ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Horoskop 31 oktober-6 november, 2022

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 44

TAROTKORTENS budskap för dagen- det här väntar dig idag

Astroboken- lär dig tolka dina stjärnor och se in i framtiden med astrologi

Härlig astroserie på TV

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Manifestera med lagen om attraktion- min bästsäljande onlinekurs. ”Hon manifesterade arbete och kontantbetalning av lägenhet i Stockholm bara 68 dagar efter att ha gått kursen- Läs berättelsen HÄR”

Få ett ja eller nej-svar på din fråga från andevärlden- kul knep som verkligen fungerar

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Lyssna till samtal mellan mig och min bokredaktör när vi pratar om min nya astrologibok.

Är du här för ett särskilt syfte? Guds finger i det personliga horoskopet.

Drottning Elizabeth II- astrologin och monarken

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop: Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkas stjärntecknen

Förmörkelsesäsongen pågår- det här kan du förvänta dig vid förmörkelserna i oktober och november och så här hanterar du dem bäst

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Väduren 21/3- 20/4

Med ditt åttonde hus aktivt är det full fokus på inre processer, delad ekonomi och livstransformation.

Den här tiden på året kan upplevas som extra intensiv eftersom förmörkelserna aktiverar detta område av ditt horoskop. Merkurius kan locka dig att djupdyka i tankar om livet och döden. Kanske är du sugen på att besöka ett spirituellt medium eller läsa mer om esoterik och andekontakt. Samtal med en partner kan fokusera kring det övernaturliga, pengar eller handla om att våga öppna upp och dela med er av minnen och rädslor. På lördagen möts din kärleksplanet med överraskningarnas planet, Uranus. Festligheter, kärlek och pengar berörs och utvecklingen kan gå rakt emot det du hade förväntat dig. Singel? Ligg lågt med att gå på en första dejt. Helgen är upptakten till den dramatiska förmörkelsen som väntar  några dagar senare.

Oxen 21/4-21/5

Området som styr över ditt kärleksliv, är aktivt under Skorpionens tid på året. Det är i det sjunde huset som man finner seriös kärlek men även sociala tillställningar och partnerskap i affärer. Detta område stod i centrum för en möjlighet till ny utveckling, i samband med solförmörkelsen den 25 oktober. En kärleksrelation kan ha gått från en nivå till en annan. Relationsstatusen kan ha förändrats för Oxarna. Kärlek, samarbeten i affärer och fester, bjudningar och umgänge med dina närmaste fortsätter att vara ett starkt område under kommande veckor. På lördagen möter din styrare, Venus, den överraskande planeten, Uranus. Du har haft Uranus i ditt eget tecken de senaste åren och du har ännu några kvar. Vid det här laget har du börjat vänja dig vid oväntade vändningar i livet och nu kommer det mer av den varan. Helgens planetmöte startar en energi som kommer dominerar vid tiden för månförmörkelsen, där Oxen kommer stå i centrum. Stora förändringar är på ingång och med Uranus så aktiv kan det som sker komma helt oväntat. Något du inte kände till, kommer fram i ljuset.

Tvillingarna 22/5-21/6

Skorpionens säsong på året är här och för din del är ditt sjätte hus för dagliga rutiner och hälsa, aktiverat. Händelser i ditt liv kan handla om att rena kroppen från gifter, kirurgiska ingrepp samt förändringar i dina rutiner på arbete och i vardag. På lördagen möts Venus och Uranus i en opposition. Det kan leda till att kärleksliv och planer på nöjen inte riktigt går som du hade tänkt. En dejt kanske ställs in eller planerna på att träffa vänner, kanske behöver göras om på något sätt. Bara några dagar senare, den 8 november, väntar en månförmörkelse. Den energi som startar till helgen är starten för några intensiva och möjligen dramatiska dagar. För att bäst hantera de oväntade vändningarna- håll schemat så flexibelt och öppet som möjligt.

Kräftan 22/6-23/7

Ditt femte hus för nöje, sex, flirt och romantik är aktiverat. Känns det som att livet just blev lite mer intensivt och att relationerna går på djupet på ett nytt sätt? En riktigt stark passion kan ha tagit dig med storm den senaste veckan. Utveckling kring en fertilitetsprocess, graviditet eller ett barn kan ha tagit samma intensiva känsloväg. Ett kreativt projekt eller satsningen på en hobby påverkas på samma sätt. Till helgen väntar upptakten av det som kommer dominera den månförmörkelse som väntar den 8 november. Månen är din styrarplanet. Här kan händelser kring vänner leda till ett test av vänskap eller engagemang. Du kan fatta ett nytt beslut baserat på de nyheter och oväntade vändningar som väntar.

