ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tarot för fredag 28 oktober, 2022

/

Tarotkortens budskap för fredagen

Välj ditt kort och scrolla ned för rättvända kort och dagens budskap från tarot:

>>>

>>>

>>>

Köp Astroboken- jag visar dig hur du tolkar dina stjärnor och ser in i framtiden med astrologi

Jupiters tur för stjärntecknen 2022 och 2023/2024

Planethändelserna denna vecka- full koll på stjärnhimlens energier. Planera med stjärnorna!

Meddelanden från djurvärlden- ser du vissa djur eller insekter mer än vanligt?

Extramaterial till nya Astroboken:  55 minuters Onlineföreläsningen  ”Prediktiv astrologi- hur du ser in i framtiden med stjärnorna”.

Det avslöjar din planetålder om ditt liv

***Veckohoroskop för den 24-30 oktober- SOLFÖRMÖRKELSE IDAG TISDAG- läs hur det påverkar ditt stjärntecken****

Affirmationer för lugn och trygghetskänsla- upprepa varje dag

Mars retrograd i Tvillingarna- vad det innebär

Horoskop- Mars retrograd i Tvillingarna- så påverkar det varje stjärntecken

Så här påverkas stjärntecknen av solförmörkelsen den här veckan- läs horoskopet för tisdagen då förmörkelsen ägde rum

***NYTT*** KÄRLEKSHOROSKOP  23 OKTOBER- 16 NOVEMBER

Från vänster:

4 i stavar:

Kortet symboliserar en lycklig tid då man uppskattar allt det fina i livet. Om du har valt det här kortet är budskapet att du ska ta dig tid att vara med de som står dig närmast. Kanske är det dags att förbereda firandet av en familjehögtid såsom ett bröllop, flytt eller jubileum. Det är likaså ett kort som antyder att du är redo att öppna dina dörrar för vänner och bekanta. Njut av vänskap och kärlek med de som du värderar högst. Känslan av trygghet och att återkoppla med sina rötter kan innebära att du besöker en plats som du älskar och ofta återkommer till. Starkast kopplad är dock fyra i stavar till hemmets miljö. Kanske vill du lägga ned extra tid på att göra fint där hemma eller gör dig redo att ta ett nytt hem i besittning. Pausa, njut eller fira allt du har åstadkommit. Du är trygg. Du är säker. Om tiden innan varit stressig signalerar kortet att du nu kan pusta ut i en trygg miljö.

Stjärnan:

Kvinnan på kortet håller i två bägare. Den ena symboliserar det medvetna, den andra det omedvetna. Stjärnan är det kort som följer efter Tornet. Efter en period av röra eller stökigheter, väntar en chans att ta ditt nya jag in i framtiden.

Du vet att du klarar vad än livet utmanar dig med. Det har stärkt dig och du har tillit. Kortet säger att du går in i en lyckligare period där det väntar dig mer lugn och stabilitet. Precis som de två bägarna antyder gynnas ditt liv av en form av blandning av energier. Dina känslor samverkar med dina praktiska tankar och planer. Välsignelser väntar dig. Följ dina drömmar. Du kan hitta en ny mening eller inspiration idag. Kanske upplever du att du är mer ”dig själv” igen. Du lämnar dåtiden bakom dig och går vidare in i ett nytt liv. Stjärnan är ett starkt spirituellt kort. Du kan vara den som inspirerar någon annan genom att lyssna, prata och ge råd.

9 i Mynt:

Det här kortet symboliserar självständighet, pengar och lyx. Om du valde detta kort kanske du idag får uppleva en känsla av att du ”reder dig själv” på bästa sätt. Du fixar pengarna, kunskapen och strategin för att bygga upp ditt eget rike. Din trädgård och dina tillgångar blomstrar. På ett inre plan kan du känna dig i samklang med naturen och dig själv. Din förmåga att disciplinera dig, har lett dig till din situation idag. Du mår bra och är nöjd över det du har åstadkommit.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00