ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop: Merkurius i Skorpionen

/

Det här pratar stjärntecknen om

Merkurius i Skorpionen, 29 oktober-17 november

Låt oss fördjupa samtalen. Kommunikationsplaneten Merkurius reser genom intensive Skorpionen. Här blir det starka känslor, tankar och en innerlighet som imponerar.

Så här påverkas stjärntecknen av Merkurius i Skorpionen

Väduren: Du är smart och strategisk i ditt sätt att tänka. Det är nästan lite spion-vibbar över det hela. Du gräver efter sanningen, och hittar den. Nu är en bra period för att ta reda på fakta kring skatter, pengar, lån, bidrag och ärenden kring gemensamt ägande och arv.

Oxen: Samtala med en affärspartner om ett kontrakt eller nytt projekt. Alternativt, lägg tid på att verkligen berätta hur du känner och vad du önskar dig i din kärleksrelation. Sällskapslivet kommer blir fartfyllt under de här kommande veckorna.

Tvillingarna: Med Merkurius i ditt sjätte hus påverkas ditt sätt att arbeta och kommunicera med kollegor och underordnade. Få ordning på papper och sådant som blivit liggande, särskilt i den mån det har att göra med pengar och lån. Du kan också ta del av mycket information och nya rön avseende din hälsa, träning och kost. Dags att köpa ett gymkort?

Kräftan: Dags för lite mer dirty talk med din partner eller en date! Med verbale Merkurius i ditt kärlekshus kommer du inte dölja vad du önskar dig. Detta kan bli riktigt roligt och väldigt bra för en partner- han/hon får ju veta exakt vad du vill ha! Den här tendensen att tala klarspråk kan även appliceras på kreativa projekt eller en livsdröm som du har.

Lejonet: Du står upp för dina personliga värderingar och berättar för din närmaste familj vad du känner, från hjärtat. När du visar din känsliga sida, har du allt att vinna. Du själv kan uppleva det som att du befriar dig från hinder och rädslor eller en relation som begränsat dig.

Jungfrun: Du kommer bli rena, rama idésprutan! Du kommer ta del av massor av information, skicka mail och snigelpost i en rasande fart. Det är möjligt att du förbereder en stor lansering, försäljning av gemensam egendom eller hanterar ärenden som har att göra med gåvor, arv eller bidrag.

Vågen: Pengar, investeringar, fastigheter och mark… Jodå, nu händer det grejer! Ansökningar kan skickas iväg till arkitekter, möten med banken om lån bokas och en ny plan för att hantera din budget kan vara på gång. Kanske funderar du på att höja ditt arvode, om du driver eget. Be om ett lönesamtal med din chef och förhandla om bonus och förmåner! Eller, sök ett nytt arbete.

Skorpionen: Gå ut och möt människor och berätta om dina idéer och visioner. Du har massor av tankar, planer och idéer och du är väldigt övertygande när du berättar om dina planer inför framtiden. Nu kanske du tar dig tid att lära dig om en ny trend eller hjälpmedel inom sociala medier eller en strategi för att sälja mer av en vara du skapat. Kontakten med dina syskon och grannar kan bli mer frekvent än vanligt. Weekendresa tillsammans kanske?

Skytten: Detta är en bra tid för att tillbringa i avskildhet. Begrunda det du lärt dig hittills och meditera dig till insikter, snarare än att ringa en kompis för en kaffedate. Nu kan meditation, drömmar och visualisering bli viktiga, och givande, för dig. Om du använder dig av lagen om attraktion kan du märka att detta känns som en särskilt magiskt tid då manifestation tycks ske lättare.

Stenbocken: Samarbeta och se alla möjligheter i att ansluta dig till grupper av likasinnade, än att arbeta på eget håll. Du kan få gå på många roliga event, mingel och möten att närvara vid. Det kommer bli kul och du kommer lära dig massor av nytt, såsom banbrytande forskning, internetstrategier och konsten att följa livsdrömmar. Böcker och artiklar med denna fokus kan också locka dig mer än vanligt.

Vattumannen: Under de kommande veckorna kan du, likt en analytiker, sätta upp en detaljerad plan för hur du vill att ditt liv ska utveckla sig. Dina ambitioner, avseende din karriär, kan få samma behandling. Om du känner att du inte riktigt är där du vill vara, i livet eller i karriären, kommer du hitta rätt väg och ett smart sätt att nå ditt mål, under den här tiden.

Fiskarna: Det du tänker, kommer din omvärld få ta del av! Utan filter! Du är frispråkig och ärlig. Ditt kreativa sätt att hitta lösningar i livet får ännu mer kraft och du kommer öppna dig för nya sätt att leva och gå tillväga. Genom att tala med andra människor, med andra livserfarenheter, kan du lära dig mycket. En intensiv mentortid, planering för ett nytt livskapitel eller en resa kan vänta dig.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00