

Du anar saker. Du känner av vibrationer. Du kan upptäckta något genom att notera det outtalade, och sedan gräva vidare på det spåret.

Oxen 21/4-21/5

Du tar ett nytt grepp i kärlekslivet, eller lägger mer fokus på tid med den du älskar. Singel? Ett beslut om att testa en ny väg, kan leda dig till din drömpartner. Våga, för att vinna.

Tvillingarna 22/5-21/6

En framgångsrik dag i ditt arbete och gällande dina ambitioner. Äntligen väntar belöningen för alla dina ansträngningar. Om det är något du vill ha, använd dagen för att agera i linje med dina önskningar. Du kan få snabbt, tursamt flöde.

Kräftan 22/6-23/7

Lev ut dina känslor idag. Det kan bli en riktigt härlig kärleksdag där du orädd satsar på den du älskar. En hobby eller dröm om att få inta rampljuset för din talang, kan gå i uppfyllelse. Var dig själv helt och fullt ut.

Lejonet 24/7-23/8

Du föredrar en privat, nästan hemlig attityd idag. Avboka möten och offentliga platser och satsa på att tillbringa tid med dina tankar och fokusera på det/den du älskar att ägna dig åt. Ensamtid med den som väcker dina känslor kan gör att detta blir en riktigt sexig och passionerad dag som leder till en fördjupad relation.

Jungfrun 24/8-23/9

Kommunikation, PR och försäljning är starkt för dig idag. Samtal kan handla om ett samarbete med en affärspartner. Kanske är det dags att ge er produkt eller tjänster en ytterligare spark ut i världen. Likaså kan ett djupgående prat med din kärlekspartner, leda er till nästa steg i relationen.

Vågen 24/9-23/10

Dina magkänsla är klockren gällande arbete och förvaltande av dina pengar. Äger du en fastighet eller annan typ av fysiska tillgångar, kan en vision kring hur du ska förädla och höja värdet på det ytterligare, inspirera dig. Är ni flera inblandade? Stå på dig i det du känner är rätt väg att hantera det ni äger.

Skorpionen 24/10-22/11

Det du önskar dig i kärlek, för framtiden, ger du det verkligen möjlighet att ske? Eller drar du tillbaka av rädsla och riskerar att missa uppfyllandet av ditt hjärtas djupaste önskningar? Var inte rädd, Skorpionen, visa vad ditt hjärta känner. Kärlek väntar på dig.

Skytten 23/11-22/12

Personliga känslor, påtagligt känslig information, hemligheter eller tankar du har burit på, kan komma fram i en konversation idag. Du kanske intuitivt känner att det är rätt tid för saker att komma fram i ljuset. Kanske får du ta del av någon annans hemlighet eller innersta känslor. Det du delar med andra kan också vara sådant som du normalt sett inte berättar för andra om.

Stenbocken 23/12-20/1

Vart är du och din kärlekspartner på väg? Singel? Var och med vem ser du dig i framtiden?

Idag gör du upp en plan för att få mer klarhet och struktur kring ditt kärleksliv. Det kommer ge dig ett lugn att känna att du har riktningen klar för dig.

Vattumannen 21/1-18/2

Du siktar högt gällande karriären, eller ett projekt som kräver struktur och ordning för att nå hamn. Ett uppdrag på arbetet kan få hjälp av en person med inflytelse i sin bransch eller stor erfarenhet. En satsning på att fysiskt hantera en byggnad, sten eller glas, kan kräva en skicklig byggare eller rådgivare. Oavsett vad, aktivera dina kontakter och samarbetsmöjligheter för att lyckas med det du önskar dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar följa ditt hjärta och din unika stil idag. Det din magkänsla leder dig mot, är rätt. Lev ut det som du känner är DU. Är det att boka en resa, ta in mer kunskaper eller sätta intentionen att träffa nya människor? Vad som än får dig att känna dig glad och peppad- gör det.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00