Lejonet 24/7-23/8

River du runt i skåp, lådor och garderober? Städar, rensar eller ägnar tiden till att backa bandet och minnas en tid som varit? Med ditt fjärde hus aktivt är det full aktivitet kring ditt hem, dina familjerelationer och känslomässiga rötter. Det kan kännas både läskigt och frigörande att se det förgångna i ögonen, och sedan släppa det.

Förändringar i ditt privatliv kan kännas som att du står inför ett viktigt skifte i hur du har bott och levt med din familj. Det här sker dig varje år, vid den här tiden, men med solförmörkelsen i förra veckan aktiverades detta område än mer. Fortsätt att gå rakt in i känslorna. Du kan syna makten de har över dig och befria dig. På lördagen möts Venus och Uranus. Utvecklingen med en kärlekspartner eller samarbetspartner kommer stå i centrum för det som sker vid den kommande månförmörkelsen. Det kan tumla runt när det gäller dina pengar och din karriär. Kanske behöver du hitta en ny framtidsplan när oförutsägbara förändringar väntar inom din industri och arbete.

Jungfrun 24/8-23/9

Djuplodande tankar på förändring kan mala inom dig. Solen reser genom ditt tredje, mentala hus. Med förmörkelser som aktiverar samma del av ditt horoskop kan det vara så att en förändring inom dig har att göra med ett behov av att se mer, resa, lära dig nya saker och möta nya människor. Du kan ha fått upp ögonen för att lära dig något nytt, eller ta dig an information på nya vägar, samband med den förra veckans solförmörkelse. Lördagens möte mellan Venus och Uranus för med sig oväntade nyheter. Planer på att träffa vänner, syskon, grannar eller att resa eller studera, kan förändras hastigt. Det som sker är starten för några intensiva dagar då det för ett tag kan verka som att det enda säkra är att förändring är på väg.

 Vågen 24/9-23/10

Ditt inkomsthus stod i centrum för förra veckans solförmörkelse. En viktig nystart aktiverades gällande ditt ägande. Den del av ditt horoskop som aktiverades, fortsätter att vara den dominerande i ditt horoskop under de kommande veckorna. Du lägger troligen kraft på att hantera pengar, eller rent fysiska saker, så att du gör om dem.

Kanske reser du väggar i hemmet, river, renoverar eller rensar upp i din ekonomi. Till helgen väntar ett möte mellan din styrare, Venus, och Uranus. Det som sker påverkar nöjesliv och kärleksaffärer. Planer på en dejt eller att gå på en fest, kan ändras i sista minuten. Denna energi av hastiga vändningar kommer fortsätta dominera ända in i mitten på vecka 45 då en dramatisk månförmörkelse aktiverar ditt åttonde hus för livstransformation, kärlekspassion och delad ekonomi.

Skorpionen 24/10-22/11 

Du befinner dig i din årliga topp. Allt ljus är på dig när Solen reser genom ditt tecken. Kärleksplaneten, Venus, reser vid din sida. Det kan ge dig en underbar känsla av bekräftelse från din älskling, eller den som vill bli din älskling. I sällskapslivet är du populär och går troligen på den enda bjudningen efter den andra. Till helgen kommer din kärleksplanet att möta Uranus i en opposition. Något som du inte förutsåg komma, kan sätta stopp, eller förändra planer i kärlek, partnerskap i affärer och samvaro med andra. Familjehändelser eller något i ditt boende kan överraska dig. Denna energi av oväntade vändningar fortsätter att dominera under dagarna som följer. Känslan av oförutsägbarhet kommer att vara aktiv vid månförmörkelsen som äger rum den 8 november. Zonen för ditt arbete och din hälsa aktiveras av förmörkelsen den 8 november.  I samma veva kan samtal om en kärleksrelation eller partnerskap i affärer avslöja information som du inte kände till, vilket ställer allt på sin spets. Du kan behöva ta dig lite extra tid för att reda ut det som sker/det du får höra, innan du kan fatta ett avgörande beslut.

