ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för tisdag, 1 november, 2022

/

Tarotkortens budskap för tisdagen

Ledtrådar till din dag. Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Kejsaren:

Kejsaren symboliserar en mäktig ledare som kräver respekt. Hans energier utstrålar auktoritet. Precis som kejsaren kan du vara den som är ”företagsledare” i ditt liv och din familj. Du antar fadersrollen, antingen du är en man eller kvinna. Du försörjer familjen, skyddar och tar hand om dina närmaste. Din familj förlitar sig på att du kan ge dig styrka och trygghet. Du är stark och leder din familj, och/eller ditt företag, med en stark hand. Kortet påminner dig om att fortsätta att agera som den ledare du är. Lyssna till andras åsikter men gå till dig själv innan du tar beslut.

Du har en klar och tydlig bild av dina mål och du vet hur du ska organisera livet och jobbet för att lyckas. Kejsaren bygger upp ett eget system över ”vad som fungerar och inte”. Förlita dig på det som du har testat själv. Det är ditt system för att få alla trådar att gå ihop. Kejsaren symboliserar den vise läraren, coachen eller chefen som lärt sig allt genom egen erfarenhet. Idag kan du ikläda dig rollen som den gode vännen som ger ett klokt råd eller på annat sätt delar med dig av din kunskap. Det är också, alternativt, möjligt att en vis, erfaren person/företagsledare ger dig goda råd idag.

Page i Mynt:

Pagerna står för nya energier som kommer in i vårt liv. Det är ännu ett frö men om du fortsätter kan det gro och ge dig en skörd. Page i Mynt hänför sig till pengar, tillgångar, mark, ägande, fysisk hälsa och karriär. Idag kan du så det första fröet till något nytt inom ditt sätt att hantera eller attrahera pengar. Din förmåga att förstå överflöd och rikedom kan få en nystart. Likaså hur du tar hand om din karriär och dina kunskaper. En stark positiv känsla råder över dagen och det som sker. Plötsligt ser du möjligheter som fyller dig med hopp och glädje! Page i Mynt visar sig som en påminnelse om att du ska slipa dina kunskaper i den riktning som du känner glädjen. Om du håller i din dröm och bestämmer dig för att lyckas, så kan idag vara den dag som blir den officiella startdagen för din resa. Testa något nytt, lär dig något nytt idag! Du kan, alternativt, få ett meddelande om att ingå ett partnerskap eller välja en ny karriärväg. Det är så spännande och nytt för dig- men den vägen kallar på dig! Våga utforska den för du har alla förmågor som krävs för att lyckas och nå framgång!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00