ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för lördag, 29 oktober, 2022

/

Tarotkortens budskap för lördagen

Välj ett kort och scrolla ned för rättvända kort och ledtrådar till vad som som väntar dig idag, enligt tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

Veckohoroskop för den 24-30 oktober

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

Så här påverkas stjärntecknen av solförmörkelsen den här veckan- läs horoskopet för tisdagen då förmörkelsen ägde rum

KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Från vänster:

4 i Mynt:

Du har skapat en trygghet genom att spara pengar, arbeta hårt och inte slarva med utgifterna. Det får dig att må bra men det finns en risk för att du är för fokuserad på pengar och att inte förlora dem. Din budget kan vara så sparsam att du inte kan roa dig och njuta av det du har åstadkommit. Kortet råder dig att släppa lite på dina konservativa värderingar och leva lite mer. Sätt undan så att du känner att du klarar dig men sätt också undan pengar till ett kul- och-leva-loppan-konto, för varje månad. Vad är livet utan något skoj?

4 i Svärd:

Du kan nyligen ha gått igenom en prövande tid. En relation kan ha avslutats, ett hårt arbetsprojekt kan ha krävt all din kraft och ork eller situation med din familj kan ha gett dig oro. Stress och press kan ha tärt på dig. Kortet råder dig till att vila och återhämta dig. Att stanna upp och hämta andan efter allt som skett bör vara högst på din agenda nu. Om du har svårt för att vila och vara still så kan det innebära att du måste träna dig i konsten att släppa måsten och krav för att prioritera ditt eget välmående. Riddaren på bilden ligger ensam i ett rum.

Avskildhet från vänner och socialt liv gör dig gott nu. Dra dig tillbaka och fokusera på dig själv. Om du känner dig på topp kan det, alternativt, vara så att du behöver ta en liten paus för att reflektera över framgångarna hittills. Kanske finner du något i din plan som du vill ändra på. Eller så blir du ännu mer säker på att den väg som du redan har valt, är den rätta.

Två i bägare:

Detta är ett fint kärlekskort som antyder att man erbjuds chansen att ingå en förbindelse med någon annan. Det finns en potential att skapa något väldigt speciellt tillsammans. Den kraft som finns mellan dig och en annan person är stark. Se till att använda den genom att ta ett beslut framåt eller på annat sätt agera. Det är, alternativt, möjligt att en tvåsamhet av affärskaraktär eller samarbetet dyker upp. Det finns lite av en förförisk drömkänsla kring det som sker. Härligt!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00