Skytten 23/11-22/12

Din styrare, Jupiter, har precis backat tillbaka in i ditt fjärde hus för familj och boende. Händelser kring ditt privatliv, som var aktuella under de första månaderna på 2022, återaktiveras. Du kan få chansen att sluta en cirkel kring en bostadsfråga som var aktuell under våren.

Om du har behov av att hela känslan i hemmet, till dina minnen från barndomen eller med dina närmaste, ger Jupiter dig chansen. Mycket kan pågå innanför dina väggar och inom dig, när ditt tolfte hus för avskildhet och avslut är aktivt nu när Skorpionens tid pågår. En viktig transformativ process kan ha startat i samband med solförmörkelsen den 25 oktober. På lördagen väntar en oförutsägbar energi. Kanske flyter det inte lika lätt som du hade tänk gällande planer på att träffa vänner. Tekniken kan också utmana dig. Energin under helgen inleder upptakten till en månförmörkelse som aktiverar ditt sjätte hus för arbete och välmående den 8 november. Undvik överfyllda scheman och stress från och med helgen 5-6 november för att kunna hantera oväntade händelser på bästa sätt.

Stenbocken  23/12-20/1

Det är full aktivitet i ditt hus för livsdrömmar, samarbeten och vänner. Kanske märkte du av ett flöde av nya möjligheter, som en transformation, kring hur du ser på vad du nu drömmer om att uppnå, i samband med solförmörkelsen den 25 oktober. Internets möjligheter kan också ha bidragit till en ny satsning gällande en självutvecklande process. Under vecka 44 fortsätter du dina tankar och aktivitet gällande samma områden. Till helgen, den 5 november, kommer en opposition mellan kärleksplaneten och Uranus, att skapa en del förändringar som potentiellt kan påverka din relationsstatus eller din dröm om att få synas mer gällande en artistisk förmåga. Planering kring en fest eller dejtkväll kanske inte blir såsom du hade tänkt. Håll schemat öppet från och med helgen. Den månförmörkelse som aktiveras i ditt femte hus kan leda till att du hastigt behöver släppa allt för att ta hand om ett akutärende gällande ett kreativt projekt eller din egen profil utåt. Söker du kändisskap och berömmelse kan du få se hastig, oväntad, utveckling vid månförmörkelsen den 8 november.

Vattumannen 21/1-18/2

Det är mycket möjligt att du befinner dig en kraftfull process av att göra om din framtid. De förändringar som är på gång fick en stark skjuts framåt vid solförmörkelsen den 25 oktober. Du kan ha lagt upp en plan på att förändra karriären så att strukturen för ditt liv blir annorlunda. Om du inte arbetar kan istället strategin för hur du tar dig an framtiden och dina ambitioner, ha växlat in på ett nytt spår. Vi befinner oss under vecka 44 mellan förmörkelser. Under vecka 45 kommer en månförmörkelse att äga rum i ditt område för familj och boende. Oväntade vändningar kring familjemedlemmar eller hemmet kan överraska dig. Energin av oförutsägbarhet startar redan till helgen, den 5 november. Något kopplat till ditt hem och familj samt din planering för framtiden, hamnar på kant med nyheter som du inte hade förväntat dig. Du kan behöva lite tid för anpassning och för att besluta dig vilket som blir ditt nästa steg. Ett gott råd är att gå in i den kommande helgen, och den kommande förmörkelsen under vecka 45, med ett så lugnt schema som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Solen lyser upp ditt nionde hus för utlandsresor, ny kunskap och expansion av sinnet. En ögonöppnande händelse, information eller insikt kan ha inspirerat dig vid solförmörkelsen den 25 oktober. Denna lust att göra livet större, fortsätter att dominera i ditt horoskop under kommande veckor. Kanske vill du studera, testa att bo utomlands en längre tid eller behöver ta dig an en juridisk process under den närmaste veckorna. Det kan kännas både intensivt och förlösande att få inleda en förändring. Under vecka 45 väntar en månförmörkelse men redan under slutet av denna vecka, på lördagen den 5 november, inleds upptakten till energin av förändring som kommer dominera. Under helgen 5-6 november kan nyheter som du inte hade anledning att förvänta dig, påverka planer på att göra en resa eller träffa vänner eller syskon.

Information som du får höra i förtroende kan påverka dig. Du är alltid villig att hjälpa andra men påminn dig om att det många gånger räcker med att bara vara den som lyssnar. Det hjälper dig också att hålla lite emotionell distans.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00