ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens horoskop, tisdag 1 november, 2022

/

Dagens astro för alla stjärntecken

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Veckans horoskop 31 oktober- 6 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Väduren 21/3- 20/4

Det finns ingen anledning att göra allt själv när det finns personer runt omkring som kan hjälpa dig. Inspiration och kunniga människor finns i närheten. Välkomna samarbeten och kreativ brainstorm för att lösa problem.

Oxen 21/4-21/5

Idag är en bra dag för att checka in med dig själv. Är du där du vill vara? Om inte, se om det finns en annan plan för att nå dina mål och ambitioner i karriären.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du talar klart och tydligt. Kanske tar du upp något som ligger dig varmt om hjärta, men som du av någon anledning har undvikit att prata ut om. Idag släpper du ut allt i en konversation.

Kräftan 22/6-23/7

Kalla in alla dina vänner. Du är alltid en god lyssnare. Idag kan det vara du som behöver feedback från dina närmaste kompisar.

Lejonet 24/7-23/8

Du når en avgörande punkt i en relation.

Det du trodde var över, kanske får en ny början. Eller, så är det dags att tacka för det som varit och gå vidare. Släpp utan ånger, ilska eller bitterhet.

Jungfrun 24/8-23/9

Idag drar din känsla för den livsstil som du önskar dig, iväg med dig. Är det dansklasser tillsammans med väninnorna som ger dig glädje (och får dig att träna) eller behöver du en ny vision för arbetet? En ny fräsch vind blåser in.

Vågen 24/9-23/10

Alla dessa flirtiga känslor och lust för nöje och kravlösa relationer. Idag kan det komma ikapp dig. Gör halt och fundera över vem det är du vill ha vid din sida för längre tid än bara en kväll.

Skorpionen 24/10-22/11

Känslorna går på djupet. Minnen från dåtiden kan svepa iväg med dig. Vad vill du behålla i ditt liv? Vem vandrar dina tankar till? Idag kanske du gör ett ryck både med materiella saker med emotionella minnen, eller tar ett beslut om en person som du inte kan släppa tankarna på.

Skytten 23/11-22/12

Du står upp för dina känslor och backar inte för att uttrycka dem i ord eller skrift. Ditt speciella sätt, dina behov, ditt sätt att vara i en relation. Den som respekterar det stannar vid din sida, annars går du hellre vidare själv.

Stenbocken 23/12-20/1

Du skapar en balans gällande din budget. Du kan inte bortse från det längre och ber om ett möte för löneförhandling eller förhandlar kring lönen eller bonus för ett nytt arbete. En förändring i ekonomi väntar.

Vattumannen 21/1-18/2

Stopp, har du missat att du inte stått upp för dig själv lika ofta som du borde göra? Idag tar du beslutet att börja rösta på dig själv. Hej-då stryka medhårs för det kollektiva lugnets skull. Nu handlar det om dig och vad du tycker.

Fiskarna 19/2-20/3

Känslor eller information som du kan ha tryckt tillbaka, vill komma upp till ytan. Ett konstruktivt samtal med en vän eller ett inspirerande TED-talk kan ge dig nycklarna för hur du kan släppa på spänningen.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00