ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop vecka 44, 2022

/

Planetaspekter vecka 44

Flerveckorshoroskop 24 oktober- 13 november

Kärlekshoroskop 23 oktober- 16 november

Dagens tarot- ledtrådar till vad som väntar dig idag

Förmörkelser- det här kan du förvänta dig vid förmörkelserna i oktober och november och så här hanterar du dem bäst

På stjärnhimlen vecka 44, 2022:

Lördag 5 november

Venus (Skorpionen) opposition Uranus (Oxen), grad 17

Vi går mot månförmörkelsen den 8 november. Det kan komma att storma rejält på himlen. Uranus kommer befinna sig i konjunktion till förmörkelsen och i opposition till Solen. Ett gott råd är att hålla schemat öppet så att man kan agera så flexibelt som möjligt.

Venus och Uranus opposition på lördagen den 5 november är att se som upptakten till det som sker dagarna kring månförmörkelsen.

Kärlekslivet, såväl som det sociala livet, kan vara väldigt oförutsägbart vid tiden för Venus/Uranus-opposition. Kärlekspartnern kanske inte alls reagerar som man hade trott, en date går i en annan riktning än man hoppats på och en träff eller fest kanske avbryts pga oväntade händelser.

Venus styr över harmoni, diplomati och pengar. Alla dessa områden påverkas också av Uranus.

Om man har missuppfattat något gällande en kärleksrelation, sin ekonomiska situation eller i en affärsrelation, kan de närmaste dagarna bli en tid då man får ett uppvaknande och får reda på hela sanningen. Man får då en chans att korrigera sin kurs och ta sig vidare.

En månförmörkelse levererar sina nyheter fort och sedan blåser stormen över. Detta till skillnad från en solförmörkelsen som kan arbeta under veckor och månader som följer. En månförmörkelse signalerar avslut och ofta kan de upplevas som mer känslosamma och abrupta. Med Uranus i en så aktiv roll vid tiden för förmörkelsen får vi bereda oss på nyheter och händelser som överraskar oss totalt. Det som sker ligger utanför kontroll.

Det är starkt fokus på Skorpionens ämnen; livstransformation, delade tillgångar, skatter, skulder, rensning av kropp och själ. Intensiva tider.

Den kommande förmörkelsen äger rum i Oxens tecken. Pengar och tillgångar, samt moraliska värderingar, kommer spela en viktig roll under dagarna kring förmörkelsen.

Det bästa rådet är att försöka agera i linje med det som sker, istället för att försöka förbereda sig för vad som skulle kunna hända. Flexibilitet och tillit till att man visas dit man är menad,  är goda ledsagare i förmörkelsetider.

Kramar

Helena

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00