ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för söndag, 30 oktober, 2022

/

Tarotkortens budskap för söndagen

Få ledtrådar till din dag. Välj ett kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarotkorten:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 31 oktober- 6 november (publiceras kl 08:00 på söndagen)

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Guide i förmörkelsetider: förmörkelserna i oktober och november samt hur du bäst hanterar dem

Från vänster:

Världen:

Kvinnan på kortet går från en fas till en annan. En cirkel sluts nu. Du känner glädje, stolthet och lättnad över att du har fullbordat något viktigt. Det kan vara en dröm som gått i uppfyllelse eller en satsning som krävt stor insats av dig, under en längre tid, som når sin fullbordan: En utbildning kan bli klar, ett tufft arbetsprojekt gå i mål, ett barn kan födas eller så tar du det officiella klivet mot något som ditt hjärta önskat länge såsom ett bröllop eller en förlovning. Ta dig tiden att bara vara i detta läge och njuta av allt som du har lyckats med! Rusa inte direkt vidare utan att först ha vilat och solat dig i glansen av allt det fina som sker. Om du, alternativt, har ett mål eller en dröm, som inte riktigt nått i mål så är det här kortet ett budskap om att du är riktigt, riktigt nära nu. Ge inte upp! Du är snart i mål!

Page i Stavar:

Den unge pagen står och betraktar sin stav. Det har precis slagit ut blad, vilka symboliserar kreativ tillväxt. Trots att det finns potential så står den unge mannen stilla. Ännu har han inte tagit något beslut för hans väg framåt.

Kortet symboliserar potentialen att finna tillväxt och just nu känns det som att denna nya energi skapar en känsla av att kunna åstadkomma vad som helst.  Du kan ha kommit på en idé eller ser en potential i något nytt. Du är väldigt peppad av tanken men än så länge saknar du en plan för hur du ska ta dig an projektet. Du kanske känner dig rastlös av att inte veta i vilken ände du ska börja. Gör då som pagen. Bida din tid för att lägga upp en handlingsplan eller strategi. När du har testat dina plan, finputsat tillvägagångssättet och känner dig trygg i hur du ska lägga upp din satsning, då är du redo att verkligen ta dig an din dröm eller vision. Ett gott råd i detta läge är att lära dig mer av någon som är mer erfaren än du inom det du vill göra. Var kan du hitta vägledning?

10 i Mynt:

Den äldre mannen på kortet har skapat välstånd och framgång, som han nu är redo att dela med den yngre generationen. Om du har dragit det här kortet så är det ett tecken på att du känner att du har nått ett mål som du hade satt upp för dig själv. Du kan ha gjort en smart ekonomisk satsning eller tagit ett steg i din karriär som visat sig väldigt lyckad för dig och din familj. Du känner trygghet i livet. Du har skapat en framgångsrik och stabil grund att vila på. Kortet är starkt förknippat med pengar. Du har nått punkten då du har fått det du har önskat ekonomiskt och samtidigt uppskattar du livets gratis gåvor mer än någonsin. Känn stolthet över allt du har åstadkommit och praktisera tacksamhet för allt du har välsignats med. Dela dina kunskaper och erfarenheter med andra som precis startat på en liknande resa som du har gjort.

Din inspiration är viktig för din närmaste. Om du precis har startat en resa på ett viktigt mål så är detta kort en påminnelse om att du kan lyckas om du bara håller stadig kurs och inte ger dig förrän du har nått dina mål. Endast så skapas överflöd och framgång i livet som håller för lång tid framöver. Din familj kan ge dig stöd och hjälp, antingen du har nått ditt mål eller precis bestämt dig för att anta en ny utmaning. Det finns något i din familjs traditioner och arv som ger dig den kraft och den känsla av lycka och välsignelse som du upplever idag.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@helenashoroskop
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00