ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för måndag, 31 oktober, 2022

/

Tarotkortens budskap för måndagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och ledtrådar till vad tarot säger väntar dig idag:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Flerveckorshoroskop  24 oktober- 13 november

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

Unexpected income:

Du får ta emot en väldigt fin gåva idag. Det dyker upp helt oväntat. Kanske betyder inte summan eller gåvan så mycket för den som ger dig den, men för dig känns det enorm. Som en skänk från ovan. Kanske slipper du betala en utgift som du hade räknat med, eller får ett avdrag på en vara du köpt eller en liten bonus på lönen eller annat bidrag som ger dig mer i kassan. Du har lyckan med dig när det gäller pengar idag. Nyheter om ett  kontrakt eller avtal kan dyka upp och bli aktuellt att formalisera inom 2 veckor från idag.

Gift:

Det är lite födelsedagskänsla över det här kortet. Givande eller emottagande av något fint. I en trygg och varm miljö, som kan vara sällskapet av dina närmaste, eller ditt hem, får du gåvor, hjälp eller stödet du behöver. Det kan också vara ett erbjudande om ekonomisk hjälp eller ett nytt arbete eller befordran. Ta emot det som kommer till dig idag. Det är av godo. Om du är gåvogivaren kan du känna igen dig i att den vackraste gåvan är att se glädjen hos mottagaren.

Message:

Goda nyheter väntar. Det är meddelanden, samtal eller mail i rörelse idag. Du kan vara den som är den som gör dig redo att skicka iväg ett viktig meddelande eller ringa ett samtal. Oftast är dock kortet ett tecken på att du är den som får ta emot någon form av information eller meddelande som är upplyftande och positivt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00